SBjelis, pa rekoh da je ovo minumum. To ti je ampula ili dvije krvi, bez brige.
Miss, sa nostalgijom se sjećam tih munja. Baš nas nekoliko je pričalo o tome dok smo bile trudne na početku. Bez brige, nije to najava ničeg lošeg, ostale žene su ostale trudne i imaju uredne trudnoće.
💔💔💔
MTB popis pretraga ti je vrh, nema ništa da će faliti i da sve bude kako treba, u referentim vrijednostima, naravno💪
Ja: 35, AMH:5.13 pmol/l; On: 43,dg: Nor do Asth;
1g prir, 3g MPO;
KBC Split
8/18-AIH❌
10/18-AIH❌
8/19-AIH❌
10/19-AIH ✅,missed ab, kiretirana
8/20 IVF: 3js,2 opl,ET 2 trodnevna, ❌
10/20- planiran prirodni IVF, prsnuo F, AIH, ❌
12/20-IVF: 7js, 6 opl,ET2 blastice,✅🍀Harmony✅stize princeza🥰🙏
Any crta je odlična 😍😍😍
MTB lampice 😂😂😂😂 bome ni ja ga ne skrivam, a već sam kao da sam 7 mj a ne 4 mj 😂
Što se tiče vjere, kad se svi izjašnjavamo, ja sam stvarno vjernica i molim se svaki dan i obraćam Bogu. Ali mislim da ovo veze nema s Bogom i da se On neće ljutiti jer ja želim svoje dijete. Svatko ima pravo na svoje mišljenje, ali ako tako strogo gledamo onda naši muževi nebi trebali ni davati ejakulat. Koliko znam i te "stvari" su zabranjene u vjeri, isto kao kondomi i slično.
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Cure hvala❤️
MTB i AuroraB Pokušat ću se strpjeti do 5.1. za vađenje bete🤞🙏
Ma izdrzi kad si do sas izdrzala nek bude prva pa odma ogromna ❤️❤️🤞😊
Tuma hvala! 🤗🌄 Ja sam se danas opet počela nadati, ali sad se trudim opet ohladiti glavu i baš me zanima što će mi ujutro reći u klinici.
Molim sve cure da ne brišu profile za bezveze! ❤Ono što mi ovdje razmjenjujemo nadilazi povremena razilaženja u mišljenjima! Ovaj forum je toliko bitan i važan da niste ni svjesne toga... molim vas curke, uključite se, pišite svoja iskustva😚😚😚
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
SBjelis vidiš kod mene ti je taj slučaj da neznam u kojem stadiju je ona prisutna. Ali čim godinama ne dolazi do trudnoće vjerojatno već dosta. Po endometriomu sam saznala da ju imam, prije toga nisam ništa osjećala. Čak neznam ni dali su mi jajovodi prohodni ili nisu, a pošto smo išli na ICSI nije bilo ni važno provjeravati,ali 99,9% da su koma... A ako mi sad ne dođe do implantacije u FET-u, definitivno ću tražiti da mi se laparoskopski malo pregleda. Nažalost obični UZV ne može to sve dobro pogledati. Može vidjeti naznake ali ne i bolest 😔
U početku kada sam ju imala, nisam ju ni osjećala. Ne osjećam ju ni sada, osim kad imam M pa je to masakar. Kod sebe nisam znala što bi pošlo krivo, osim što sam sigurna 100% da je ta zla vještica krivac svega lošeg što mi se dešava na ovom putu, već godinama... A ja nisam dovoljno jaka da se borim sa njom kao naša lavica Nikitta koja ima moj naklon do poda i od srca joj želim da pobijedi tu grozotu.
endometrioza
MTB hvala ti ,ja nisam od nikoga procitala za ove moje bolove i munje ,a pogotovo da ovako dugo traje..iskreno voljela bi da neko napise od trudnica ako je imao takvu situaciju, smirilo bi me...bez obzira sta je na svakom pregledu do sad bogu bogu sve ok ,svejedno me to straši...bol i trudnoca - nisam znala da ide jedno s drugim...ali svasta naucis !!
Maslačak xx drago mi je da si dobro i da se tako hrabro drzis,svaka cast, divim ti se..nadan se da ces sta peije rijesit svojus situaciju da mozes krenuti dalje ..di ides na kiretazu? Cito,drPo ili? Da li imas smrzlića?
Sanjich hvala ti,zvat cu u pon pitat da li mogu doci u cetv onda..tako da MTB pisi me za uzv ipak 7.1...ipak cu produljiti to malo da mi bude lakse cekat do 12.tj kako si i savjetovala
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
MTB popis pretraga ti je vrh, nema ništa da će faliti i da sve bude kako treba, u referentim vrijednostima, naravno💪
Mah, ovo nije moj popis pretraga. Da vidite moj popis pretraga, zvali bi psihijatriju i izbacili me iz grupe
Ovo što sam zapisala za SBjelis meni jest sve dobro, osim TSH i D vitamina na kojima sad radim.
💔💔💔
Sanjich, MISS vi se mozda i vidite u cetvrtak
MTB kad je bal, nek je ...😂. Ma mislila sam ti predlozit jos jednu pretragu 🙈. Meni je spisak za prve hormone pisao dr. Sheldon/Gargamesamel poznat po tome da je sitnicav i poprilicno je velik spisak. Ono zbog cega me stavio na kontracepciju je bio visok androstedion. Pa kad vec radis izvadi i njega. E da, progesteron su mi cesto vadili i 2.dc kad bi kretali sa stimulacijom i pred stopericu pa nije da je bitan samo onaj 7 dana nakon ovulacije. Valjda im i ovi prije nesto govore pa izvadi i njega 2 dc. Ovaj 21.dc ti nije ni bitan za IVF. Njega sam radila dok sam isla na folikulometrije da znamo jesam li uopce ovulirala, a ta info ti na kraju nista ne znaci.
A jesam ga skupusila 😁
MTB hvala ti ,ja nisam od nikoga procitala za ove moje bolove i munje ,a pogotovo da ovako dugo traje..iskreno voljela bi da neko napise od trudnica ako je imao takvu situaciju, smirilo bi me…bez obzira sta je na svakom pregledu do sad bogu bogu sve ok ,svejedno me to straši…bol i trudnoca - nisam znala da ide jedno s drugim…ali svasta naucis !!
Maslačak xx drago mi je da si dobro i da se tako hrabro drzis,svaka cast, divim ti se..nadan se da ces sta peije rijesit svojus situaciju da mozes krenuti dalje ..di ides na kiretazu? Cito,drPo ili? Da li imas smrzlića?
Sanjich hvala ti,zvat cu u pon pitat da li mogu doci u cetv onda..tako da MTB pisi me za uzv ipak 7.1…ipak cu produljiti to malo da mi bude lakse cekat do 12.tj kako si i savjetovala
Jel budes uvijek kod njega na uzv kako to ide.. U koju uru vas trudnice naruce? Pitam jer etoo trebat ce mi uskoro hihi
Sortiraj odgovore
Najstariji