Očekivano beta negativan. Ali idemo dalje :)
😔 Zao mi je. Ali nema nego dalje..
oharascarlett14@gmail.com
Hvala vam cure na potpori. Zanima me vezano za ivf i bolovanje. Jeste nakon postupka bile na bolovanju ili nastavile normalno radit? Na doznakama pise razlog bolovanja? Radim u velikom kolektivu i sefu sto god da se kaze on to proslijedi određenim kolegama i naravno to se odmah pročuje. Ne sramim se toga da me ne bi krivo shvatili, ali mislim da se to njih ne tice i da on kao sef ne bi trebao to govorit drugima pogotovo ako ga zamolim. Kako vi to rjesavate?
👩 30 god/ amh 25.5 pmol/L
🧔🏻 28 god/ sve ok
12.11. IVF poliklinika, prve konzultacije
1. postupak: 12/20 prirodni AIH - neuspješno
2. postupak: 01/21 stimulirani AIH - neuspješno
3. IVF 4/21 covid pozitivna
4. IVF 8/21
Ja sam za prolaktin morala LEŽAT u labaratoriju. Imaju tam neki krevet i fino sam tako pola sata odležala. A pogledi ljudi koji su vadili krv su bili ono.. 😒
Ja 38 god, PCOS, bez lijevog jajovoda
Mm 37 - svo ok
Borba za bebu no2
1. IVF postupak u 6.mj KBC Os, beta 0
Tako je, samo se vi maknite od mog budućeg oploditelja 😎😎😎
Znaš onu,tko prvi… 💅😎
Ma slušaj ti cure, bezvezan je, mlakonja, simpa ali niš pisebno… A i biolog je njonjav… Samo vi nađite bolje, ja navijam za vas 😂 ja zadovoljna sa budućim očevima moje djece. Moje bebe će imati jednu savršenu majku i tri osrednja oca ❤️
Da,da, ma znam kakav je, pa mislim, ja sam ti ga otkrila, ne... 😁
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Little123 nisam nikada uzimala bolovanje... Pokoji dan GO.
MTB je dobila nalaze vitamina, ja bih yaista rekla da obzirom da ništa ne uzimam, uopće nisam loša!
Sad mogu slobono raspaliti po Proxceedu i vit.D!
--------
Evo nalaza:
Vit.D 71 (nedostatak manje od 25, preporučeno 75 i više)
Feritin 22 (ref 4,6-204)
Vit.B12 268 (ref.138-652)
Folna 21,1 (ref.7-46,4)
oharascarlett14@gmail.com
Hvala vam cure na potpori. Zanima me vezano za ivf i bolovanje. Jeste nakon postupka bile na bolovanju ili nastavile normalno radit? Na doznakama pise razlog bolovanja? Radim u velikom kolektivu i sefu sto god da se kaze on to proslijedi određenim kolegama i naravno to se odmah pročuje. Ne sramim se toga da me ne bi krivo shvatili, ali mislim da se to njih ne tice i da on kao sef ne bi trebao to govorit drugima pogotovo ako ga zamolim. Kako vi to rjesavate?
Ja sam radila sve do skoro 3 mjeseca trudnoce. Sta se postupka tice, slobodna sam bila na dan aspiracije i na dan transfera, sve ostalo sam normalno radila. Radim inace u shoping centru pa to ukljucuje stajanje na nogama i do 11 sati(ako su guzve). Mislim da ti nije potrebno otvarat bolovanje, ali ti vidi kako zelis... Neki gin cak ni ne zele dat bolovanje za to. Ne moras ti lezat cijelo vrijeme i bolje da nisi doma jer onda samo o tome razmisljas. Ali kazem, ti vidi kako tebi najbolje odgovara..
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Meto a ja se ponadala kao moć ću jest sve samo te manje obroke 😂😂😂
Nymeria nemoj tako razmišljat, i ja sam crnjak 😂😂. Evo nakon ovog postupka već sam gledala klompe nove jer vraćam se radit 💁♀️ kad ono dođe jedna beta i tad ja mislim ma joj to će bit biokemijska i tak uvijek. Mislim da uspjeh nema veze s razmišljanjem jer ja nikad tak nebi bila trudna. Vidjet ćeš, bude te iznenadilo 😘
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Ja nisam radila nakon transfera, imas pravo 14 dana, nema sifre na doznaci plus doznaka ti je A0, znaci nisu komplikacije i placa bude oke
Dvojajcane blizanke 🍒
Slee držimo 🤞😘
Sunny žao mi je, znaš i sama da ima puno pozitivnih primjera s tom dijagnozom. Malo će ti muzeka više napatit ali na kraju ćete uspjet sve sigurna sam ❤️
Mila Milica bomee beta rastee 😍😍😍 i ja volim te testice, super mi je taj testic. Ja sam si jedan takav kupila kao za uspomenu kad sam već na uzv bila, ali plavuša nisam ja mislila da će on tako brzo krepat 😂😂 tak da ako budem htjela vidjet uspomenu moram mjenjat bateriju
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Tako je, samo se vi maknite od mog budućeg oploditelja 😎😎😎
Znaš onu,tko prvi… 💅😎
🤣🤣🤣🤣🤣😅 cini mi se da ces i ti sa mnom na kolace 🤣🤣🤣🤣🤣
Mene ćeš prije dobit na čevape 😎
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Sortiraj odgovore
Najstariji