SBjelis, Normal people? Gdje? Je li zabavno i opuštajuće ili? Ne gledam ništa teško.
Da, kad uzimaš veće doze, bolje je da se uzme kombinacija D i K odjednom (ima takav DLux, crveni). T
Ja nisam, uzela sam obični DLux(zeleni). Na kraće staze nije problem, na duže staze je bolje ova kombinacija. o nije radi apsorpcije već zato što velike količine D vitamina znaju raditi kuršlus po organizmu (to ti je ovo sa kalcijem, iako je članak loše napisan), koji onda K neutralizira (ovo je jako pojednostavljeno).
A kad uzimaš, koji god, mora se uzimati sa masnoćom jer se bolje apsorbira. Dakle, čvarci + D vitamin. Masna slanina i loj + D vitamin. Ili, u mom slučaju, Omega3 kapsule pa D vitamin šprick.
Što se kiretaže zubnog mesa tiče, ostruže ti sve džepove koje imaš oko zubiju, skine svo inficirano meso unutra zajedno sa gadarijama, i ostavi samo zdravo meso u nadi da će to zaustaviti/smanjiti paradentozu. I evo, uskoro će godina dana, a meni nijednom nije krvarilo zubno meso. Inače moram skidati kamenac svaka dva mjeseca, sad sam radi korone napravila pauzu od 6 mjeseci i očekivala krv do koljena, kad ono - skoro ništa. Prezadovoljna sam.
darliv, baš sam čekala tko će primijetiti moju umjetničku dušu u toj slici.
💔💔💔
MTB "Normal People" na HBO. Seh seh i jos seha.. Isto jubavna priča, ali neobična. Jako fora. Meni barem.
Super za zube!
Je l MTB stvarno stoji za MounTainBike? 😋
oharascarlett14@gmail.com
MTB "Normal People" na HBO. Seh seh i jos seha.. Isto jubavna priča, ali neobična. Jako fora. Meni barem.
Super za zube!
Je l MTB stvarno stoji za MounTainBike? 😋
Ne, nego me neki koje nećemo imenovati, a koji će sluuučajno nestati sa liste kad se tome najmanje nadaju, provociraju
💔💔💔
Komentirat ću samo jedan detalj iz filma - meni je ovo fantasy film jer ne mogu zamisliti da netko ovako lako popiša štapić
Ja popišam pola kupaonice, ruke, noge, čelo, susjeda i njegovog pekinezera, ali štapić ostane suh ko barut.
💔💔💔
https://ibb.co/CvcPMgP
Evo ta naše stare koje, niste stare nego crispy 😂😂
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
MTB slazem se za pishanje. Totalno fantasy. Ja hvatam s casicom pa i to fulam 👀 I onda se svaki put sjetim kako mi je gin nakon 30godina posjeta rekla da mi je maternica malo zamotana u lijevo i brijem da je maternica po ela i mokracovod sa sobom u lijevo jer sve nekak čudan mlaz... 🙈🙈
Jadan pekinezer.🙈
Slee, ja sam prosla medikamentozni prekid i nije stvarno fizicki tako strasno. Kao jaka menga. Ja cak nisam ni tablete protiv bolova pila. S tim da su meni nisu uopce djelovale one prve 2 tablete prvi dan. I dosta sam duze krvarila nego poslije kiretaze i kad je samo otislo. Drzi se 😕
👩 41 g AMH 7,8 pmol/l; IR; hipo/hashi
👨🦲41 g normospermia
👧🏻❤️
👼🏻 07/2019 19 TT
👼🏻 02/2020 12 TT missed ab
👼🏻 10/2020 9 TT missed ab
08/2022 biokemijska 😔
https://ibb.co/CvcPMgP
Evo ta naše stare koje, niste stare nego crispy 😂😂
MTB evo jos jedne provokatorice 👀😄 Crispy!, kaže
Vezano uz D3K2 spray, ja sam pisala s plavom slikom 😁😜. Uz taj spray sam digla d vit s 20 na preko 80. I mora ici uz nesto masno, dal cvarke ili omegu, kako god 😁
👩 41 g AMH 7,8 pmol/l; IR; hipo/hashi
👨🦲41 g normospermia
👧🏻❤️
👼🏻 07/2019 19 TT
👼🏻 02/2020 12 TT missed ab
👼🏻 10/2020 9 TT missed ab
08/2022 biokemijska 😔
Koje zatišje.
Eno sad svi gledaju ONLY YOU.
Sortiraj odgovore
Najstariji