Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣
    12. Siječanj 2021. 20:37

MTB

Tanja79, bit ćeš u izvrsnom društvu!! A inositol staviš u vodu ili kako piješ?

Da, stavim u vodu, mada moze u bilo šta. Kad je nesto jako gadno onda stavim u sok, al inositol je potpuno bez ukusa. Hajde da radjamo male strelčeve 😁😁😁😜🤞🤞🤞

😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
    👽 48
    Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
    Greece
    # 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
    Monural, Cetrotide, Ovitrelle
    Beta = 0
    # 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
    # 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
    transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)

Leia3.0
    12. Siječanj 2021. 20:41

AuroraB

Niko već 10min ništa ne piše, sigurno sve kupujete noćurak

Hahahaah

💁🏻‍♀️35 g., AMH 32 PCO like
    💁🏻‍♂️40 g., astenozospermija
    1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
    2. FET 9/21 - beta negativna
    3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
    4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
    13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
    🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    12. Siječanj 2021. 20:42

Slee

Ahhahahahahahaha MTB UMIREM OD SMIJEHA! hvala ti na ovome. A i slika muzevog ulova je sve

S tim da se to na slici ne vidi, ali taj puran je težak kao pola mene. A ja nisam lagana 
    Žena rekla da je gladna mesa, mužjak opskrbio!!! 

💔💔💔

sbjelisi
    12. Siječanj 2021. 20:44

Sanjich ne kontam zasto si plakala. Pa nisi jos ni pishala... O, boze, zena..  🙈
    Slee ja bih vjerojatno mrzila Kantridu da sam na tvom mjestu. 🙈🙈 
    MTB ja trazim sliku bebe, ono pile 😳
    Tanja bas te lijepo vidit nazad 😀 
    Cure Vesela skvadra je opet u raspoloženju, bas mi je drago da je prosla blagdanska depra 😜💪
    Hihi
    P.s. ne zbunjujte me s novim substancama 🙈🙈
    Gdje je najpovoljnije kupiti ovaj vit.D u spreju? 

oharascarlett14@gmail.com

12. Siječanj 2021. 20:46

SBjelis

Ruska preeeeeedivna slika, preeeedivan post!!! Ubila sam se dok sam sve izvrtila nazad koliko ste natrkeljale!
    Isusek kako je slika dobraaaa sve se vidiiiiiii ❤

Cureja pogledala Only You. ONA je PREDIVNA 😍😍

ONA ti je generacija
    Sanjich, oni misle da će me navuć, možda i hoće, ali ja ću samo pričekat da se one zasite pa ću uzet njihove

12. Siječanj 2021. 20:46

SBjelis

Sanjich ne kontam zasto si plakala. Pa nisi jos ni pishala… O, boze, zena.. 🙈
    Slee ja bih vjerojatno mrzila Kantridu da sam na tvom mjestu. 🙈🙈
    MTB ja trazim sliku bebe, ono pile 😳
    Tanja bas te lijepo vidit nazad 😀
    CureVesela skvadra je opet u raspoloženju, bas mi je drago da je prosla blagdanska depra 😜💪
    Hihi
    P.s. ne zbunjujte me s novim substancama 🙈🙈
    Gdje je najpovoljnije kupiti ovaj vit.D u spreju?

Kad smo kod vitamin D taman mi ginekologica poslala da mi je pustila recept 🤞😊😊😊 

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    12. Siječanj 2021. 20:51

SBJelis, ne vrijeđaj.  To nije pile, to je purica!! Teška ko 20 piladi. manemoj, dovedi ovu već jednom u red! 
    Za povoljnost ti ja ne znam, trošim pare like there is no tomorrow. 

Inače, ja mislim tražiti na recept megadozu D vitamina ako mi ne bude pristojan sad na pregledu. Je li tako da se megadoza može samo na recept, Nikitta?
    Već imam i backup plan - bolesni član obitelji ima dramatično mali D vitamin (samo 20) pa ću tražiti njegovog LOMa za recept, a onda krasti. 

💔💔💔

Ruska1986
    12. Siječanj 2021. 21:05

SBjelis

Ruska preeeeeedivna slika, preeeedivan post!!! Ubila sam se dok sam sve izvrtila nazad koliko ste natrkeljale!
    Isusek kako je slika dobraaaa sve se vidiiiiiii ❤

Cureja pogledala Only You. ONA je PREDIVNA 😍😍

😊 jel ti se svidja film?

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Ruska1986
    12. Siječanj 2021. 21:07

Tanja79

Veče cure, napisah 10 recenica i nestadose, sad skracena verzija. Nine me bilo par dana pa sad unazad citala i da vidim Ruškinu bebu, stvarno koja joga poza, preslatko 🤩
    Ubija me migrena, cak ni cudesna kafa sa limunom ne pomaže danas. Juce sam bila kod dr. na dogovoru
    MTB baci me u februar na listu, za 15 dana imam histeroskopiju. Dobila sam recepte za lekove, ovaj put idemo Gonal, Cetrotide, 2*Ovitrelle
    Obecao je da ce me ucaciti u bolnicu za hister.da ne placam 500e privatno 🤩🍀 valjda me zato od poz.šoka glava boli.
    Bilo je reči ovde o inositolu, ja uzmem 500g za 11e,ionako uzimam i folnu, a inofolik je inositol+folna. Rokam 5g dnevno. A za q10 sam svasta citala na Americkim i Kanadskim sajtovima, i studije u kojima se ne daje prednost ubikinolu, skuplji je zbog komplikovane proizvidnje i nestabilnosti, ima jos svasta, i čovek koji ima knjigu samo o q10. Tako da sam ja odlucila za ubikinon. Pita me dr.da li uzimam folnu…, ja reko, da folnu i jos tako neke vit. 🙄🙄🙄.
    Eto "ukratko"… srecno svima, nadam se da od sutra redovno čitam 💕💕💕🍀🍀🍀🍀🤞🤞🤞🤞
    https://ibb.co/PQ76RVx
    https://ibb.co/8BTHd8K
    https://ibb.co/rdqnhbd

Jaoo, brzo ce drugi mjesec 😊😊🙏🏻🙏🏻 i super da ces ustedit nest love 😊

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Matkiša 😎
    12. Siječanj 2021. 21:07

SeniRemmus pa da ima smisla, mislim da, sam odvojeno i vadila... A gustoća se promijeni, kao npr meni nakon punkcije...
    Slažem se sa Aurora B najbolji noćurak mi je Natural W... Sad kad sve navale 😂😂
    I kad da pijem kapi vitamina D, pila sam ujutro ali kao da je netko rekao navečer?

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.