Da, al meni nekako to nije bez Samanthe
istina, kombinacija njih 4 je ipak original i zabavna. Vidjet ćemo, bacit ću oko da mogu prokomentirat i iskritizirat. E jeste gledali Emily u Parizu? Kao trebalo je bit slično Sex i gradu al meni baš i nije osim što je fokus na modu (po meni čak i isforsirano) i kao sexualni život. Nije mi serija loša al nije da bi opet gledala….
Ja sam je pogledala i to u dan doslovno… ni meni nista posebno… aj zgodan je glumac jedino to…
A cuj,pronađes bilo di motivaciju 😏😉🤣 ja bi upalila navecer da me uspava,toliko o radnji 🤣 idem i ja pogledat taj film
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Olivera, dečkić. Predivno.
korisničkoime, ja baš preturam po Portalu zdravlja (prvi put sam tu). Našla sam svoj nalaz od Covida iz prosinca , našla sam da sam zakazana u Vinogradskoj i termin, ali nigdje ne vidim uputnice.
Bozma, već smo zaključili da nije do tvojih stanica, već do njegovih nemuštih spermića.
BAJO1, čekamo raport. Uživaj sa svojom curicom i u naše ime.
💔💔💔
Gdje se na egrađaninu mogu vidjeti uputnice?
Evo ja se satrala od traženja, ne mogu naći.
A dala bih se kladiti da je netko tu jedan dan napisao da je vidio na e-građanin uputnice koje je dr poslao..Slee lijepo te je vidjeti vedru i čilu i opet spremnu za nove pobjede!
Ja svoje vidim, kad uđes u posjet liječniku onda ti se otvori.
A ne vidim niti taj posjet liječniku…
Odem na e-građanin, otvori mi pretinac.gov.hr
I gdje onda? Pretražila sam eve živo.. na kjou te adresu prebaci?
E građanin, portal zdravlje, onda ide br. tokena i ona lozinka sto traje 30 sek. Ja ulazim preko mtokena.
Ajme, dakle biram prije tokena! Našla sam! E sad, gdje je uputnica?
Meni kad uđem pisu posjeti, kad kliknem na posjete, dolje niže se moze kliknuti na uputnice i tu mi pise. Vidi se i kad uzimam doznake ili neke recepte, npr. Euthyrox.
E da, meni je cijeli taj dio zasivljen i ne vidim uputnice.
Također, kad odem na naručivanje, na vrhu bi valjda trebale biti uputnice da se mogu naručiti, ali nema ničeg.
💔💔💔
Ma2013 moj ti je savjet da zoves humanu u Petrovoj (ako ste tamo odlucili ic) i pitas sve to telefonski. Nisam bas shvatila jesi li vec bila tamo?
U svakom slucaju, prije postupka trebate obaviti odredene pretrage (neke samo ti, neke i tvoj suprug). Briseve, uzv, vadenje krvi za spolne bolesti i spolne hormone. Nakon toga ce te vjerojatno pogledat na uzv-u. Sto se testiranja na covid tice, ja sam dobila od bolnice internu uputnicu za testiranje (vinogradska) i odradila ga dan prije uzv-a, a trebat ce jos jednom prije aspiracije.
Kad si u bolnici, najlakse je od soc ginekologa uzeti D1 uputnicu pa sve ove pretrage obavljati u toj bolnici, ali i sve sto slijedi tijekom postupka. U suprotnom, moras za sve traziti novu uputnicu.
Nadam se da sam ti barem malo pomogla.
💁🏻♀️35 g., AMH 32 PCO like
💁🏻♂️40 g., astenozospermija
1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
2. FET 9/21 - beta negativna
3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈
MTB moramo u posjeti gin.sve vidjeti, ako tražiš upitnice koje ti je dala gin. Ali mi se čini da sustav kasni... Neka Korisničkoime kaže...
oharascarlett14@gmail.com
Nikitta baš mi je drago da si se čula s dr, definitivno je puno lakše kad čovijek ima konkretan plan i okvirne datume, nekako sam vjerovala da će on i dalje biti korektan i da te neće "iznevjeriti" Bude to ljeto brzo stiglo, a do tada ti želim da skroz saniraš prst i zube 🤞
Slee žao mi je da si morala kroz to proći, ali drago mi je da je sve završeno. Odmori, uzmi si vremena i hrabro dalje 💪
MTB super za nalaze 👍
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Dakle, moji "simptomi" moje netrudnoće koji se u potpunosti poklapaju sa onima kad sam bila trudna a prije plusa (nižem dokaze da su to sve progesteroni).
Osim hirovitosti, dlakavosti, luđačke želje za mesom, loše cirkulacije u stopalima, napetosti u stomaku, …. noćas je došao i onaj koji sam već zaboravila - ludi snovi.
Dakle, sanjala sam da sam sa majkom, pokojnom bakom i MM u nekom bircu, i krene ples, neka žena da znak MM i on mrtav ladan ode do nje i poševi je. Ja izvačim iz birca majku i baku da ne skuže i vodim ih u bakinu kuću. Kasnije MM i čitavo ogromno društvo dođe u kuću, među njima i pola nekog staračkog doma. Krene muzika, neka baba od 80 godina da znak MM i on, naravno, ode do nje i krene je ševiti. Ja opet izvačim mamu i baku iz kuće, a baka mrtva hladna kaže da je njoj sve to OK, ali da joj to više ne radimo u kući. Naime, MM je u tom snu muška prostitutka, on je na poslu
Probudim se, ljuta ko pas, i drži me to do jutra. Pita me ujutro MM što je, ja mu prepričam i krenem urlati na njega - jesi li ti normalan, kako si mogao, ispred moje pokojne babe!!!
Evo ga, još ne može disati od smijeha
Umirem😂😂😂😂 bidan on 😂😂😂😂
Ninaaa_ninaa i Ma2013 dobrodošle! KAko ste se za redom unovačile!
BAJO1
oharascarlett14@gmail.com
MTBmoramo u posjeti gin.sve vidjeti, ako tražiš upitnice koje ti je dala gin. Ali mi se čini da sustav kasni… Neka Korisničkoime kaže…
I meni je kasnilo, sutradan je bilo vidljivo. A za narucivanje ne znam, nisam pokusavala.
MTBmoramo u posjeti gin.sve vidjeti, ako tražiš upitnice koje ti je dala gin. Ali mi se čini da sustav kasni… Neka Korisničkoime kaže…
Ma nema. Ove prve uputnice mi je dala prošle godine, vidim u sustavu da sam "bila kod nje", vidim dijagnozu i opisno da mi je dala 2 uputnice, ali nema uputnica niti piše za što su bile uputnice.
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji