malamaka lipe znamenke, samo neka raste 👏👏👏❤️
Ja: 35, AMH:5.13 pmol/l; On: 43,dg: Nor do Asth;
1g prir, 3g MPO;
KBC Split
8/18-AIH❌
10/18-AIH❌
8/19-AIH❌
10/19-AIH ✅,missed ab, kiretirana
8/20 IVF: 3js,2 opl,ET 2 trodnevna, ❌
10/20- planiran prirodni IVF, prsnuo F, AIH, ❌
12/20-IVF: 7js, 6 opl,ET2 blastice,✅🍀Harmony✅stize princeza🥰🙏
MTB navijam da se ta fibra spusti po popodne i da napraviš sto si planirala 🤞🤞🤞Pokušaj se malo tušnuti s hadnikom vodom ( ne ledenom naravno). Meni se to znalo desiti baš kad trebam u bolnicu ( vjerojatno od panike😂 da me neće pustiti). Ali bi se kroz neko kratko vrijeme fibra spustila sama od sebe.❤️
Ja: 35, AMH:5.13 pmol/l; On: 43,dg: Nor do Asth;
1g prir, 3g MPO;
KBC Split
8/18-AIH❌
10/18-AIH❌
8/19-AIH❌
10/19-AIH ✅,missed ab, kiretirana
8/20 IVF: 3js,2 opl,ET 2 trodnevna, ❌
10/20- planiran prirodni IVF, prsnuo F, AIH, ❌
12/20-IVF: 7js, 6 opl,ET2 blastice,✅🍀Harmony✅stize princeza🥰🙏
Flower dal nas citas? Kak ste vas troje? Se vec spremas za bolnicu? Mislim da sam dobro zapamtila da si napisala da se ranije moras javiti u bolnicu. Sve nam pisi!! :)
Citam vas i nestrpljivo cekam sto ce Aurora javit 💪😍
Jako nam je tesko, trenutno sam na +17kg, bebaci su prije tjedan dana tezili 2kg.. Sama sebi sam teska, troma.. Na koji god bok da se legnem mi ne odgovara, uvijek nekog gnjecim pa se krene javljat s lupanjem 🤦♀️ sad u petak imam novu kontrolu pa cu znat vise kad cu u bolnicu. Vec bi bila hospitalizirana, ali radi korone me drzi sto dulje doma, a zatvorena sam pa nema straha. Nesmijem jest slano jer sam pocela naoticat pa da ne krene tlak u visine. A strah od nepoznatog, kaj nas ceka po porodu, je sve veci i veci 😱
Oprosti, al bas sam se nasmijala na ovo tvoje:uvijek nekog gnjecim 😂😂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Mamicu mu ljubim. Skočila mi sitna temperatura sad, 37.3. Valjda će se malo primiriti do popodne. Prošlu kontrolu mi odgodio glupi potres. Ako me i danas ne prime radi temperature, ubit ću nekog.
Kad izađes na ovaj ledeni zrak, pasti će ti odmah temperatura. Baš te stopira stalno nešto....
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Nina92, sviđa mi se tvoj doktor. Kod kojeg si ti?
MaloTele, držmo fige da će se situacija dobro razvijati.
Maričića, ja sam ih stvarno prosla i najvise mi se on svida, bez obzira na uspjeh ili neuspjeh opet bi kod njega jel se stvarno trudi i proba sve ali ja nemam jednostavno srece
2016 laparaskopija endometrioza
2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
2020. Poliklinika Ivf 🤞
10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
11. mjesec-histeroskopija
29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
22.11.2021. rođena curica 👧
Nina89 super se poduplala beta. Držim fige da sve bude kak treba🙏🤞
AuroraB mislim na tebe i nadam se da će se i dalje duplati i da ćeš dočekati svoje cudo🥰
Miss da, pričali smo par puta o tim probada njima, to ti je normalno. I sad me tu i tamo zna probosti, al prije češće. I kroz guzu i kroz vaginu i maternicu 😅
Ruska sjetila sam te se ove 2 noći, počeli su me kukovi boljet 😅
🙆🏻♀️🙆🏻♀️ magnezij 375 direkt(ne sumece jer su sranje neg bas onaj sta se direkt stavi u usta) i trudnicki jastuk. Ja sam imala jedan obicni i nula bodova, i onda sam od frendice dobila isti takav, ali je iznutra punjen sa nekim kuglicama. Znaci, spas!! Vjeruj mi! Pogotovo ce ti se pogorsavat kako trudnica napreduje. Ja bez tog jastuka ne bi mogla zaspat! I ssd se budim cijelu noc, ali bar me ne boli toliko.
