Sanjich ma reci mu da ne zelis pravit gužvu, zato upres molitvu samo kad je frka 😉😋❤
oharascarlett14@gmail.com
Evo odgledala sam film, OK mi je, nista sae posebno, bas kako je Nikkita rekla nemoguce je to sve zbit u 2sata ,ali ok, drago mi je da san ga pogledala ! Pogledat cu i taj drugi sta si rekla na Netflixu
Sbjelis nisam skuzila,kakva slika?
MTB drago mi je da su kod tebe dobre vijesti, dobri nalazi 🙏
Sanjich jesi pocela citat knjigu? Jedva cekam tvoj test opet sutra, vidis da i drugi vide sjene, dobro je to Bajo nanjušila, drzim fige da bude || , ukljucujem te veceras u svoju redovnu molitvu .
Ne nadam se muz mi je odrza govor.. Reka je Sanjo tek smo krenuli ne gubi glavu xD sta bude bit ce ❤️ volila bi neko cudo al znam kolke su mi sanse za to 😊 utriće stavljan do bete svakako
Hvalaaa na molitvi mogla bi i ja zamolit ga, al rece javljas se samo kad trebas nes 🤯
Upiša se na ovu zadnju izjavu Sretno sutra
BAJO1 ozdravi brzo i nemoj da te nema na jutarnjem pishanju!!
oharascarlett14@gmail.com
Valjda sam sve pohvatala..
Nikita 🥰 baš mi drago da si se čula s doktorom. Inače ja sam ogroman fan prijatelja!! Chandler je sve! Muž me nekad tako zove jer kaže da sam tako sarkastična 🙈🙈
Sanjich kad stručno oko vidi crtu ona je tu! E jel ti rekla doktorica za vitamin D koliko dnevno? Ja imam isti taj, uzela od mame, ona je kao ljekarna, ja rekla treba vitamin D, ona izvadila onaj od 3000, onaj od 3000 sa K i ovaj od 25 tisuća i kaže biraj 😂😂😂.
MTB ja sam zivila u uvjerenju da sam ti ja miljenica 🤔. Inače ja sam i Sanjich danas htjela reći da na prvoj stranici piše da tek 9dnt ide test ali mislim si bolje nemoj, opet ćeš biti neshvaćena 😂😂
Korisničkoime vezano za raspoznavanja.. svaki put kad netko napiše da radi u korporaciji i da mu je stresno ja odmah mislim da radi samnom pogotovo jer znam da par cura iz drugih odjela idu na MPO pa stalno razmišljam jel ikoga od vas srećem po hodnicima 😅
Od serija na Netflixu preporučam Lupin, meni baš jako fora 👏🏼, i krenula na HBO gledati Stjuardesu. Gossip Girl sam i ja gledala i naravno da mi je Chuck pred kraj bio 🥰.
I još moram vam reći. Moja kuma zna da prolazimo kroz ovo i pričala sam kako mi stopala ne smiju biti hladna, mi dodjemo kod njih a ona mi kupila termofor za noge. Ma baš ju volim ❤️
I još mi je kupila Uhvati Bojana 😂😂😂. Lik na napuhavanje (MTB nije zgodan 😅) i onda igraš kao pantomimu ali uz korištenje njega. Mislim da je igra baš smijeh, pogotovo ako malo cugaš 🙈
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Vi se tu zajebavate, a ja istražujem.
Skinula si neki diplomski o MPO, valjda je dovoljno čitljivo napisan da ga razumijem
I gledam sve ove trombofilične faktore. Ovi su:
Faktor II (FII)
Faktor IX (FIX)
Faktor V (FV)
Faktor VII (FVII)
Faktor VIII (FVIII)
Faktor X (FX)
Faktor XI (FXI)
Faktor XII (FXII)
Faktor XIII (FXIII)
Ok, F2 i F5 svi vadimo. Ali trebaju li nam i svi ovi drugi? Ako ne, koji nam trebaju?
💔💔💔
Sara ja sam ovaj put prva nešto vidjela kod Sanjich na testu, doslovno na oba sjenu, ali me nitko nije doživio osim Meto 😂AuroraB sanjam dan kad se saginjem, oblačim, seksam, idem na wc, hodam, kašljem, kišem, vozim, smijem se, radim, družim - da to sve radim bez bolova. Ne mogu to ni zamisliti. Čuo te Bog ❤️
Miss ima na NF i Piecef of a Woman koji je AuroraB neki dan gledala.
A oprosti😂, mislim da nisan procitala danas 20% onog sta ste napisale.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Vi se tu zajebavate, a ja istražujem.
Skinula si neki diplomski o MPO, valjda je dovoljno čitljivo napisan da ga razumijem
I gledam sve ove trombofilične faktore. Ovi su:
Faktor II (FII)
Faktor IX (FIX)
Faktor V (FV)
Faktor VII (FVII)
Faktor VIII (FVIII)
Faktor X (FX)
Faktor XI (FXI)
Faktor XII (FXII)
Faktor XIII (FXIII)
Ok, F2 i F5 svi vadimo. Ali trebaju li nam i svi ovi drugi? Ako ne, koji nam trebaju?
Pa s obzirom da nam ne daju heparin ni za mutacije na koje su nas oni poslali testirat se, sumnjam da bi ti ovo sve ičemu služilo. Meni su pisali za vadit: F2, F5, MTHFR, PAI i ACE. i one imunološke koje idu s tim: Protein S, Protein C, Homocistein....
F8 i F12 je Lucija imala na svom popisu, a onda sam ja našla i sve ove ostale i ispalila na živce.
💔💔💔
Maslačakxx, ja nisam znala to za noćurak, počela sam ga piti par dana nakon kiretaže, i pila sam ga dok ga je bilo. Onda sam naručila novi i ispalo je da sam ga pila do negdje oko ovulacije (ako ju je bilo), a poslije nisam. Ali to je bilo slučajno tako. Sad taj novi ne pijem, držim ga za idući ciklus.
Što je je, ja sam bila ko životinja, ali mislila sam da je to radi preduge apstinencije.
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji