Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    12. Siječanj 2021. 22:36

SBjelis, Normal people? Gdje? Je li zabavno i opuštajuće ili? Ne gledam ništa teško.
    Da, kad uzimaš veće doze, bolje je da se uzme kombinacija D i K odjednom (ima takav DLux, crveni). T
    Ja nisam, uzela sam obični DLux(zeleni). Na kraće staze nije problem, na duže staze je bolje ova kombinacija. o nije radi apsorpcije već zato što velike količine D vitamina znaju raditi kuršlus po organizmu (to ti je ovo sa kalcijem, iako je članak loše napisan), koji onda K neutralizira (ovo je jako pojednostavljeno).
    A kad uzimaš, koji god, mora se uzimati sa masnoćom jer se bolje apsorbira. Dakle, čvarci + D vitamin. Masna slanina i loj + D vitamin. Ili, u mom slučaju, Omega3 kapsule pa D vitamin šprick. 
    Što se kiretaže zubnog mesa tiče, ostruže ti sve džepove koje imaš oko zubiju, skine svo inficirano meso unutra zajedno sa gadarijama, i ostavi samo zdravo meso u nadi da će to zaustaviti/smanjiti paradentozu. I evo, uskoro će godina dana, a meni nijednom nije krvarilo zubno meso. Inače moram skidati kamenac svaka dva mjeseca, sad sam radi korone napravila pauzu od 6 mjeseci i očekivala krv do koljena, kad ono - skoro ništa. Prezadovoljna sam.

darliv, baš sam čekala tko će primijetiti moju umjetničku dušu u toj slici. 

💔💔💔

sbjelisi
    12. Siječanj 2021. 22:42

MTB "Normal People" na HBO. Seh seh i jos seha.. Isto jubavna priča, ali neobična. Jako fora. Meni barem.
    Super za zube! 
    Je l MTB stvarno stoji za MounTainBike? 😋

oharascarlett14@gmail.com

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    12. Siječanj 2021. 22:50

SBjelis

MTB "Normal People" na HBO. Seh seh i jos seha.. Isto jubavna priča, ali neobična. Jako fora. Meni barem.
    Super za zube!
    Je l MTB stvarno stoji za MounTainBike? 😋

Ne, nego me neki koje nećemo imenovati, a koji će sluuučajno nestati sa liste kad se tome najmanje nadaju, provociraju 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    12. Siječanj 2021. 22:52

Komentirat ću samo jedan detalj iz filma - meni je ovo fantasy film jer ne mogu zamisliti da netko ovako lako popiša štapić 
    Ja popišam pola kupaonice, ruke, noge, čelo, susjeda i njegovog pekinezera, ali štapić ostane suh ko barut. 

💔💔💔

Matkiša 😎
    12. Siječanj 2021. 22:53

https://ibb.co/CvcPMgP
    Evo ta naše stare koje, niste stare nego crispy 😂😂

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

sbjelisi
    12. Siječanj 2021. 22:59

MTB slazem se za pishanje. Totalno fantasy. Ja hvatam s casicom pa i to fulam 👀 I onda se svaki put sjetim kako mi je gin nakon 30godina posjeta rekla da mi je maternica malo zamotana u lijevo i brijem da je maternica po ela i mokracovod sa sobom u lijevo jer sve nekak čudan mlaz... 🙈🙈
    Jadan pekinezer.🙈 

Tinker 🌸
    12. Siječanj 2021. 22:59

Slee, ja sam prosla medikamentozni prekid i nije stvarno fizicki tako strasno. Kao jaka menga. Ja cak nisam ni tablete protiv bolova pila. S tim da su meni nisu uopce djelovale one prve 2 tablete prvi dan. I dosta sam duze krvarila nego poslije kiretaze i kad je samo otislo. Drzi se 😕

👩 41 g AMH 7,8 pmol/l; IR; hipo/hashi
    👨‍🦲41 g normospermia
    👧🏻❤️
    👼🏻 07/2019 19 TT
    👼🏻 02/2020 12 TT missed ab
    👼🏻 10/2020 9 TT missed ab
    08/2022 biokemijska 😔

sbjelisi
    12. Siječanj 2021. 23:00

Mattan

https://ibb.co/CvcPMgP
    Evo ta naše stare koje, niste stare nego crispy 😂😂

MTB evo jos jedne provokatorice 👀😄 Crispy!, kaže

Tinker 🌸
    12. Siječanj 2021. 23:02

Vezano uz D3K2 spray, ja sam pisala s plavom slikom 😁😜. Uz taj spray sam digla d vit s 20 na preko 80. I mora ici uz nesto masno, dal cvarke ili omegu, kako god 😁

👩 41 g AMH 7,8 pmol/l; IR; hipo/hashi
    👨‍🦲41 g normospermia
    👧🏻❤️
    👼🏻 07/2019 19 TT
    👼🏻 02/2020 12 TT missed ab
    👼🏻 10/2020 9 TT missed ab
    08/2022 biokemijska 😔

sbjelisi
    12. Siječanj 2021. 23:02

Koje zatišje.
    Eno sad svi gledaju ONLY YOU.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.