Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Olivera
    13. Siječanj 2021. 08:57

Ruska1986

Olivera

Ruska1986

MTB

SBjelis, da je barem predpredzadnja. Pijem ih 3x dnevno, fuj.Maslačaxx, ma meni je Juan previše plačljiv u toj seriji. Franco je sladak, odnos njega i Sarite mi je baš hot.
    Iako, to NIJE moja najdraža sapunica, samo zadnja koju sam gledala. Najbolju ikad vi dječica niste gledali - Juan del diablo (Divlje srce).
    Za noćurak, guraj ga gdje hoćeš, vidiš da pomaže seksu.
    Dvitamin ovaj https://ljekarnaonline.hr/proizvodi/dodaci-prehrani/vitamini-i-minerali/better-you-vit-dk2-oralni-sprej-12ml-17143/

Ruska1986, ja ne znam kad je G stigao pričati s tobom o tvom urinu, od puste priče o meni.
    Svi me ignoriraju, ajde mi ti reci što je UK na tom tvom popisu?

AuroraB, kajje, prepala si seSanjich, 8dnt je ok za vaditi betu. Ako je negativna, to je to. Ako je pozitivna, pripremi se da će biti dosta mala.

A, obzirom da su mi ovaj pregled naplatili 950 kn(!), odlucio je posvetit par sekundica meni, a ne tebi 😂😂 mene je ovaj racun stvarno sokirao. Nekako sam se pomirila sa 650 kn, al 950 mi je fakat too much. Jos jedan i idem ja dalje u bolnicu na pregled. I da, ovaj put mi je naplacivala zena od Š pa mozda zato.. Inace mi sestre naplacuju… Mislim da je UK urinokultura.

950 kn redovna kontrola?! Ili su ti radili nešto extra? Sorry nisam čitala sve detaljno, jednostavno ne stignem pratiti toliko koliko ste aktivne😂. Ali vidjela sam sličicu od tvoje carice😍

Da! Kazem, inace je 650, sta je isto stvarno previse. Al mi je nekako bilo sigurnije kod njih na preglede ic, obzirom da moj soc.gin.i nije bas nest, a i mozemo si priustit.. A tamo sam i krenula u sve ovo i prva mi je trudnoca pa sam se nekako najsigurnije osjecala. Al je isto previse! Al ovo jucer… Ma nist drukcije neg inace, UVZ i pregled. I stvarno je, al stvarno previse. Sreca pa muzu placa sjela 😂😂😂 i da sam sa njima skoro pa gotova.

Fakat je i 650 kn previše, ali ovih 950 je pljačka žešća. I ne kužim to variranje cijena za istu stvar ovisno o tome tko je na blagajni. Ja vodim isto trudnoću privatno, ali me svaki pregled dođe oko 400 kn što je nekako prihvatljivo, i isto je kad naplaćuje dr, njegova žena ili medicinska sestra. 

🧔42 👱‍♀️39
    MPO - FET 10/2020 - vraćena jedna blastica, beta divna
    4.11. UTZ - GM s EO 9. 2 mm, kuca nam ❤️
    Mama i tata jedva čekaju upoznati svog dečkića💙

Ruska1986
    13. Siječanj 2021. 08:57

ANKSIMORON

Ruska1986

MTB

SBjelis, da je barem predpredzadnja. Pijem ih 3x dnevno, fuj.Maslačaxx, ma meni je Juan previše plačljiv u toj seriji. Franco je sladak, odnos njega i Sarite mi je baš hot.
    Iako, to NIJE moja najdraža sapunica, samo zadnja koju sam gledala. Najbolju ikad vi dječica niste gledali - Juan del diablo (Divlje srce).
    Za noćurak, guraj ga gdje hoćeš, vidiš da pomaže seksu.
    Dvitamin ovaj https://ljekarnaonline.hr/proizvodi/dodaci-prehrani/vitamini-i-minerali/better-you-vit-dk2-oralni-sprej-12ml-17143/

Ruska1986, ja ne znam kad je G stigao pričati s tobom o tvom urinu, od puste priče o meni.
    Svi me ignoriraju, ajde mi ti reci što je UK na tom tvom popisu?

AuroraB, kajje, prepala si seSanjich, 8dnt je ok za vaditi betu. Ako je negativna, to je to. Ako je pozitivna, pripremi se da će biti dosta mala.

A, obzirom da su mi ovaj pregled naplatili 950 kn(!), odlucio je posvetit par sekundica meni, a ne tebi 😂😂 mene je ovaj racun stvarno sokirao. Nekako sam se pomirila sa 650 kn, al 950 mi je fakat too much. Jos jedan i idem ja dalje u bolnicu na pregled. I da, ovaj put mi je naplacivala zena od Š pa mozda zato.. Inace mi sestre naplacuju… Mislim da je UK urinokultura.

Jesus 🤣🤣🤣 jesi se i isfenirala tamo 🤣🤣🤣🤣 btw super za pregled i curka je zakon… bas mi je drago zbog tebe 🥰🥰

I liposukciju napravila 😂😂😂 reko, kad je bal... 🤭

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Ruska1986
    13. Siječanj 2021. 08:58

MTB

Ruska1986, pa nije ista slika, sad je mala imala stopalo kraj glave. Misliš da je to slučajno?!?! Treba to platiti!
    Žao mi radi mame i svekra.

E da.. Mozda zato sta smo joj prvi put vidjeli lice pa je skuplje.. A i to sta kazes, stopalo se ekstra naplacuje 😂😂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,

Olivera
    13. Siječanj 2021. 09:03

Cure s ponavljajućim biokemijskim trudnoćama i spontanima nemojte nikad prihvatiti objašnjenje da uzrok za biokemijske i rane spontane ne može biti trombofilija. Sad sam opet pričala s frendicom (malo detaljnije) oko njene situacije...2 biokemijske, 2 blight ovuma i jedan missed ab. Uzrok trombofilija, blaga mutacija mthfr. Tek kad je na preporuku jedne dr krenula piti aktivni folat+b12 metilcobalamin 2 mjeseca prije i tijelo cijele trudnoće, iznijela je trudnoću bez problema.
    Eto čisto da imate i ovu info, možda nekom bude korisna🙂

🧔42 👱‍♀️39
    MPO - FET 10/2020 - vraćena jedna blastica, beta divna
    4.11. UTZ - GM s EO 9. 2 mm, kuca nam ❤️
    Mama i tata jedva čekaju upoznati svog dečkića💙

Ruska1986
    13. Siječanj 2021. 09:07

Olivera

Fakat je i 650 kn previše, ali ovih 950 je pljačka žešća. I ne kužim to variranje cijena za istu stvar ovisno o tome tko je na blagajni. Ja vodim isto trudnoću privatno, ali me svaki pregled dođe oko 400 kn što je nekako prihvatljivo, i isto je kad naplaćuje dr, njegova žena ili medicinska sestra.

Eto, ne znam sta da ti kazem i u potpunosti se slazem s tobom... Nekako se mislim da mi se tako trebalo cijelo vrijeme naplacivat pa je os nes... Ali sestre me uvijek postede te cijene za 4D. Ma puno je, kako god bilo.. Al kazem, onih 650 mi je ajd nekako. U mjesec dana, a siguran si! Al ovo mi je bas sok sok bio.. Al sta je, tu je.. Prezivjeli smo! Sam eto, za info curama koje mozda zele tamo vodit trudnocu, da se dobro raspitaju. I nama nisu trazili ni da radimo spermio kod njih, a inace svima traze pa ajd. I kazem, sad cu u bolnicu na preglede... 

