Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    manemoj
    12. Siječanj 2021. 19:35

Bozma 🍀🐞

MTB

Bozma 🍀🐞

manemoj ja stalno osvježavam čekajuć sliku. Hoće li to?

Koju sliku čekamo?

obećala je sliku stopala uz lice

Hahahahahahha znaš šta.. imam problema sa skrivanjem lica 😂😂😂😂😂😂😂😂

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

Sara 🌸
    12. Siječanj 2021. 19:40

AuroraB

Ja sam ga već koristila i preporučavala ga na forumu, pa sam mislila da sam i Mattan.Kojeg si ti pila Sara?Ja sam od Natural Wealtha, pa od nekog njemačkog proizvođača, mislim da sam probala i od Solgara, ali kao da sam najbrže reagirala na Natural Wealth…Nisam danas išla kupiti, ali budem sutra… jedva čekam zapravo, izbacila sam ga zbog dodataka za kvalitetu stanica, ali želim ga opet

Ja sam u DE, pa nisan sigurna da ćeš ih naći u Hrvatskoj, a možda se i varam. 🙃
    https://ibb.co/64bqWHj

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    12. Siječanj 2021. 19:45

Bozma, e da, tako je.  manemoj, kad će to???  Prebaci stopalo preko lica ako ne želiš da te prepoznamo 

Ulje noćurka? Koliko to ima smisla uzimati u kontekstu IVFa? Za prirodno, razumijem. Ali u IVF?

💔💔💔

AuroraB
    12. Siječanj 2021. 19:46

Hvala Sara 🙌 Super da su ti odmah djelovale na sluz! Budem promotrila sastojke, pa odlučila 

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

AuroraB
    12. Siječanj 2021. 19:48

MTB

Bozma, e da, tako je. manemoj, kad će to???Prebaci stopalo preko lica ako ne želiš da te prepoznamoUlje noćurka? Koliko to ima smisla uzimati u kontekstu IVFa? Za prirodno, razumijem. Ali u IVF?

Nije to u kontekstu IVF-a, to je da vratim seksualni život u normalu, da bude kao u doba kad sam i ja imala AMH kao i ti  Stvarno pomaže za plodnu sluz, imam dobru sekusalnu želju i pojačanu ugodu od njih.

3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧

AuroraB
    12. Siječanj 2021. 19:57

Niko već 10min ništa ne piše, sigurno sve kupujete noćurak

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    12. Siječanj 2021. 19:57

AuroraB

MTB

Bozma, e da, tako je. manemoj, kad će to???Prebaci stopalo preko lica ako ne želiš da te prepoznamoUlje noćurka? Koliko to ima smisla uzimati u kontekstu IVFa? Za prirodno, razumijem. Ali u IVF?

Nije to u kontekstu IVF-a, to je da vratim seksualni život u normalu, da bude kao u doba kad sam i ja imala AMH kao i tiStvarno pomaže za plodnu sluz, imam dobru sekusalnu želju i pojačanu ugodu od njih.

Sad mi je jasnije zašto mi je to MM kupio i zašto se pobrinuo da uzimam 
    Kako se uzima i kad?

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    12. Siječanj 2021. 19:59

AuroraB

Ne, meni je jučer došla druga doza, prvu sam već riješila prije nešto dana 
    Sad gleduckam About You, još sam na početku. Slatka mi je ona 

💔💔💔

🌼TiKi🌼

I ja sam pila taj nocurak dvije kapsule na dan od 5 do 15dc... Mogu reci da je pomogao, ali trudna nisam ostala, haha. 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

AuroraB

Hahaahhahahahha kraljice

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.