Hvala, uzet ću taj. Ja baš imam sumeci 😅 i jastuk moram ovaj tjedan hitno kupit, ja si stavljam obični ili poplun među noge, ali nije to dobro…
https://ibb.co/3WHpdGC
Ja sam ovaj kupila u Plodinama 🤭
https://ibb.co/b3LtgMj
Jastuk ti je ovim punjen, ne znam jel mos vidjet dobro
Vidim, super, hvala 😘 sutra idem u nabavku i jastuka i magnezija. Zadnja 2 dana me u par navrata uhvatilo jako grčenje, pa moram dobar magnezij nabavit....
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
flower93, ma oni nas lažu da je blaženo stanje da bi nas namamili u trudnoću.
I kad rodiš, dok ne odu u školu/maturiraju/diplomiraju stalno imaš nešto - plač, zubići, viroze, svašta.
I što je najgore, mi se ne smijemo žaliti. Druge mogu reći - desilo mi se, nisam htjela. Mi smo se ovdje satrale da bi imale djecu, nemamo izgovora.
Ne želim te strašiti, ali ajde nakon poroda provjeri i osiguraj da su snimili glavice bebama. Znam za slučaj gdje su to zaboravili (iako je to rutinski kod blizanaca) i bilo je posljedica. Ali čini mi se da imaš dobrog doktora, tako da si vjerojatno tu sigurna.
malamaka, wooohooo, bit će to lijepo iznenađenje.
Hahah da da, ja sam se jos i potajno nadala blizancima 🤦♀️ kao inace nemamo nikakve sanse da prirodno zatrudnim, pa bi bilo divno da sa jednim uspjesnim transferom rijesim odmah dva 😂 sad, ne bih mijenjala svoju odluku o vracanju dvije blastociste, ali definitivno je trudnoca s jednom bebom laksa od blizanacke.. No, na kraju svega, samo kad ih zamislim kako ce se drzat s rucicama i ispred nas hodat i nesto si pricat, takva toplina u srcu me obuzme, da bi odmah sad najradje ubrzala vrijeme da ih vidim i upoznam ❤️❤️
Malotele bas se radujem sta iden na FET uskoro, nadan se da ce ovaj put biti uspjesno! Malo si se odmorila i to je sigurno bonus..
Idem u cetvrtak ili petak, tad cu vec bit punih 10 tj trudna, malo me muce ove tegobe jer mi kao bas predugo nesto to sve traje, nije neizdrziva bol,lagala bi kad bi rekla da je,ali me bas izmrcvarilo..bas dugo traje..no dobro, upravo tako kako si rekla, sve se moze izdrzat kad znam za sta trpim 🤰
Ruska nisam vas pohvatala,za sta pijete taj magnezij 365?
Pa pije se za opustanje misica... Ja sam ga pocela pit tek oko 20 tt, a neke cure krenu pit i ranije. Ne moze skodit nikako.. Meni, recimo, jako pomaze kod tih bolova u kukovima! Ali bas taj magnezij direkt, ne sumeci. Mada mi je Grbavac rekao da uzmem sumeci i da je to ok, ali mi nista nije pomogao. Ovaj direkt smijes u trudnoci pit.
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
Nadja89 vidim u potpisu da smo na istoj klinici. Želim ti svu sreću da svi embriji dođu do blastica i da imaš 🐧
Ja sam napravila pauzu , spremam se i psihički i fizički za FET koji planiram početkom marta 🙏🏼🤞🏼
Aurora čitam sve , od srca ti želim sreću i da nam javiš lijepe vijesti danas.
Ostalim curama želim sretnu Novu godinu 🎉 da ostvarimo ono što najviše želimo i dugo čekamo 🤰🏼
Hvalaa Ela, biti ce aBd, trudim se sto vise biti pozitivna, i vjerovati u svoje malisane.. I tebi sve najbolje, da nam ovaj put uspije objema, kazu da su veliki strucnjaci, malo njihovog znanja, malo srece i vjere i biti ce to ok 😊
👱♀️31 👦34
3 godine trudilica
Ja: hipotireoza, hashimoto
On: OAT težeg stupnja, varikokela
8.2o2o 1. IVF (Femara, Gonal, Cetrotide) 4 jajne stanice, 2 oplođene, beta >1
12.2o2o 2. IVF (Femara, Menopur, Cetrotide) 8js, 6 oplodjenih, 6 embriona 5. dan se prestali razvijati, nema ET 😔
11.03.2021 operacija varikokele
Beta-590.2
Whuuuu, beta odlicnaaaa 😍😍😍
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
Sortiraj odgovore
Najstariji