Jaoooo svaka cast na otvaranje i prezentaciji ove nove teme, vrh korisnih savjeta i preporuka !
Ma bravo 😍😍
Lucijadrago mi je da je sve dobro prosli i da si napokon dobila i jos pokoji savjet, kak velis nekad svaki svoje melje ali nazalost ispada da moras masno platit da ti se neko konacno posveti onak kak bi trebalo biti i bez placanja. Hocete raditi taj test komparibilnosti ?
Rekao mi podobnik kad dodjem na kontrolu da ce mi napisat preporuku za tu hla tipizaciju samo se bojim koliko citam da, se to duugo ceka a privatno je jako skupo vec sad smo pred bankrotom 🙄💆♀️💆♀️💆♀️
A skupit cemo kolko ko moze! ❤💜 Pa bar da ti malo olaksamo… Ja bi stvarno htjela da se to dobro istrazi i da se vidi u cem je vise problem!
Baš sam malo guglala, piše u labplus hla tipizacija 1000 kn, to mi tu skupimo za čas! 😊😊
Obavezno nam javi cijenu i kad ides i naravno tvoj iban.. Pa tko moze pomoci ce.. Ja uvijek gledam sta god dam cini mi se malo al ako se nas 10 skupi po 100 kn i to je nesto ❤️
Naravno, koliko ko moze! Pa taman neko dao 10 kuna, i to je od srca 💜❤ al sve cemo pomoc i uopce se nemoj ustrucavat, Lucija! 🤗🤗
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
A od drugih nalaza sam vadila i štitnjacu (TSH, T3, T4, antitijela), kompletan sistematski, autoimune bolesti i trombofilija (faktor V Leiden, MTHFR, PAI 1, Antitrombin III, PROTEIN C, Homocistein-nagovorilaginekologicu da mi da uputnice).
TSH mi je nakon prve stimulacije bio 3,5 (povisio se) pa mi je dao eutyrox 25 mikrograma da bude ispod 2,5.
Najgore mi je kad Lučinger vidi nalaze i onda na glas komentira "zašto vi niste trudni-s čuđenjem"…. Ah, luda sam već.
Isprike što ovako odgovaram-prvi susret s forumom…
On tebe pita, ma nemoj.
Šta ja neću pročitati.
Ne znam kako bi ti mogla dati moj broj da se čujemo.
Ja ne znam ni poruku ovdje poslati🤯
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
We ovo je za ubit se…
ŠTO DA RADIM
Znači da bi imala kiretažu moram imati test na Covid koji mogu raditi u utorak, a oni mi savjetuju da odem u Rijeku koja je 200 kn od mene i uzmem onu neku tabletu za prekid… Gdje što kako,,
Dali znate ima li to sa tabletom u zg gdje jer mi je rijeka totalno naopako i nemam nikog tamo.. I znači da će plod u srijedu imati 16 dana, je da me ništa ne boli ali strah me nekih komplikacija.
Hm, a da probas nazvat Petrovu il svog ginica? Ja isto znam da postoje te tablete i da ih cure koriste, ali stvarno ne znam nista vise o tome.. A jebemu!
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
Jaoooo svaka cast na otvaranje i prezentaciji ove nove teme, vrh korisnih savjeta i preporuka !
Ma bravo 😍😍
Lucijadrago mi je da je sve dobro prosli i da si napokon dobila i jos pokoji savjet, kak velis nekad svaki svoje melje ali nazalost ispada da moras masno platit da ti se neko konacno posveti onak kak bi trebalo biti i bez placanja. Hocete raditi taj test komparibilnosti ?
Rekao mi podobnik kad dodjem na kontrolu da ce mi napisat preporuku za tu hla tipizaciju samo se bojim koliko citam da, se to duugo ceka a privatno je jako skupo vec sad smo pred bankrotom 🙄💆♀️💆♀️💆♀️
A skupit cemo kolko ko moze! ❤💜 Pa bar da ti malo olaksamo… Ja bi stvarno htjela da se to dobro istrazi i da se vidi u cem je vise problem!
