Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ANKSIMORON
    27. Prosinac 2020. 10:19

Nina92

BAJO1

I dvi od jucer opet popodnevna potamnila
    https://ibb.co/FXddFqw

Ja neznam ja vise nista nevjerujem osim betu, meni 9 dana nista i odjednom crta

Jel mozes staviti test? Jel ista osjecas? Odn bolje pitanje kako se osjecas?

👧33; 🧔35

1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
    2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
    3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
    4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

27. Prosinac 2020. 10:28

Anksimoron, ti za sad odlicno odoljevas testovima.. Imam osjecaj da ti je transfer bio prije mjesec dana 😁 sad vidim da je beta sutra, aj popravi nam prosjek da zavrsimo ovu godinu sa bar jednom pozitivnom betom

AuroraB
    27. Prosinac 2020. 10:34

Cure, ja sam vam još rano ujutro svima odgovorila i post se nije poslao, ostao mi je na drugom prozoru i još uvijek piše "šaljem". Sad ću ga samo iskopirati, i nadodati novosti 
    Dada Nikitta nadam se da su vam se bolovi smanjili... Meni mačka isto stalno spava na trbuhu kad gledamo TV, to mi nekako posebno paše dok imam M. A nekad me i smeta jer moram npr. na wc, a ona spava pa ju selim ko da je zlatno jaje 
    Manemoj i ja sam bila sinoć sa frendicama, pila vino, na brzaka čitala vaše postove i gledam u tu čašu pa mislim bi-nebi dalje pila Reko ajde, ako se desi čudo, neće malom ništa biti od čistog vina..
    Bajo ti si naš "forenzičar", computer guy kao oni u detektivskim serijama koji sve iskopaju na kompjuteru, forenziku odrade. Tako i ti sa tim našim slikama! Ali to se ne moraš za mene mučiti, moji testove nakon bete su stvarno tamnili, ali mi je i objašnjeno zašto...
    Mattan nisam te sve dobro pohvatala, ali tako ti je to u životu. Nikad ne možeš imati sve! Oni možda imaju sve ono što ti želiš, ali i to im dođe sa križom. Kao i sve drugo u životu. Inače, meni nema gore prevare, to mi je doslovno za pljunuti u lice i zgaziti tog čovjeka, kad muž vara ženu koja je trudna ili je friško rodila. Sve kasnije u životu mogu shvatiti i opravdati, ali to... ja mislim da je to najveći grijeh koji čovjek može počiniti osim ubojstva. Imam iskustva na žalost u svojoj okolini, gdje je ženska odlazila k ljubavniku u kuću gdje su njegova žena i mala beba, spavala je s njim u njihovom bračnom krevetu  dok žene i bebe nije bilo doma. 
    Nina92 daj nabaci tu sličicu da vidimo.
    Olivera vjerujem da se takve stvari događaju, ali to su stvarno rijetkosti i iznimke... hvala što si to podijelila, ali zaista se ne zanosim.
    Nikitta, MTB, Bozma ako bi slučajno i sutra testovi imali sjene, imam uputnicu i pokušati ću izvaditi betu.. Nije ni meni jasno zašto uopće pišu da je trudnoća iznad 5?
    Nadja89 jedino točno i pravo stanje ćeš znati tek po aspiraciji...

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

AuroraB

Post mi je bio predugačak.....

CrazyCatLady ja trenutno imam identičnu situaciju kao što si ti imala. Uopće se ne nadam niti zanosim, iako znam da se nekima i dogode čuda. To što si ti napisala, točno potvrđuje što mi je doktor rekao... Ako i nastave testovi tamniti, to samo znači da je beta narasla da možemo sa sigurnošću reći da je to biokemijska trudnoća, ništa drugo... Idem skoknuti sada do Mullera da vidim kakva je dalje situacija, mislim da će danas biti već skroz bijeli, jer sad baš osjećam kako će doći M.

Zapravo je i dobro da sam išla tako rano vaditi betu, zamislite da sam na 12dpt vidjela crtu koju sam imala jučer, pa ja bi se bacala po podu od sreće što sam trudna, a onda na beti šipak... To mi je sad škola i potvrda što npr tvrde, Nikiita (3x te označavam 😊), LucyintheskyAnksimoron i druge tvrde; samo beta hcg je važeći pokazatelj trudnoće.

