Nadalice neznam jesam li pohvatala jer sam u prolazu danas, ali uglavnom evo ti link na kojem mi naručujemo sebi u Njemačku prave domaće čvarke. Znači, savršeni... I upravo ih naručujemo iz Austrije jer nam je jeftinija poštarina i ima deklaraciju... Jer čvarci se uvijek prvi pojedu pa ih uvijek zafali...donesemo od kuće ali to plane kroz tjedan, dva 🙈🙈🙈🙈
Tako da definitivno preporučujem, probaj 😁🥰
Općenito suho meso im je super, jedino buđola ima previše papra za moj ukus ali može proći 😊
Dimljeni hamburger probaj isto 😁🙈
.
https://www.simic-speck.at/hr/
endometrioza
Ruska kontaktiraj dragog brata i sestru i pitaj posto.
Lucy 👌Aurora ma nema nista jutros. Planiramo tulum, Ruska nikak da provjeri posto roba, a BAJO i Lucy prave spizu za party, cvarke. MTB i ekipa koja skida masno s prsuta kaze da nece doci na party bez suplemenata pa one traze ove koenzime za oslobadjanje energije po raznoraznim stranicama. Dosli sko do zakljucka da je isto zavrsava li na -non ili -ol pa je sad polje ravno, gledamo cijenu 😂
To ti je to ukratko. Javimo kad je parti i gdje.
Ahahahaahha hvala na sadržajnom pregledu događaja
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Slani čvarci i crveni luk 😍❤️
Opet sam ogladnila čitajući ovo.
Ja sam pila neki koenzim q10 od 200mg, budem probala naci koji je to bio... 🤔
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Ja prevrtila 3 zadnje stranice jer je netko pisao da je muzjacepiknuo i sad ne mogu naci..
Ugl.ja cekam sta ce biti koji dan. Ugl.prodje.
Nadalicu je, mislim, muz jace piknuo 🤭🤭
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
MTB ja najvise volim kad me mm bocka, nema veze sto nije higijenski, pa kupamo se mi posle ne znam za tebe 😂😜😜😜😜😜😜
Mattan ajme bas smo u kurcu da prostis, zavidim osobama kojima su jedina briga boja noktiju, tik tok , statusi sta se jelo za rucak danas itd.. dok se mi tu borimo kao lavice, sanjam jedan dan da ustanem, nista me ne boli, zdrava sam, lijep, suncan dan ja sa bebama setam i cijeli svijet je moj ❤️ mozda nekada i bude. A pogledati cu taj link sto si poslala, bas me zanima sada 🤗
Nikitta ne znam sta da ti kazem, grlim te beskonacno dugo taman onoliko koliko ti treba. A i meni. Doci ce i taj dan kada ce palac ozdraviti, zubi prestati stvarati probleme, endo biti samo ruzno sjecanje kao i moja psorijaza od srca nam zelim ❤️ vec te zamisljam potpuno zdravu sa jednom predivnom bebicom koja te zove mama 🤗❤️
Lucyintheskyhvala ti od srca za podrsku, i ja se nadam 🤗
Ruska ajoj hocu i ja to, ima li negdje to da kupim ? Luka imam kuci 🙈
Pa ima, na placevima, u ducanima.. Ali mi koji imamo rodbinu na selu, dobijemo domace. Sigurno u Austriji ima negdje nasih ducana, di bi se mozda moglo nac 🤔Nadalica, Ruska1986 jel mislite na čvarke ili? 😊
Na cvarke, na cvarke 😂😂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
Lucy 👌Aurora ma nema nista jutros. Planiramo tulum, Ruska nikak da provjeri posto roba, a BAJO i Lucy prave spizu za party, cvarke. MTB i ekipa koja skida masno s prsuta kaze da nece doci na party bez suplemenata pa one traze ove koenzime za oslobadjanje energije po raznoraznim stranicama. Dosli sko do zakljucka da je isto zavrsava li na -non ili -ol pa je sad polje ravno, gledamo cijenu 😂
Ahahahaahha hvala na sadržajnom pregledu događaja
Hahahahah umirem.. ovo stvarno je sažetak jutra 😂😂😂
Lucy takvi su i moji.. a sutra se kobasice ove tanje skidaju 🤤🤤🤤
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Pisam 😂😂😂😂😂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
Leia2.0, hvala!
Što se Ruska1986 tiče, ona je tipična trudnica. I Phoebe je imala onog svog kartonskog macana. Ona ima karton na kojem piše Dragi brat i sestro
Nadalica, a sad se samo hvališ
💔💔💔
Oprostite ako prekidam kobaja / cvarak tulum, ali evo samo da javim da sam negativna na covid 😂
Sto je super jer inace ne bi mogla dobiti anesteziju. (Pitala sam sto ako sam pozitivna, i to je bio odgovor)
💁🏻♀️35 g., AMH 32 PCO like
💁🏻♂️40 g., astenozospermija
1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
2. FET 9/21 - beta negativna
3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈
Ruska1986 i AuroraB iz mojih se duša istisne, ali budu divno hrskavi, iako, ok su meni i oni masniji. A luk pod obavezno ako kasnije ne idem nikud. Kruh izbjegavam, ali uz njih paše jako i to domaći.
Tiki i manemoj, znači i vi ste ovaj tip, ha 😎💪
manemoj zavidim ti, naše kobase bome još nisu za skidanje, eno ih vise gore 😁
Bajo1 zaboravih napisati, eto čvarke sam ti vidjela, ali nisam uspjela jučerašnju sličicu s trbuhom 😔
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Sortiraj odgovore
Najstariji