Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ruska1986
    13. Siječanj 2021. 09:28

MTB

Dakle, moji "simptomi" moje netrudnoće koji se u potpunosti poklapaju sa onima kad sam bila trudna a prije plusa (nižem dokaze da su to sve progesteroni).
    Osim hirovitosti, dlakavosti, luđačke želje za mesom, loše cirkulacije u stopalima, napetosti u stomaku, …. noćas je došao i onaj koji sam već zaboravila - ludi snovi.
    Dakle, sanjala sam da sam sa majkom, pokojnom bakom i MM u nekom bircu, i krene ples, neka žena da znak MM i on mrtav ladan ode do nje i poševi je. Ja izvačim iz birca majku i baku da ne skuže i vodim ih u bakinu kuću. Kasnije MM i čitavo ogromno društvo dođe u kuću, među njima i pola nekog staračkog doma. Krene muzika, neka baba od 80 godina da znak MM i on, naravno, ode do nje i krene je ševiti. Ja opet izvačim mamu i baku iz kuće, a baka mrtva hladna kaže da je njoj sve to OK, ali da joj to više ne radimo u kući. Naime, MM je u tom snu muška prostitutka, on je na poslu

Probudim se, ljuta ko pas, i drži me to do jutra. Pita me ujutro MM što je, ja mu prepričam i krenem urlati na njega - jesi li ti normalan, kako si mogao, ispred moje pokojne babe!!!
    Evo ga, još ne može disati od smijeha

😂😂😂😂 jaooooo

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Ruska1986
    13. Siječanj 2021. 09:29

Samara

Ruska1986

Samara

Ruska 1986 bebica je preslatka 💕 imate već ime?
    Flower, kako si ti? U bolnici si? Ima šta novo?

Mi se nismo nesto puno mislili… u razmaku od 6 mjeseci je meni prvo mama umrla pa onda muzu tata. Tako da je bilo il po njegovom tati Nikola za decka, ili po mojoj mami.. Moja mama se zvala Kata, ja sam htjela Kaja(to mi se ime bas uvijek svidjalo) ali muzu nije pa smo napravili kompromis Katarina pa nek ju skraceno zovu kako ko zeli 😊

Može biti Katja. Tak se zove od frendice mala i baš joj pristaje to ime :)

Je, al imamo bar 3 Katje u blizem okruzenju. A Katarine niti jedne pa eto... 😊

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,

Lucyinthesky
    13. Siječanj 2021. 09:29

Leia2.0

Sanjich zao mi je. Zvuci mi kao dobar plan da to jos potvrdis ili opovrgnes s betom i konzultacija s dr prije prekida terapije! I glavu gore, sve je to dio statistike. Kao i uspjeh eventually!

Cure da vas pitam, zasto zelite sto prije prestati s utricima kad je test negativan? Sto nam oni rade?

I odmah jos jedna bomba, kad kazete da cete vratiti dva smrzlica - da li su vas dr / embriolog savjetovali ili jednostavno mislite da su vece sanse?

Uglavnom se s njima prestaje kako bi se što prije dobila menstruacija,a i kako se tijelo ne bi bez potrebe više trpalo hormonima.Ja sam nakon oba transfera dobila mesntruaciju pod utrićima i svim ostalim lijekovima puno prije dogovorenog termina za vađenje bete,tako da ni to nije pravilo kod svih.
    Vezano za vraćanje zametaka.Mi smo prvi put vratili 1 (nismo više ni imali),ali i da smo imali i htjeli 2 ne bi mogli jer ta klinika ima(bar je tada imala) pravilo da ne vraćaju više od 1 čak i ako tražiš jer imaju stav da taj drugi ometa implantaciju prvog ili tako nešto.
    Sad zadnji put smo vratili 2 na preporuku biologa,ali to je druga klinika.

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

sbjelisi
    13. Siječanj 2021. 09:41

To sa vracanjem zametaka je bas do politike poliklinike, sto vise zagovaraju..
    Ovo za trombo je bas korisna info, hvala.

oharascarlett14@gmail.com

Sunny_🐣
    13. Siječanj 2021. 09:44

Ruska86 lijepo ime  
    sad sam išla gledati ko je supruga od Š  ona mi je vadila krv i bila kod naplate, sad ima smisla toliki račun hhh 
    MTB ili MounTainBike  jel M oplodio šta u snu ili je samo bezveze pucao?

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

Teja1408
    13. Siječanj 2021. 09:45

MTB

Dakle, moji "simptomi" moje netrudnoće koji se u potpunosti poklapaju sa onima kad sam bila trudna a prije plusa (nižem dokaze da su to sve progesteroni).
    Osim hirovitosti, dlakavosti, luđačke želje za mesom, loše cirkulacije u stopalima, napetosti u stomaku, …. noćas je došao i onaj koji sam već zaboravila - ludi snovi.
    Dakle, sanjala sam da sam sa majkom, pokojnom bakom i MM u nekom bircu, i krene ples, neka žena da znak MM i on mrtav ladan ode do nje i poševi je. Ja izvačim iz birca majku i baku da ne skuže i vodim ih u bakinu kuću. Kasnije MM i čitavo ogromno društvo dođe u kuću, među njima i pola nekog staračkog doma. Krene muzika, neka baba od 80 godina da znak MM i on, naravno, ode do nje i krene je ševiti. Ja opet izvačim mamu i baku iz kuće, a baka mrtva hladna kaže da je njoj sve to OK, ali da joj to više ne radimo u kući. Naime, MM je u tom snu muška prostitutka, on je na poslu

Probudim se, ljuta ko pas, i drži me to do jutra. Pita me ujutro MM što je, ja mu prepričam i krenem urlati na njega - jesi li ti normalan, kako si mogao, ispred moje pokojne babe!!!

Hahahhahahhaa😂😂😂😂😂

manemoj
    13. Siječanj 2021. 09:49

MTB

Hahahahah ajme!! Kako se samo usudjuje 😂😂😂😂

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

Ruska1986
    13. Siječanj 2021. 09:49

Sunny_

Ruska86 lijepo ime
    sad sam išla gledati ko je supruga od Šona mi je vadila krv i bila kod naplate, sad ima smisla toliki račun hhh
    MTB ili MounTainBikejel M oplodio šta u snu ili je samo bezveze pucao?

🤭🤭🤭

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    13. Siječanj 2021. 09:54

Sunny_

Ruska86 lijepo ime
    sad sam išla gledati ko je supruga od Šona mi je vadila krv i bila kod naplate, sad ima smisla toliki račun hhh
    MTB ili MounTainBikejel M oplodio šta u snu ili je samo bezveze pucao?

Sunny_, srećom, probudila sam se.
    Jer da je ova od 80 godina ostala trudna, ubila bih ga. 

💔💔💔

🌼TiKi🌼
    13. Siječanj 2021. 09:59

MTB 😂😂
    Olivera da, samo sto je problem da se vise ne daje terapija kod blaguh trombofilija. Ja imam i MTHFR i PAI mutaciju, hematolog mi je rekao da mi za to ne bi dao nista, ali ako cu biti mirnija da pijem andol, jer sam imala abrupciju i gubitak ploda u visokoj trudnoci. Eto... A moja poznanica po starim smjernicama i istim nalazom kao sto je moj, primala fraxiparin cijelu trudnocu i babinje. 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.