Malotele bas se radujem sta iden na FET uskoro, nadan se da ce ovaj put biti uspjesno! Malo si se odmorila i to je sigurno bonus..
Idem u cetvrtak ili petak, tad cu vec bit punih 10 tj trudna, malo me muce ove tegobe jer mi kao bas predugo nesto to sve traje, nije neizdrziva bol,lagala bi kad bi rekla da je,ali me bas izmrcvarilo..bas dugo traje..no dobro, upravo tako kako si rekla, sve se moze izdrzat kad znam za sta trpim 🤰
Ruska nisam vas pohvatala,za sta pijete taj magnezij 365?
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
malamaka, da, ima smisla. A s obzirom na veličinu bete, brzo ćeš moći i na UZV
flower93, sitno brojimo!!! Držim fige da te lijepo i što više bezbolno strpamo na listu MPO majki sa tvoja dva mala zlata. Koliko čujem od svih rodilja, na kraju ti je toliko dosta svega da zapravo samo čekaš taj porod da se svega riješiš. Priroda je to pametno smislila.
Ideš na vaginalni ili carski?
💔💔💔
Ruska, MTB, MaloTele i ostale cure hvala vam na odgovoru, imate odgovor na svako pitanje i umirite stvarno, kakvi ovi nasi doktori, bas mi je drago da sam "naletila" na ovaj forum 😊.. Bila sam bas ok do danas, ono super rezultati oplodnje, drze se malci ali kako me nazva jutros i kao cujemo se opet ujutro oko 9h da vidimo hoce li biti transfera mene presjece.. Jos ja 3 sata putujem do klinike u najboljem slucaju, ako nema guzve u saobracaju, ali hajde stici cemo sve, samo da oni meni budu jaki 🙏🙏😊
👱♀️31 👦34
3 godine trudilica
Ja: hipotireoza, hashimoto
On: OAT težeg stupnja, varikokela
8.2o2o 1. IVF (Femara, Gonal, Cetrotide) 4 jajne stanice, 2 oplođene, beta >1
12.2o2o 2. IVF (Femara, Menopur, Cetrotide) 8js, 6 oplodjenih, 6 embriona 5. dan se prestali razvijati, nema ET 😔
11.03.2021 operacija varikokele
malamaka, da, ima smisla. A s obzirom na veličinu bete, brzo ćeš moći i na UZVflower93, sitno brojimo!!! Držim fige da te lijepo i što više bezbolno strpamo na listu MPO majki sa tvoja dva mala zlata.
Koliko čujem od svih rodilja, na kraju ti je toliko dosta svega da zapravo samo čekaš taj porod da se svega riješiš. Priroda je to pametno smislila.
Oo daa, nije trudnoca toliko blazeno stanje kak se to zna predstavit. Do kraja cetvrtog mjeseca povracala sam ko budala, bez apetita, izgubila 5kg, jedva sam zivjela. S obzirom da pratim rast trbuha sa slikama svakih 5 tjedni, imam sliku od 10tt di je trbuh toliko ravan.. Raniji nego kod manekenki 🤦♀️ naravno, zato jer sam povracala, a skoro nista jela. Onda je bio period mozda od mjesec, do dva max, di sam bila i puna energije, okretna i sve super, a onda su krenule zgaravice, bolovi u ledjima, a sad, neispavanost, tezina, oticanje.. Okretaj na krevetu je nemoguca misija, tesko dolazim do zraka, zgaravica se pojacala.. I da, jedva cekam rodit!!
Idem na carski. Nijedan nije okrenut prema dolje, tako da je doktor odmah rekao da ne zeli nista riskirat s obzirom da su dva. Tako sam si i mirnija.
malamaka, da, ima smisla. A s obzirom na veličinu bete, brzo ćeš moći i na UZVflower93, sitno brojimo!!! Držim fige da te lijepo i što više bezbolno strpamo na listu MPO majki sa tvoja dva mala zlata.
Koliko čujem od svih rodilja, na kraju ti je toliko dosta svega da zapravo samo čekaš taj porod da se svega riješiš. Priroda je to pametno smislila.
Daj Bože. Spremam kućni-iznenađenje za g. buduceg. 😍❤️
📍Split
➕🙏🏻💙
07.09.21'.
flower93, ma oni nas lažu da je blaženo stanje da bi nas namamili u trudnoću.
I kad rodiš, dok ne odu u školu/maturiraju/diplomiraju stalno imaš nešto - plač, zubići, viroze, svašta.
I što je najgore, mi se ne smijemo žaliti. Druge mogu reći - desilo mi se, nisam htjela. Mi smo se ovdje satrale da bi imale djecu, nemamo izgovora.
Ne želim te strašiti, ali ajde nakon poroda provjeri i osiguraj da su snimili glavice bebama. Znam za slučaj gdje su to zaboravili (iako je to rutinski kod blizanaca) i bilo je posljedica. Ali čini mi se da imaš dobrog doktora, tako da si vjerojatno tu sigurna.
malamaka, wooohooo, bit će to lijepo iznenađenje.
💔💔💔
malamaka divna beta!! sretno dalje
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Mamicu mu ljubim. Skočila mi sitna temperatura sad, 37.3. Valjda će se malo primiriti do popodne. Prošlu kontrolu mi odgodio glupi potres. Ako me i danas ne prime radi temperature, ubit ću nekog.
💔💔💔
Nadja89 vidim u potpisu da smo na istoj klinici. Želim ti svu sreću da svi embriji dođu do blastica i da imaš 🐧
Ja sam napravila pauzu , spremam se i psihički i fizički za FET koji planiram početkom marta 🙏🏼🤞🏼
Aurora čitam sve , od srca ti želim sreću i da nam javiš lijepe vijesti danas.
Ostalim curama želim sretnu Novu godinu 🎉 da ostvarimo ono što najviše želimo i dugo čekamo 🤰🏼
🙋🏼♀️ 32 🙋🏻♂️ 31
3 godine braka
03/2020 hydrosalpinx operacija (odstranjen lijevi jajovod)
09/2021 missed ab 💔
malamaka divna beta!! sretno dalje
Hvala. 💋Također svima puno ovako ljepih brojki i trenutaka za pamćenje. 🙏🏻❤️
📍Split
➕🙏🏻💙
07.09.21'.
Sortiraj odgovore
Najstariji