Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    12. Siječanj 2021. 20:24

AuroraB, eh, onda mogu prestati sad piti, tko je ovuliro, ovuliro je. Kažeš, poslije ovulacije nema smisla?

Slee, neću te lagati, ali ja sam čula da je to totalni trip. Malo sam ljubomorna na tebe jer ćeš ti imati to ludo iskustvo - ono, kombinacija krstarenja na Nilu, sunčanja na Maldivima i partija po Vegasu, a ja sam dobila samo nadrkanu sestru s opsesivnom ljubavlju prema podovima, ekstra male kroasane i preslatki ledeni čaj.
    Ozbiljno, na temi sa spontanima na kojoj sam isto aktivna, cure hvale taj medikamentozni pobačaj, da su bez muke to riješile i svima govore da je to neusporedivo bolje od kiretaže ili čekanja da samo ode. Jedino je dosta obilno krvarenje na početku pa je bolje da si doma i da ne ideš na posao. Nitko nije ni spomenuo nikakvu bol. Čujem da je prva menstruacija poslije malo obilnija i bolnija, ali mislim da nam je to svima isto i da smo sve mi navikle na takve menstruacije.

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    12. Siječanj 2021. 20:27

MM se pobrinuo za sve moje potrebe  https://ibb.co/1Gf4RrK

💔💔💔

AuroraB
    12. Siječanj 2021. 20:27

MTB ulje noćurka može izazivati kontrakcije maternice, te se ne smije piti nakon ovulacije za slučaj da ostaneš trudna jer bi tako mogla ugroziti plod.

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    12. Siječanj 2021. 20:29

AuroraB

MTBulje noćurka može izazivati kontrakcije maternice, te se ne smije piti nakon ovulacije za slučaj da ostaneš trudna jer bi tako mogla ugroziti plod.

Uff. Nisam trudna, ali dobro je znati. Hvala ti 

💔💔💔

Slee

Ahhahahahahahaha MTB UMIREM OD SMIJEHA! hvala ti na ovome. A i slika muzevog ulova je sve

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣

Veče cure, napisah 10 recenica i nestadose, sad skracena verzija. Nine me bilo par dana pa sad unazad citala i da vidim Ruškinu bebu, stvarno koja joga poza, preslatko 🤩
    Ubija me migrena, cak ni cudesna kafa sa limunom ne pomaže danas. Juce sam bila kod dr. na dogovoru 
    MTB baci me u februar na listu, za 15 dana imam histeroskopiju. Dobila sam recepte za lekove, ovaj put idemo Gonal, Cetrotide, 2*Ovitrelle
    Obecao je da ce me ucaciti u bolnicu za hister.da ne placam 500e privatno 🤩🍀 valjda me zato od poz.šoka glava boli.
    Bilo je reči ovde o inositolu, ja uzmem 500g za 11e,ionako uzimam i folnu, a inofolik je inositol+folna. Rokam 5g dnevno. A za q10 sam svasta citala na Americkim i Kanadskim sajtovima, i studije u kojima se ne daje prednost ubikinolu, skuplji je zbog komplikovane proizvidnje i nestabilnosti, ima jos svasta, i čovek koji ima knjigu samo o q10. Tako da sam ja odlucila za ubikinon. Pita me dr.da li uzimam folnu..., ja reko, da folnu i jos tako neke vit. 🙄🙄🙄.
    Eto "ukratko"... srecno svima, nadam se da od sutra redovno čitam 💕💕💕🍀🍀🍀🍀🤞🤞🤞🤞
    https://ibb.co/PQ76RVx
    https://ibb.co/8BTHd8K
    https://ibb.co/rdqnhbd

😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
    👽 48
    Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
    Greece
    # 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
    Monural, Cetrotide, Ovitrelle
    Beta = 0
    # 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
    # 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
    transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)

Leia3.0
    12. Siječanj 2021. 20:32

Dia85

Leia2.0

Dia85

AuroraB

Leia2.0

Aurora - možda da za početak uvedeš duge šetnje? Mnogi savjetuju umjerenu tjelovježbu u ovoj priči, a ti si ipak imala zahvat pa mi se čini da jednom kad kreneš, treba ići puževim koracima, dok se tijelo ne vrati u formu. Šetnja po svježem i hladnom zraku može baš imati terapijski učinak, za tijelo i psihu!

Ja sam inače naviknula svaki ili svaki drugi dan odraditi neki trening i brinulo me to jako, u smislu da će mi faliti tijekom postupka, sad nakon 4 dana pikanja razumijem da je to mission impossible. Osjećam se kao invalid, stišće me dok sjedim, ležim, pogrbljeno hodam. Jedva čekam prvu folikulometriju, da mi dr kaže je li to normalno i koliko su mi se jajnici uvećali od svega toga. Strah me i OHSS-a… ali mislim da to nije moguće još u ovako ranoj fazi ili se varam?

Haha da… pa nema šanse, kakvo vježbanje, shvatiš to kad osjetiš na svojoj koži.. Sve je to normalno, ne moraš brinuti. Sad kad ti uvedu cetrotide ti bude malo lakše. Mene su u prvom postupku isto rano počeli boljeti i imala sam ih puno na kraju. Uzmimo to sve kao dobar znak😉
    Znam da moram krenuti sa šetnjom, sva sreća da volim to raditi, a nadam se kroz mjesec dana da ću početi trčati…
    Nikittaja sam mislila na film Pieces od a women, Only you ću sad početi gledati
    Leia2.0 s obzirom da spominješ OHSS, samo da javim, ja sam danas peti dan ciklusa, terapija Gonal f pen 150, doktor rekao da je hiperstimulacija vjerojatna, smanjio je na 100, ništa me posebno ne boli,al osjećaj je kao da je deseti dan ciklusa, pred samu ovulaciju

Hm… možda je onda meni predugo čekati do prekosutra na pregled…to će mi bit 8.dan ciklusa, 7.dan terapije…
    Hvala ti što si to podijelila!

Meni je bio u protokolu peti dan označen za prvi uzv jer je dr pretpostavljao da bi mogla biti hiperstimulacija, možda ti je to probadanje i normalno, ja stvarno nemam iskustva, sve mi je novo i prvi put

Da, tako i meni. Prvi put i nemam s cim usporediti. Sutra ujutro imam testiranje na covid pa onda cet uzv. Vidjet cemo. Nadam se da me nisu prekasno narucili. Ja primam malu dozu - 125 jedinica ovaleapa, bas zbog opasnosto od ohss. Tako da je imao dr to na umu prilikom propisivanja terapije...stoga se nadam da je sve jos pod kontrolom.

💁🏻‍♀️35 g., AMH 32 PCO like
    💁🏻‍♂️40 g., astenozospermija
    1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
    2. FET 9/21 - beta negativna
    3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
    4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
    13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
    🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    12. Siječanj 2021. 20:32

Tanja79, bit ćeš u izvrsnom društvu!! A inositol staviš u vodu ili kako piješ?

💔💔💔

12. Siječanj 2021. 20:33

Bozma 🍀🐞

Kad sam ja prestala sa dodacima, vi ste navalile

Ma nadjebali su te sto posto.. Ovo sto si ti meni dala je nista kolke popise ja tu vidim 🤣🤣

sbjelisi
    12. Siječanj 2021. 20:36

Ruska preeeeeedivna slika, preeeedivan post!!! Ubila sam se dok sam sve izvrtila nazad koliko ste natrkeljale!
    Isusek kako je slika dobraaaa sve se vidiiiiiii ❤

Cure ja pogledala Only You. ONA je PREDIVNA 😍😍

oharascarlett14@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.