Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nadalica
    04. Siječanj 2021. 13:41

Ja moram na brzaka da pisem, citam vas ali vremena da pisem nemam, nadam se da ste sve dobro, da bete i uzv napreduju lijepo 🤩🙏 miss ako se ne varam je pitala za munje, ma ja sam bila munjena dok poroda, i bolova raznoraznih.. svaku sedmicu trcala u bolnicu jer me boli ovo, zateze ono 🤗 uglavnom svi su me zapamtili, jedino sto su mi dali su mexalen po potrebi i magnezijum da pijem.. flower ne brini brzo prodje, svega pola sata sam bila u sali, bebe ti odma daju da vidis kako koje vade 🤗🤗 ja imam lijepo iskustvo sto se tice samog carskog, zelim ti srecu, i da ja sam se porodila na 37+1. Sa +29 kg, 15 kg bila laksa odmah nakon poroda, jos 5 otislo sa vodom i sad muke mucim sa tih 9 preostalih 😥 mi smo dobro isto, Noah dobio prvi zubic, Nadia naucila da pomalo sjedi, sada smo vec 6 mjeseci stari 💪🏼 da li smijem jednu sliku da vam stavim ?

🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
    8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
    9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
    10/19 promjena klinike
    11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
    12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
    08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
    2 🐧🐧

Ruska1986
    04. Siječanj 2021. 13:44

Tuma

Ruska1986

Tuma

Ruska1986

Tuma

Nina89 super se poduplala beta. Držim fige da sve bude kak treba🙏🤞
    AuroraB mislim na tebe i nadam se da će se i dalje duplati i da ćeš dočekati svoje cudo🥰
    Miss da, pričali smo par puta o tim probada njima, to ti je normalno. I sad me tu i tamo zna probosti, al prije češće. I kroz guzu i kroz vaginu i maternicu 😅
    Ruska sjetila sam te se ove 2 noći, počeli su me kukovi boljet 😅

🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️ magnezij 375 direkt(ne sumece jer su sranje neg bas onaj sta se direkt stavi u usta) i trudnicki jastuk. Ja sam imala jedan obicni i nula bodova, i onda sam od frendice dobila isti takav, ali je iznutra punjen sa nekim kuglicama. Znaci, spas!! Vjeruj mi! Pogotovo ce ti se pogorsavat kako trudnica napreduje. Ja bez tog jastuka ne bi mogla zaspat! I ssd se budim cijelu noc, ali bar me ne boli toliko.

Hvala, uzet ću taj. Ja baš imam sumeci 😅 i jastuk moram ovaj tjedan hitno kupit, ja si stavljam obični ili poplun među noge, ali nije to dobro…

https://ibb.co/3WHpdGC
    Ja sam ovaj kupila u Plodinama 🤭
    https://ibb.co/b3LtgMj
    Jastuk ti je ovim punjen, ne znam jel mos vidjet dobro

Vidim, super, hvala 😘 sutra idem u nabavku i jastuka i magnezija. Zadnja 2 dana me u par navrata uhvatilo jako grčenje, pa moram dobar magnezij nabavit….

Znaci, koji god magnezij, sam da je direkt 375. I jastuk obavezno, al ovaj potrazi i bit ce ti puno lakse! 😊 i meni je danas sve nest cudno, bas mi je pritisak u trbuhu i kao da cu dobit, bol u ledjima... Nisam vec dugo imala takav osjecaj pa mi cudno. A beba luduje 😂😂😂😂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

ericaa
    04. Siječanj 2021. 13:46

Nadalica

Ja moram na brzaka da pisem, citam vas ali vremena da pisem nemam, nadam se da ste sve dobro, da bete i uzv napreduju lijepo 🤩🙏 miss ako se ne varam je pitala za munje, ma ja sam bila munjena dok poroda, i bolova raznoraznih.. svaku sedmicu trcala u bolnicu jer me boli ovo, zateze ono 🤗 uglavnom svi su me zapamtili, jedino sto su mi dali su mexalen po potrebi i magnezijum da pijem.. flower ne brini brzo prodje, svega pola sata sam bila u sali, bebe ti odma daju da vidis kako koje vade 🤗🤗 ja imam lijepo iskustvo sto se tice samog carskog, zelim ti srecu, i da ja sam se porodila na 37+1. Sa +29 kg, 15 kg bila laksa odmah nakon poroda, jos 5 otislo sa vodom i sad muke mucim sa tih 9 preostalih 😥 mi smo dobro isto, Noah dobio prvi zubic, Nadia naucila da pomalo sjedi, sada smo vec 6 mjeseci stari 💪🏼 da li smijem jednu sliku da vam stavim ?

da smiješ li??!! pa jedva čekam...

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

Ruska1986
    04. Siječanj 2021. 13:46

Nina92

MTB

Nina92, sviđa mi se tvoj doktor. Kod kojeg si ti?

