Leia2.0, želimo prekinuti da se ne trujemo hormonima nepotrebno i da ne odgađamo na taj način menstruaciju. Ja sam protiv toga da se prekida s terapijom prije bete, za svaki slučaj. Ali ako je 13 dana nakon aspiracije (10dnt trodnevnog ili 8dnt petodnevnog) beta negativna, to je to i nema smisla još 10 dana uzimati hormone.
Što se tiče vraćanja - jednom kad su smrznuti ista je šansa ako ti vrate dva odjednom, ili u dva puta po jedan. Jednako zametaka će se uhvatiti ako se imaju uhvatiti, samo u drugom slučaju ideš na rate. Za one koji žele blizance, onda je opcija dva odjednom privlačnija- brže znaju na čemu su.
Ako nisu smrznuti, a klinika ih odbija smrznuti treći dan, veća šansa je vratiti dva odjednom jer neki zametci koji bi uspjeli u mami, propadnu u posudici pa im na taj način daš šansu. Doktori/embriolozi su uvijek ok s tim da vratimo 2, pogotovo starijima.
💔💔💔
SBjelis, da je barem predpredzadnja. Pijem ih 3x dnevno, fuj.Maslačaxx, ma meni je Juan previše plačljiv u toj seriji. Franco je sladak, odnos njega i Sarite mi je baš hot.
Iako, to NIJE moja najdraža sapunica, samo zadnja koju sam gledala. Najbolju ikad vi dječica niste gledali - Juan del diablo (Divlje srce).
Za noćurak, guraj ga gdje hoćeš, vidiš da pomaže seksu.
Dvitamin ovaj https://ljekarnaonline.hr/proizvodi/dodaci-prehrani/vitamini-i-minerali/better-you-vit-dk2-oralni-sprej-12ml-17143/
Ruska1986, ja ne znam kad je G stigao pričati s tobom o tvom urinu, od puste priče o meni.
Svi me ignoriraju, ajde mi ti reci što je UK na tom tvom popisu?
AuroraB, kajje, prepala si seSanjich, 8dnt je ok za vaditi betu. Ako je negativna, to je to. Ako je pozitivna, pripremi se da će biti dosta mala.
A, obzirom da su mi ovaj pregled naplatili 950 kn(!), odlucio je posvetit par sekundica meni, a ne tebi 😂😂 mene je ovaj racun stvarno sokirao. Nekako sam se pomirila sa 650 kn, al 950 mi je fakat too much. Jos jedan i idem ja dalje u bolnicu na pregled. I da, ovaj put mi je naplacivala zena od Š pa mozda zato.. Inace mi sestre naplacuju... Mislim da je UK urinokultura.

👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Ruska 1986 bebica je preslatka 💕 imate već ime?
Flower, kako si ti? U bolnici si? Ima šta novo?

Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
SBjelis, da je barem predpredzadnja. Pijem ih 3x dnevno, fuj.Maslačaxx, ma meni je Juan previše plačljiv u toj seriji. Franco je sladak, odnos njega i Sarite mi je baš hot.
Iako, to NIJE moja najdraža sapunica, samo zadnja koju sam gledala. Najbolju ikad vi dječica niste gledali - Juan del diablo (Divlje srce).
Dvitamin ovaj https://ljekarnaonline.hr/proizvodi/dodaci-prehrani/vitamini-i-minerali/better-you-vit-dk2-oralni-sprej-12ml-17143/
Ruska1986, ja ne znam kad je G stigao pričati s tobom o tvom urinu, od puste priče o meni.
AuroraB, kajje, prepala si seSanjich, 8dnt je ok za vaditi betu. Ako je negativna, to je to. Ako je pozitivna, pripremi se da će biti dosta mala.
A, obzirom da su mi ovaj pregled naplatili 950 kn(!), odlucio je posvetit par sekundica meni, a ne tebi 😂😂 mene je ovaj racun stvarno sokirao. Nekako sam se pomirila sa 650 kn, al 950 mi je fakat too much. Jos jedan i idem ja dalje u bolnicu na pregled. I da, ovaj put mi je naplacivala zena od Š pa mozda zato.. Inace mi sestre naplacuju… Mislim da je UK urinokultura.
950 kn redovna kontrola?! Ili su ti radili nešto extra? Sorry nisam čitala sve detaljno, jednostavno ne stignem pratiti toliko koliko ste aktivne😂. Ali vidjela sam sličicu od tvoje carice😍