3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧

Lucyinthesky

ANKSIMORON

Lucyinthesky

ANKSIMORON

Bozma ja sam ti u dr Grbavca i malo je reci da sam prezadovoljna… o svemu je samnom razgovarao… ukazao mi na dr probleme koje nitko nije… a dr. M mi je bio na aspiraciji i bio je izvrstan… opcenito prezadovoljna sam cijelom poliklinikom i nastavljam tu sigurno… daj boze da nrcu ni trebati… ali ajde amo reci da cu trebati za par godina 🙏🙏🙏

Za tebe zbilja navijam da uspije 💪Ne mogu se sjetit da li si napisala što su ti na kraju bili objasnili da se dogodilo s ostalim stanicama, bile su nezrele ili?

Hvala ti… da bile su potpuno nezrele…

Ja sam ljetos bila u postupku gdje su mi kompletno sve bile nezrele, zato pitam. Šta ti je rekao šta misli zašto se to dogodilo?
    Navijam za sutra za betu 💪🤞

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

AuroraB
    27. Prosinac 2020. 10:37

U međuvremenu sam ja obavila Muller i pišanje! 
    Sanjich slažem se sa tobom u potpunosti, međutim stvarno me nisu mučile cure, nek se zna da i takve situacije postoje. Ja sam odmah čvrsto uzela za istinu što mi je doktor rekao, evo I Crazycat imala identičnu situaciju, isto tako znam da nisam luda i da testovi tamne, a on mi je objasnio i zašto. 
    Sutra ću otići vaditi čisto da vidim do koliko je došla, apsolutno ništa drugo ne očekujem!

ANKSIMORON
    27. Prosinac 2020. 10:40

Bozma 🍀🐞

Anksimoron, ti za sad odlicno odoljevas testovima.. Imam osjecaj da ti je transfer bio prije mjesec dana 😁 sad vidim da je beta sutra, aj popravi nam prosjek da zavrsimo ovu godinu sa bar jednom pozitivnom betom

Ja ti nikad nisam radila test... ja kad vidim vas meni to super, ali mislim da bi sebi radila stres... sutra je beta pa vidimo... 🤣🤣🤣🤣 a pro po mjesec dana 🤣🤣🤣🤣 ma sta, godina 🤣🤣🤣

👧33; 🧔35

1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
    2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
    3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
    4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

AuroraB
    27. Prosinac 2020. 10:43

Evo mojih testova od jutros
    https://ibb.co/yXxcyzQ

AuroraB
    27. Prosinac 2020. 10:49

Bozma ja na plavom testu vidim crticu, a za ostalo čekamo forenzičarku  Baju

27. Prosinac 2020. 10:50

AuroraB

U međuvremenu sam ja obavila Muller i pišanje!
    Sanjich slažem se sa tobom u potpunosti, međutim stvarno me nisu mučile cure, nek se zna da i takve situacije postoje. Ja sam odmah čvrsto uzela za istinu što mi je doktor rekao, evo I Crazycat imala identičnu situaciju,isto tako znam da nisam luda i da testovi tamne, a on mi je objasnio i zašto.
    Sutra ću otići vaditi čisto da vidim do koliko je došla, apsolutno ništa drugo ne očekujem!

Vidjela sam da jesi i skroz te razumijem.. bilo mi je samo zao jer se dosta cura isto ponadalo u to cudo... Nigdje vece srece da stvarno i je... Ja sam inace preosjetljiva osoba i zato sam u startu protiv toga ranog testiranja i svega sto slijedi... Kad neko kaze ajde super bar je biokemijska ja obolin na mozak.. jer po meni je i to gubitak..gubitak za kojeg mozda i nisam morala znat.. Vidim sad da idu testovi na svjetlije... isto je opet bolno to vidjeti makar smo vecina nas to pretpostavljala.

Inace te testove ja mrzin, trazila sam svoje na dropboxu da pokazem al nikako nac.. kupus mi je tamo u folderima :/

Sad u nove pobjede :) 2021 ce dosta nas prebaciti na drugu temu.. To je neupitno jer di su one sve cure iz 2019te??? Samo nekolicina ih je ostala na temi i iskreno se nadam da s ovom 2021 nestanu i one <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.