MaloTele, držmo fige da će se situacija dobro razvijati.

Maričića, ja sam ih stvarno prosla i najvise mi se on svida, bez obzira na uspjeh ili neuspjeh opet bi kod njega jel se stvarno trudi i proba sve ali ja nemam jednostavno srece

I meni je on 💜❤💜❤💜❤💜❤ nadajmo se da ce iskemijat nesto dobitno slij put i da ce slij put bit dobitan 🙏🏻🙏🏻

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,

Ruska1986
    04. Siječanj 2021. 13:47

Nadalica

Cuj, jel smijes?? 😡😡😡 stavljaaaaaaaj ❤💜❤💜❤

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia

MISS
    04. Siječanj 2021. 13:55

Ruska,Nadalica, sad tek vidim da pijem vec taj magnezij 🤦🤦 nista to meni ne pomaze, danas mi bas tezak dan, nije me prestalo probadat od jutra, munje i gromovi doslovno...bas mi je zao muza koliko sam se vec danas iskalila na njemu...ali bas sam nervozna 😣🤦

👸34🤴38
    06 i 07/20 AIH - neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
    UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
    Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
    18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    04. Siječanj 2021. 13:58

Any_35, ma jutros sam malo žešće vježbala (moj standard od prije, ali sam izašla iz forme), pa me valjda sad zato malo ta temperatura spopala. A baš mi je trebalo, malo sam nervozna prije kontrole danas.
    Naime, inicijalno sam trebala na kontrolu 2 tjedna od kiretaže, a sad je već 3 i po tjedna i malo me strah što se zbiva dole. 

Nina92, ja bih se dala u njegove ruke i imala povjerenja (doduše, radije bih se dala u ruke Grbavcu ili biologu, zgodniji su, ali dobro ). Realno, tek si krenula sa IVF poliklinikom, ja bih im dala malo više šansi. Vidiš da kod njih svaki put krene.

flower93, ja imam iskustvo blizine blizancima. Da, puno je teže. Ali je i puno ljepše. Doslovno, toliko nagrade dobiješ od toga što ih imaš, da se isplati potrpiti to što je nekad za ubit se. 
    A to da će si pričati, možda se razočaraš. Oni si razviju svoj jezik i neverbalni način komunikacije i treba se uložiti ekstra trud sa blizancima da ih naučiš verbalno komunicirati tako da ih cijeli svijet razumije. 

Nadalice, hoćemo slike!!!!

💔💔💔

manemoj
    04. Siječanj 2021. 14:00

MaloTele ❤️ čitam, pa kako bi ja bez vas.. samo nekako ne znam šta bi pisala kad sam sva nikakva. Ali napredak, sinoć smo spavali kod nas u kući, mislim u dnevnom.. ali korak po korak 😉
    Pratim sve šta se dogadja, zanima me Aurorino stanje neopisivo. Mislim da će to biti jedna od onih prekrasnih priča 🤞🏻
    Čitala priču o posvojenju, jučer prvi put malo s mužem o tome razgovarala, čini mi se da bi čak mogao i biti za to pa ćemo vidjeti..
    Trebam ići vaditi onaj ogroman popis pretraga ali sam mislila možda malo sačekati jer me strah da mi stres ne bi krivo utjecao na nalaze, ne znam jel to može 🤷
    I mislim da ću i FET pomaknuti dok sama sa sobom ne budem ok, to nam je zadnji smrzlic i ne bi ga htjela "potrošiti" a da od stresa sve propadne.. 
    Kad ti opet ideš na pregled? Vidim napeto je i kod tebe..

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

Nadalica
    04. Siječanj 2021. 14:02

https://ibb.co/qrrJjhG 
    https://ibb.co/pJr93zd 
    https://ibb.co/SPSMNvC

🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
    8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
    9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
    10/19 promjena klinike
    11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
    12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
    08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
    2 🐧🐧

Ruska1986
    04. Siječanj 2021. 14:04

MISS

Ruska,Nadalica, sad tek vidim da pijem vec taj magnezij 🤦🤦 nista to meni ne pomaze, danas mi bas tezak dan, nije me prestalo probadat od jutra, munje i gromovi doslovno…bas mi je zao muza koliko sam se vec danas iskalila na njemu…ali bas sam nervozna 😣🤦

A da, kod tebe je ocito malo kompliciranija situacija pa zato ti ne pomazw bas. Meni je kroz dan ok, ali po noci mi je uzasno znalo bit zbog te boli i u jednom i u drugom kuku. I kako sam krenula sam tim magnezijem direkt, malo se poboljsalo. A za muza.. Jebiga! Ti moras prolazit kros sve te bolove pa na kraju i rodit tako da malo nek istrpi 😊 meni moj kaze da ne moze vjerovat da sam ovakva u trudnoci:nikakvih ispada, zivcanoce, sve normalno. Inace sam zivcana ko pas pa ga je bilo i strah 😂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.