🧔42 👱♀️39
MPO - FET 10/2020 - vraćena jedna blastica, beta divna
4.11. UTZ - GM s EO 9. 2 mm, kuca nam ❤️
Mama i tata jedva čekaju upoznati svog dečkića💙
Ruska1986, je li to cijena za umjetničku sliku ili? Piše li na računu neka ekstra usluga?
Ili je žena taman vidjela online lijepe cipele za 950kn kad si ti naletila?
Hvala za UK, ja sam do sad stalno pokušavala saznati što je (Uk proteini? što?? ) Nije mi palo na pamet ovo.
💔💔💔
A, obzirom da su mi ovaj pregled naplatili 950 kn(!), odlucio je posvetit par sekundica meni, a ne tebi 😂😂 mene je ovaj racun stvarno sokirao. Nekako sam se pomirila sa 650 kn, al 950 mi je fakat too much. Jos jedan i idem ja dalje u bolnicu na pregled. I da, ovaj put mi je naplacivala zena od Š pa mozda zato.. Inace mi sestre naplacuju… Mislim da je UK urinokultura.
950 kn redovna kontrola?! Ili su ti radili nešto extra? Sorry nisam čitala sve detaljno, jednostavno ne stignem pratiti toliko koliko ste aktivne😂. Ali vidjela sam sličicu od tvoje carice😍
Da! Kazem, inace je 650, sta je isto stvarno previse. Al mi je nekako bilo sigurnije kod njih na preglede ic, obzirom da moj soc.gin.i nije bas nest, a i mozemo si priustit.. A tamo sam i krenula u sve ovo i prva mi je trudnoca pa sam se nekako najsigurnije osjecala. Al je isto previse! Al ovo jucer... Ma nist drukcije neg inace, UVZ i pregled. I stvarno je, al stvarno previse. Sreca pa muzu placa sjela 😂😂😂 i da sam sa njima skoro pa gotova.

👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
Ruska1986, je li to cijena za umjetničku sliku ili? Piše li na računu neka ekstra usluga?
Ili je žena taman vidjela online lijepe cipele za 950kn kad si ti naletila?
Hvala za UK, ja sam do sad stalno pokušavala saznati što je (Uk proteini? što?? ) Nije mi palo na pamet ovo.
Nista drukcije nego slika za 650 kn 🤷🏻♀️ al kazem, uvijek mi sestre naplacuju i naplate mi 2 D(i to namjerno), a sad mi je njegova zena naplatila 3D/4D. A isto su radili... Znaci, 2 D je 300, a 3 il 4 D 600 🙆🏻♀️. A nisam ju ni mogla pitat zast je sad takva cijena jer ne zelim da sestre imaju problem zbog toga.. Pa se nadam da mi ona nece bit slij i zadnji put na naplacivanju 😊

👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
Ruska 1986 bebica je preslatka 💕 imate već ime?
Flower, kako si ti? U bolnici si? Ima šta novo?
Mi se nismo nesto puno mislili... u razmaku od 6 mjeseci je meni prvo mama umrla pa onda muzu tata. Tako da je bilo il po njegovom tati Nikola za decka, ili po mojoj mami.. Moja mama se zvala Kata, ja sam htjela Kaja(to mi se ime bas uvijek svidjalo) ali muzu nije pa smo napravili kompromis Katarina pa nek ju skraceno zovu kako ko zeli 😊

👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
Jesus 🤣🤣🤣 jesi se i isfenirala tamo 🤣🤣🤣🤣 btw super za pregled i curka je zakon... bas mi je drago zbog tebe 🥰🥰
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Ruska1986, pa nije ista slika, sad je mala imala stopalo kraj glave. Misliš da je to slučajno?!?! Treba to platiti!
Žao mi radi mame i svekra.
💔💔💔
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji