Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sara 🌸
    12. Siječanj 2021. 19:10

Ruska1986

Sara🌻

Sanjich, nikakve suze, čekamo strpljivo 😔😠
    Ruska, čestitke na curi. Mi smo terminuše, ja sam danas 26+4. 🥰 Slatka ti je slikica, ja sam dobila 3d slikicu kad mi je bebonja imao 21+4. Tad linije lica nisu još jaaako izražene, no dobro, imam cijeli život za gledanje.
    -
    I koja god pitala za kapsule ulje noćurka, prvi ciklus u kojem sam ih uzimala od M do O sam primjetila jači iscjedak, dotad ga nisan primjetila npr na wc papiru, i ostadoh trudna. Slučajnost il ne, neće odmoć.

Ma i kad ih ne mozes ni ulovit! Ova moja il dubi na glavi il ima ruku preko lica i stopalo😂😂😂 znaci, i ja imam kog pratit onda 😊 sretno nam 🙏🏻🙏🏻

Daaa, ja sam ovdje zapravo najčešće di ni ne pripadam 😂 al pratim moju Sanjich dragu, pa popratim sta ima i s drugima. Za tebe sam davno skuzila da su nam termini skoro isti, pa si mi u radaru. Al nećeš me nać na proljetnicama 😁🙈

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

12. Siječanj 2021. 19:10

manemoj ja stalno osvježavam čekajuć sliku. Hoće li to?

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    12. Siječanj 2021. 19:12

Bozma 🍀🐞

Koju sliku čekamo? 

💔💔💔

12. Siječanj 2021. 19:18

Sara🌻

Ruska1986

Sara🌻

Ruska, čestitke na curi. Mi smo terminuše, ja sam danas 26+4. 🥰 Slatka ti je slikica, ja sam dobila 3d slikicu kad mi je bebonja imao 21+4. Tad linije lica nisu još jaaako izražene, no dobro, imam cijeli život za gledanje.
    -
    I koja god pitala za kapsule ulje noćurka, prvi ciklus u kojem sam ih uzimala od M do O sam primjetila jači iscjedak, dotad ga nisan primjetila npr na wc papiru, i ostadoh trudna. Slučajnost il ne, neće odmoć.

Ma i kad ih ne mozes ni ulovit! Ova moja il dubi na glavi il ima ruku preko lica i stopalo😂😂😂 znaci, i ja imam kog pratit onda 😊 sretno nam 🙏🏻🙏🏻

Daaa, ja sam ovdje zapravo najčešće di ni ne pripadam 😂 al pratim moju Sanjich dragu, pa popratim sta ima i s drugima. Za tebe sam davno skuzila da su nam termini skoro isti, pa si mi u radaru. Al nećeš me nać na proljetnicama 😁🙈

❤️ Znam da sam ti pa skoro i obecala da necu piskit testove al nemogu ovo je rollercoaster osjecaja postao iz sata u sat.. Radje cu piskit pa da znam di sam taj dan hhehe dobro me pratis nemogu nista sakrit 🤣

SeniRemmus
    12. Siječanj 2021. 19:24

Mattan

MTB zloćkice 🙈
    Nego pitanje : vadila sam to sve na trombofiliju i ok je, jel to sad ok za stalno ili se može promijeniti?
    I vidim sad da mi je u bolnici šećer bio 5,5 to je ok, s obzirom koliko sam kruha pojela tih dana u bolnici..
    Jel željezo spada pod KKS, to su mi vadili za anesteziologe i nitko nije rekao da ne valja pa je valjda ok

Za trombofiliju postoji dio pretraga vezan za genetiku (faktori rizika na genima za Leiden V, Faktor II, MTHFR, PAI itd.) i dio pretraga vezan za hematologiju (protrombinsko vrijeme, fibrinogen, antitrombin III, koagulacija, homocistein itd.) Ovaj genetički dio se ne može promijeniti, ali ovaj hematološko-koagulacijski može, bar sam ja tako shvatila hematologicu.

Ja 1991., PCO, trombofilija
    MM 1992., teški OAT
    1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅

12. Siječanj 2021. 19:24

MTB

Bozma 🍀🐞

Koju sliku čekamo?

obećala je sliku stopala uz lice

Anchyy123
    12. Siječanj 2021. 19:25

Ruska1986 čestitam 😍 bebica je preslatkaaa 😍😍😍
    Cure drzim fige da sve mi sto prije gledamo ovakve slikice 😍

👩 24
    Papa ✅
    Brisevi ✅
    Hormoni ✅
    🧑 25
    Spermiji nisu nađeni
    👶 Radimo na bebi 10 mjeseci, a u braku smo 3 godine bez da smo pazili ili tako nešto, nažalost bez ikakvih rezultata

11.mj 2020 krenuli na pretrage 🤞

• *.Women_name.*
    12. Siječanj 2021. 19:25

Ruska1986

MTB

Ruska1986, predivne vijesti za bebolinku
    Neeeeeego, je li me G spominjao?ericaa, pa meni šećer i nije pretjerano velik ni nakon ta 2h, ali inzulin bogme jest. Tako da bi ti bilo dobro i inzulin provjeriti, just in case.
    Uff, žao mi je radi iskustva. Ja sam bila jako boležljivo dijete, pa isto imam traume od onda. Ne znam je li i danas takva situacija, ali kao da su onda doktori i zubari bili više sadisti nego danas.

Bozma, za DHEA ću odlučiti nakon nalaza. Da, inositol ću vjerojatno piti, ali isto tek nakon nalaza, sad prvo to želim odraditi. Zanimljivo, ja nisam imala prazne folikule u ovoj berbi, samo su bili nezreli (ali to je jer su mi prerano radili aspiraciju, i G je to potvrdio). Budem pitala za inverziju. Hvala tiSanjich, pa nije to razlog za suze. Napraviš pretragu, ako imaš IR dobiješ lijekove i sve je super.

Maslačakxx, ima ti još smisla trombofilija, koagulogram, OGGT i inzulinska rezistencija, imunologija. Biraj sa menija.
    Znam za sapunicu, ali ja sam više bila Franco & Sarita tim.*.Women_name.*, kužim da je šok skinuti se sa svega što voliš. Sa slatkog sam se ja dosta davno skinula pa mi to danas ne bi bio problem, ali bio mi je šok skinuti se sa mliječnih proizvoda (kukala sam ovdje već oko toga). I eto, oko mjesec dana kasnije, kao da nikad nisam jela mliječno, uopće mi ne fali. Pročitala sam jučer negdje da je to dobro i za štitnu, pa sam sretna kao malo dijete.

AuroraB, a sad se samo hvališ svojim idealnim nalazima. Nisam ljubomorna, ja imam zgodnijeg dečka od tebe.Mattan, ima smisla. Ti njemu guzu, on tebi pi..

Je, reko je da te puno pozdravim i da mu sto prije dodjes. Otkad je vidio kako si se pripremila na konzultacije, jednostavno ne prestaje mislit o tebi. Reko je: takav popis, takva pitanja… Kakva zena! Eto, pa ti vidi i nemoj se previse premisljat 🤭

😂😂😂😂😂😂 Ljubav, samo ljubav 😍🙈

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

Sara 🌸
    12. Siječanj 2021. 19:29

Sanjich🤞🤰

Sara🌻

Ruska1986

Sara🌻

-

❤️ Znam da sam ti pa skoro i obecala da necu piskit testove al nemogu ovo je rollercoaster osjecaja postao iz sata u sat.. Radje cu piskit pa da znam di sam taj dan hhehe dobro me pratis nemogu nista sakrit 🤣

Razumijem, sam Bog zna koliko san ih ja napravila s ovom trudnoćom 🙈 Javi mi kad napraviš, ne mrem popratit ove vesele žene, slučajno sam nabasala na tvoj post 🙈😂

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

AuroraB
    12. Siječanj 2021. 19:31

Sara🌻

-

Ja sam ga već koristila i preporučavala ga na forumu, pa sam mislila da sam i Mattan. Kojeg si ti pila Sara? Ja sam od Natural Wealtha, pa od nekog njemačkog proizvođača, mislim da sam probala i od Solgara, ali kao da sam najbrže reagirala na Natural Wealth...Nisam danas išla kupiti, ali budem sutra... jedva čekam zapravo, izbacila sam ga zbog dodataka za kvalitetu stanica, ali želim ga opet 

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.