Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣
    12. Siječanj 2021. 21:55

SBjelis

Mattan je l' masna? Samo ako je masna!
    Nadtavno na film, hajte ga pogledajte pa da mozemo opalit po njemu 😋🍷

Da, sto bi rekli vojvodjani, samo ona sapunjara ili mazoguznjača.. Jer su se nekad deblje zene mazale s njom izmedju nogu da se ne ojedu 😂😂😂
    Takva nam treba 

😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
    👽 48
    Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
    Greece
    # 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
    Monural, Cetrotide, Ovitrelle
    Beta = 0
    # 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
    # 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
    transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)

AuroraB
    12. Siječanj 2021. 21:55

Mattan onda je to Lucyinthesky

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

Matkiša 😎
    12. Siječanj 2021. 21:59

Tanja79

SBjelis

Da, sto bi rekli vojvodjani, samo ona sapunjara ili mazoguznjača.. Jer su se nekad deblje zene mazale s njom izmedju nogu da se ne ojedu 😂😂😂
    Takva nam treba

Hahahaha užas

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

12. Siječanj 2021. 22:00

SBjelis

Da, ajte pogledajte tko misli gledat, pa da ih možemo pretrest

sbjelisi
    12. Siječanj 2021. 22:01

Aurora, Mattan ahahhahahaaaa 
    Mođe samo onda upute kako se i kada točno vit.D u kombinaciji s vit.K uzima?  Šta gdje špricaš? Ili moraš uzeti vit.D koji se guta? Ne kontam... 

oharascarlett14@gmail.com

Lucyinthesky
    12. Siječanj 2021. 22:02

AuroraB

Mattan onda je to Lucyinthesky

Šta to 😁?

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

sbjelisi
    12. Siječanj 2021. 22:03

Bozma ahahhaha pretrest! Ja uirem, doma me samo gledaju čemu se ja cerim 

Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣
    12. Siječanj 2021. 22:07

Ruska1986

Tanja79

Veče cure, napisah 10 recenica i nestadose, sad skracena verzija. Nine me bilo par dana pa sad unazad citala i da vidim Ruškinu bebu, stvarno koja joga poza, preslatko 🤩
    Ubija me migrena, cak ni cudesna kafa sa limunom ne pomaže danas. Juce sam bila kod dr. na dogovoru
    MTB baci me u februar na listu, za 15 dana imam histeroskopiju. Dobila sam recepte za lekove, ovaj put idemo Gonal, Cetrotide, 2*Ovitrelle
    Obecao je da ce me ucaciti u bolnicu za hister.da ne placam 500e privatno 🤩🍀 valjda me zato od poz.šoka glava boli.
    Bilo je reči ovde o inositolu, ja uzmem 500g za 11e,ionako uzimam i folnu, a inofolik je inositol+folna. Rokam 5g dnevno. A za q10 sam svasta citala na Americkim i Kanadskim sajtovima, i studije u kojima se ne daje prednost ubikinolu, skuplji je zbog komplikovane proizvidnje i nestabilnosti, ima jos svasta, i čovek koji ima knjigu samo o q10. Tako da sam ja odlucila za ubikinon. Pita me dr.da li uzimam folnu…, ja reko, da folnu i jos tako neke vit. 🙄🙄🙄.
    Eto "ukratko"… srecno svima, nadam se da od sutra redovno čitam 💕💕💕🍀🍀🍀🍀🤞🤞🤞🤞
    https://ibb.co/PQ76RVx
    https://ibb.co/8BTHd8K
    https://ibb.co/rdqnhbd

Jaoo, brzo ce drugi mjesec 😊😊🙏🏻🙏🏻 i super da ces ustedit nest love 😊

Brzo ce, sve brzo dodje i prodje... 
    A zaboravih ti reci, tako mi izgleda na snimku  kao da tvoja bebica vec ima kosu 🥰, il mi je to profesionalna deformacija pa svuda vidim kosu, a tvoja je 🔝
    Jos da nam se MTB okuraži pole potresa, pa ode u frizerski da vidimo i njenu 

😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
    👽 48
    Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
    Greece
    # 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
    Monural, Cetrotide, Ovitrelle
    Beta = 0
    # 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
    # 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
    transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)

AuroraB
    12. Siječanj 2021. 22:08

Lucyinthesky ne znam, opisivala je tvoj avatar pa sam napisala tvoj nick 
    Sbjelis nisam sad dobro popratila tko tu o čemu, ali postoji sprej za usta koji je kombinacija Dvitamina+K2 koji mu navodno omogućava da se bolje apsorbira. Ne znam koja od cura je to napisala. Znači postoji za kupiti od proizvođača BetterYou Dlux 3000+K2, onda se to špricne u usta ili pod jezik 1x dnevno. Ova naša obična pakiranja Dvitamin spreja su zelena, ta sa K2 su crvena.

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

sbjelisi
    12. Siječanj 2021. 22:09

MTB sad ozbiljno... već te neko vrijeme želim pitati kakvu si to kiretažu zubnog mesa radila? Prije puo puno puno godina su mi htijeli raditi implataciju umjetno uzgojenog zbnog mesa... Već sam zaboravila sve stučne izraze... Mislim... to je bilo prije 20 godina vlljda i to je bilo u ekperimentalnoj fazi, plahte umjetno uzgojenog tkiva su se naručivale iz US.. Da to nije to?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.