Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ruska1986
    13. Siječanj 2021. 07:15

Sanjich🤞🤰

Jutro cure evo da vas docekam moj testić negativan 😑 Ajde sad danas da vidim samo lijepe vijesti ostatak danaaaa 😘😘😘😘

Nista to ne znaci jos! 6 dnt ti je tek... Tako da ovaj ne racunamo! 😉

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

13. Siječanj 2021. 07:21

Ruska1986

Sanjich🤞🤰

Jutro cure evo da vas docekam moj testić negativan 😑 Ajde sad danas da vidim samo lijepe vijesti ostatak danaaaa 😘😘😘😘

Nista to ne znaci jos! 6 dnt ti je tek… Tako da ovaj ne racunamo! 😉

Ma racunamo 😊 sise me bole dok spavam, jucer menstrualni bolovi.. Sutra trebam dobit M... E i jucer me uhvatilo pospremanje po stanu... Svi  su jasni i necemo se bezveze nadati... Mislim i kolike su sanse da uspije iz prve..  Citala sam ja da 6dpt poslije blastice akonje beta nula to je to... I da se do 10og dana malo poveca ta trudnoca ne zavrsi... Mislim da cu sutra ujutro otic betu izvadit da mogu napokon neki antibiotik uzet za grlo.. Cisto da bez bete ne prekidam utriće i to.. Mislila sam da cu biti tuznija al istii pogled kao i zadnje dvije godine kad bi radila test..  Probat cu sad jos malo zaspat pa kad se probudim da to bude kao drugi novi dan 🤣🤣😊😘💃

Olivera
    13. Siječanj 2021. 07:33

Ruska ja idem danas na pregled pa ću pitati dr vezano za krvnu grupu. Ako se ne varam rekao je da ćemo je ponoviti iza 25tt obzirom da sam rh negativna a mm pozitivan. Gledao je prvu put na nalazu nekakva protutijela, ona su bitna. Čitala sam negdje da ukoliko su ona pozitivna da se već u 28 tt daje nekakva injekcija i onda opet nakon poroda. 

🧔42 👱‍♀️39
    MPO - FET 10/2020 - vraćena jedna blastica, beta divna
    4.11. UTZ - GM s EO 9. 2 mm, kuca nam ❤️
    Mama i tata jedva čekaju upoznati svog dečkića💙

sbjelisi
    13. Siječanj 2021. 07:35

Sanjiich ma daaaaj 🙈

oharascarlett14@gmail.com

Kacusha
    13. Siječanj 2021. 07:44

Sanjich🤞🤰

Ruska1986

Sanjich🤞🤰

Ma racunamo 😊 sise me bole dok spavam, jucer menstrualni bolovi.. Sutra trebam dobit M… E i jucer me uhvatilo pospremanje po stanu… Svi su jasni i necemo se bezveze nadati… Mislim i kolike su sanse da uspije iz prve.. Citala sam ja da 6dpt poslije blastice akonje beta nula to je to… I da se do 10og dana malo poveca ta trudnoca ne zavrsi… Mislim da cu sutra ujutro otic betu izvadit da mogu napokon neki antibiotik uzet za grlo.. Cisto da bez bete ne prekidam utriće i to.. Mislila sam da cu biti tuznija al istii pogled kao i zadnje dvije godine kad bi radila test.. Probat cu sad jos malo zaspat pa kad se probudim da to bude kao drugi novi dan 🤣🤣😊😘💃

Bas mi je zao ☹️ znam kako ti je... Koliko ti je ostalo 🐧? Samo hrabro glavu gore, ja sam to dopodne plakala kao nenormalna. I posto su kod mene svi znali da smo u postupku, terapija mi je bila pricanje 😊 svaki put kad nekome kazem kao da dio tuge ode 💔❤️

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

AuroraB
    13. Siječanj 2021. 07:44

Sbjelis, MTB stands for Mom To Be.🤘🙂
    Sanjich koji test si radila? Baš je bijeli ko snijeg?
    Olivera ja sam rh negativna, muž pozitivan i sad su mi dali nakon operacije imunoglobin u guzu, jer se ne zna koju krvnu grupu bi dijete imalo, pa sam je dobila preventive radi za sljedeću trudnoću.

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

Ruska1986
    13. Siječanj 2021. 07:46

Olivera

Ruska ja idem danas na pregled pa ću pitati dr vezano za krvnu grupu. Ako se ne varam rekao je da ćemo je ponoviti iza 25tt obzirom da sam rh negativna a mm pozitivan. Gledao je prvu put na nalazu nekakva protutijela, ona su bitna. Čitala sam negdje da ukoliko su ona pozitivna da se već u 28 tt daje nekakva injekcija i onda opet nakon poroda.

Da, mi smo pozitivni i jedno i drugo. Nisam imala spontani, nisam primala transfuziju tako da mislim da se tu nema sta promijenit... Stignem i ja to obavit, ako bude trebalo. Slij pregled ce mi bit u 32 tt pa ako bude trebalo, izvadit cu. E da, meni ta protutijela il tako nest su negativna pa me mozda i zato ne salje vadit ponovo.. u svakom slucaju, pitaj ti pa da znamo... 😊

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,

sbjelisi
    13. Siječanj 2021. 07:46

Ma joj

oharascarlett14@gmail.com

Ruska1986
    13. Siječanj 2021. 07:48

Sanjich🤞🤰

Ruska1986

Sanjich🤞🤰

Ma racunamo 😊 sise me bole dok spavam, jucer menstrualni bolovi.. Sutra trebam dobit M… E i jucer me uhvatilo pospremanje po stanu… Svi su jasni i necemo se bezveze nadati… Mislim i kolike su sanse da uspije iz prve.. Citala sam ja da 6dpt poslije blastice akonje beta nula to je to… I da se do 10og dana malo poveca ta trudnoca ne zavrsi… Mislim da cu sutra ujutro otic betu izvadit da mogu napokon neki antibiotik uzet za grlo.. Cisto da bez bete ne prekidam utriće i to.. Mislila sam da cu biti tuznija al istii pogled kao i zadnje dvije godine kad bi radila test.. Probat cu sad jos malo zaspat pa kad se probudim da to bude kao drugi novi dan 🤣🤣😊😘💃

Ma je, ali ipak 6 dan je meni rano.. Ne dajem neke lazne nade nego tako mislim. Mozda da bar pricekas 8 dnt pa izvadis betu 🤷🏻‍♀️ jer nam i za test govore da se radi tek 12 dnt.

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia

13. Siječanj 2021. 07:48

Kača84🧸😍

Sanjich🤞🤰

Ruska1986

Sanjich🤞🤰

Bas mi je zao ☹️ znam kako ti je… Koliko ti je ostalo 🐧? Samo hrabro glavu gore, ja sam to dopodne plakala kao nenormalna. I posto su kod mene svi znali da smo u postupku, terapija mi je bila pricanje 😊 svaki put kad nekome kazem kao da dio tuge ode 💔❤️

Imam jos 2🐧 i mislim da cu oba vratit sljedeci put..
    Aurora muller sam radila i jos neki iz bipe.. Bljesti kolko je bijel.. Nisam znala ni da je moguce bit tolko bijel 🤣🤣🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.