Baš sam malo guglala, piše u labplus hla tipizacija 1000 kn, to mi tu skupimo za čas! 😊😊
To nesto sam citala i ja ali ima nekih vise vrsta hla tipizaciju, ne kuzim bas a moramo i suprug i ja znaci to je 2000kn…hbala vam curke prvo cu za 2 tjedna vidjet sto podobnik kaze i koju tocno pretragu moram napraviti…
Nema veze, ako će ta naša mala pomoc donesti na svijet tvog bebaca, to je ništa 😁 a hoće!
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Ma bravo 😍😍
To nesto sam citala i ja ali ima nekih vise vrsta hla tipizaciju, ne kuzim bas a moramo i suprug i ja znaci to je 2000kn…hbala vam curke prvo cu za 2 tjedna vidjet sto podobnik kaze i koju tocno pretragu moram napraviti…
Tako je najbolje! Pitaj njega koju ti preporucuje da napravis i javi nam obavezno! Stvarno, uopce se nemoj ustrucavat! Ko zeli, uplati ce, ko ne zeli... Mislit cu da nema! Sve se, ne daj Boze, mozemo naci u ovoj situaciji i bitno je da smo tu da si pomognemo 💪🏻💪🏻💪🏻
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
We ovo je za ubit se…
ŠTO DA RADIM
Znači da bi imala kiretažu moram imati test na Covid koji mogu raditi u utorak, a oni mi savjetuju da odem u Rijeku koja je 200 kn od mene i uzmem onu neku tabletu za prekid… Gdje što kako,,
Dali znate ima li to sa tabletom u zg gdje jer mi je rijeka totalno naopako i nemam nikog tamo.. I znači da će plod u srijedu imati 16 dana, je da me ništa ne boli ali strah me nekih komplikacija.
Ako mozda ovdje nitko ne zna(a sumnjam) imas i forum na Miss Spontani pobacaji.. Ja sam tamo nesto malo citala i mislim da ce cure znati.. Sad, koliko su aktivne 🤷♀️
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
Ruska da... Par dana mi je bilo tesko bilo sto napraviti, jako sam se umarala i postala bih dispnoicna. Mojoj mami je koma, ne moze vec tjedan dana iz kreveta. 🙄
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Ruska da… Par dana mi je bilo tesko bilo sto napraviti, jako sam se umarala i postala bih dispnoicna. Mojoj mami je koma, ne moze vec tjedan dana iz kreveta. 🙄
Uzas! Dobro je da si se oporavila, a i mami zeli sto brzi i bolji oporavak! Kakva odvratna bolest, uzas
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
Razumna, ma on to sam sa sobom komentira, ali ono kad kaže-samo me ubije u pojam. Moj broj je 0997560156-javi se :)
Ja 35 On 42
Dijagnoza: Oligozoospermija, ja sve ok (AMH 38)
09/19 Lučinger ICSI, 12 js-HIPER-nema ET-a, 5 smrzlića-3 FET-a bete 0
10/20 Lučinger ICSI, 11 js-HIPER-riskiramo ET 1 blastociste beta 0, 5 smrzlića
11/20 planiran FET
We ovo je za ubit se…
ŠTO DA RADIM
Ako mozda ovdje nitko ne zna(a sumnjam) imas i forum na Miss Spontani pobacaji.. Ja sam tamo nesto malo citala i mislim da ce cure znati.. Sad, koliko su aktivne 🤷♀️
Ukoliko si dobro i nemas jakih bolova ili obilnog krvarenja ja bih sačekala utorak, korona pa kiretaža. Ne znam da li ti je ginekolog predložio ekspektativan pristup pobacaju (koliko racunam trudnoca je 8 tjedana?)
A za slučaj da se nešto u međuvremenu dogodi, ja bih se javila na hitnu ginekološku, jer sada svaka bolnica svoje hitne slučajeve sama testira na koronu.
Što se tiče medikamentoznog pobačaja mislim da ima Podobnik, no ne znam rade li ga za vrijeme pandemije..za državne bolnice ne znam.
Da ne bi bilo da trubim bez veze, i sama sam prosla spontani i to bez intervencija, čekala sam krvarenje 10 dana. S obzirom na moje tadašnje psihičko stanje i bolje je da je završilo bez intervencija (ali to sam samo ja)
Dvojajcane blizanke 🍒
Sortiraj odgovore
Najstariji