Pa di si BAJO, cili dan te cekamo? Nego kakav ti to mobitel imas, ovaj moj je pri kraju, trazim nesto dobro za testove slikavat 🙈 (samo nemoj sad rec da je iPhone 12 Pro Max)
Koji iPhone pa da ga pola života isplacujem i onda mi na pod da padne 😂😂😂 Samsung Galaksy A80 imala one bodove za umanjenje cijene kao dugogodišnji preplatnik pa ga dobila za 1500 kn .
I tebi cu zapamtit di si cili dan.. 😘😊
Ma navukla sam neku prehladu(nije korona valjda ) pa me glava rastura pa lezim po cile dane . Proci ce sutra moram kod gin trebala sam u pon al kako kišem i kasljucam nisam mogla
Da, BAJO1 di si cijeli dan???
Bozma 😂 jest, dabome!
oharascarlett14@gmail.com
Sanjich 😘
A vidi ove BAJO1 😂😂😂😂😂 Ma da, imaš pravo - za pod je dobar i Samsung, bolje dura 😂😂😂
🥰😂😂😂
Sve čekam da dodje MTB i potjera nas na spavanje 👀
Evo odgledala sam film, OK mi je, nista sae posebno, bas kako je Nikkita rekla nemoguce je to sve zbit u 2sata ,ali ok, drago mi je da san ga pogledala ! Pogledat cu i taj drugi sta si rekla na Netflixu
Sbjelis nisam skuzila,kakva slika?
MTB drago mi je da su kod tebe dobre vijesti, dobri nalazi 🙏
Sanjich jesi pocela citat knjigu? Jedva cekam tvoj test opet sutra, vidis da i drugi vide sjene, dobro je to Bajo nanjušila, drzim fige da bude || , ukljucujem te veceras u svoju redovnu molitvu .
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Sve čekam da dodje MTB ipotjera nas na spavanje 👀
😂😂😂 Ovo ti je onaj tren kad čekaš da starci odu spavat a ti ustanes gledat tv
Pa di si BAJO, cili dan te cekamo? Nego kakav ti to mobitel imas, ovaj moj je pri kraju, trazim nesto dobro za testove slikavat 🙈 (samo nemoj sad rec da je iPhone 12 Pro Max)
Koji iPhone pa da ga pola života isplacujem i onda mi na pod da padne 😂😂😂 Samsung Galaksy A80 imala one bodove za umanjenje cijene kao dugogodišnji preplatnik pa ga dobila za 1500 kn .
Ma navukla sam neku prehladu(nije korona valjda ) pa me glava rastura pa lezim po cile dane . Proci ce sutra moram kod gin trebala sam u pon al kako kišem i kasljucam nisam mogla
Brzo nam ozdravi 😘😘😘
Brzo nam ozdravi 😘😘😘
😘😘😘
Evo odgledala sam film, OK mi je, nista sae posebno, bas kako je Nikkita rekla nemoguce je to sve zbit u 2sata ,ali ok, drago mi je da san ga pogledala ! Pogledat cu i taj drugi sta si rekla na Netflixu
Sbjelis nisam skuzila,kakva slika?
MTB drago mi je da su kod tebe dobre vijesti, dobri nalazi 🙏
Sanjich jesi pocela citat knjigu? Jedva cekam tvoj test opet sutra, vidis da i drugi vide sjene, dobro je to Bajo nanjušila, drzim fige da bude || , ukljucujem te veceras u svoju redovnu molitvu .
Ne nadam se muz mi je odrza govor.. Reka je Sanjo tek smo krenuli ne gubi glavu xD sta bude bit ce ❤️ volila bi neko cudo al znam kolke su mi sanse za to 😊 utriće stavljan do bete svakako
Hvalaaa na molitvi mogla bi i ja zamolit ga, al rece javljas se samo kad trebas nes 🤯
MISS biti ce pomjesala sam te a nekom drugom trudničicom koja je stavila sliku. Oprosti.
BAJO1 hihi, bas to. To je najbolje 😋
Sortiraj odgovore
Najstariji