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia

Ruska1986
    13. Siječanj 2021. 09:09

Olivera

Cure s ponavljajućim biokemijskim trudnoćama i spontanima nemojte nikad prihvatiti objašnjenje da uzrok za biokemijske i rane spontane ne može biti trombofilija. Sad sam opet pričala s frendicom (malo detaljnije) oko njene situacije…2 biokemijske, 2 blight ovuma i jedan missed ab. Uzrok trombofilija, blaga mutacija mthfr. Tek kad je na preporuku jedne dr krenula piti aktivni folat+b12 metilcobalamin 2 mjeseca prije i tijelo cijele trudnoće, iznijela je trudnoću bez problema.
    Eto čisto da imate i ovu info, možda nekom bude korisna🙂

Da, ovo je definitivno korisna info. 

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia

Samara
    13. Siječanj 2021. 09:18

Ruska1986

Samara

Ruska 1986 bebica je preslatka 💕 imate već ime?
    Flower, kako si ti? U bolnici si? Ima šta novo?

Mi se nismo nesto puno mislili… u razmaku od 6 mjeseci je meni prvo mama umrla pa onda muzu tata. Tako da je bilo il po njegovom tati Nikola za decka, ili po mojoj mami.. Moja mama se zvala Kata, ja sam htjela Kaja(to mi se ime bas uvijek svidjalo) ali muzu nije pa smo napravili kompromis Katarina pa nek ju skraceno zovu kako ko zeli 😊

Može biti Katja. Tak se zove od frendice mala i baš joj pristaje to ime :) 

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    13. Siječanj 2021. 09:19

Olivera, hvala na potvrdi da su pregledi bitni. Ono, meni kažu preko 50% je uzrokovano kromosomskim greškama. OK, mene zanima što sa ostalim? Ovo prvo ne mogu riješiti (osim dodacima prehrani), ali ajmo vidjeti ima li nešto što mogu.

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    13. Siječanj 2021. 09:25

Dakle, moji "simptomi" moje netrudnoće koji se u potpunosti poklapaju sa onima kad sam bila trudna a prije plusa (nižem dokaze da su to sve progesteroni).
    Osim hirovitosti, dlakavosti, luđačke želje za mesom, loše cirkulacije u stopalima, napetosti u stomaku, .... noćas je došao i onaj koji sam već zaboravila - ludi snovi.
    Dakle, sanjala sam da sam sa majkom, pokojnom bakom i MM u nekom bircu, i krene ples, neka žena da znak MM i on mrtav ladan ode do nje i poševi je. Ja izvačim iz birca majku i baku da ne skuže i vodim ih u bakinu kuću. Kasnije MM i čitavo ogromno društvo dođe u kuću, među njima i pola nekog staračkog doma. Krene muzika, neka baba od 80 godina da znak MM i on, naravno, ode do nje i krene je ševiti. Ja opet izvačim mamu i baku iz kuće, a baka mrtva hladna kaže da je njoj sve to OK, ali da joj to više ne radimo u kući. Naime, MM je u tom snu muška prostitutka, on je na poslu 

Probudim se, ljuta ko pas, i drži me to do jutra. Pita me ujutro MM što je, ja mu prepričam i krenem urlati na njega - jesi li ti normalan, kako si mogao, ispred moje pokojne babe!!!
    Evo ga, još ne može disati od smijeha 

💔💔💔

manemoj
    13. Siječanj 2021. 09:27

Ruska1986

Samara

Ruska 1986 bebica je preslatka 💕 imate već ime?
    Flower, kako si ti? U bolnici si? Ima šta novo?

Mi se nismo nesto puno mislili… u razmaku od 6 mjeseci je meni prvo mama umrla pa onda muzu tata. Tako da je bilo il po njegovom tati Nikola za decka, ili po mojoj mami.. Moja mama se zvala Kata, ja sam htjela Kaja(to mi se ime bas uvijek svidjalo) ali muzu nije pa smo napravili kompromis Katarina pa nek ju skraceno zovu kako ko zeli 😊

Ma ime je top 😉 i zvati će ju svakako, vjeruj mi 😅

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani