Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣
    26. Prosinac 2020. 22:19

Nikita 
    Bozma 
    Evo jos jedna placljivica da se javi. 3 dan mi je menstr. hormoni lude, i ja se malopre  nasalim, tj.konstatujem kako mi je ovo prvi Božić u braku, pa eto....sledeci Bozic imacemo bebu od oko mesec dana.. Meni moj M kaze ladno, ne verujem. Mislim da nistabod toga. Sve je u redu a kod   nas nista, svi oko nas uspeju brzo,mi ne mozemo...bla, bla, bla 
    Ja odem u kupatilo, isplacem se i tačno sad si ama izgibih volju za sve. 

😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
    👽 48
    Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
    Greece
    # 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
    Monural, Cetrotide, Ovitrelle
    Beta = 0
    # 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
    # 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
    transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)

Lucyinthesky
    26. Prosinac 2020. 22:19

Nikitta svaka čast klincima, pravi su ❤️👍

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    26. Prosinac 2020. 22:35

Aurora našla sam nešto zanimljivo na drugom forumu. Davno je objavljeno, ali desilo se 😁😁 s tim da su blastice bile u pitanju. Ja bih na tvom mjestu ponovila betu ❤️🙏

https://ibb.co/ySDXSRN

endometrioza

Nada 🍀
    26. Prosinac 2020. 22:41

Cure imam jedno možda glupo pitanje, da li vjerujete u astrologiju. Meni danas došla misao da nadjem nekog dobrog astrologa (ne neku babu gataru) i da dam da mi napravi natalnu kartu sa naglaskom na djecu. Kontam nešto, drugi ljudi (oni kojima ide pravljenje djece bez pomoći) se seksaju svaki mjesec pa kad se poklope zvijezde ili šta već su trudni. A mi imamo postupke ajmo reć 2-3 puta godišnje i mi odlučujemo kad. Šta ako to nisu mjeseci kada “po zvijezdama” možemo zatrudnjeti i bezveze sve radimo? 
    Oprostite ako sam nabacila glupu temu, danas sam imala previše vremena za razmišljanje 😭

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    26. Prosinac 2020. 22:55

AuroraB, ima na Rodi priča o ženi koja je isto imala neku malu bezveznu betu, pa je ispalo da je trudna i sve je bilo OK. Kod nje je bio slučaj da se beba implantirala taman kraj nečeg (zaboravila sam čega, mioma, neke izraslice) koja je blokirala puštanje bete u krv na početku, sve dok beta nije postala takva da je više nije mogla blokirati - nakon toga je normalno rasla.
    Naravno da su ovo slučajevi koji se rijetko događaju, i ne želim ti buditi nadu bezveze, ali ja bih svejedno provjerila je li beta raste.
    Pa imali smo ovdje slučaj žene koja je imala nikakvu betu, dobila menstruaciju, skužila slučajno nakon menstruacije da beta i dalje raste (ili crta na testu, zaboravila sam), i na kraju imala vanmateričnu na jajniku - tako je nekako išla priča. Zaboravila sam koja je to od nas, ajde nek se javi ta lavica.  Ovo je loša varijanta, naravno, ali bolje je znati na vrijeme.

💔💔💔

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    26. Prosinac 2020. 23:19

Nikitta bolje je hvala. Ali u tom smislu da sam se prestala frkati ko banana nego mogu normalno leći.
    I dalje osjećam bol ali se smirilo dosta. Stavila sam si tablete kraj glave na noćni ormarić i navinula budilicu za 3 sata da ponovo popijem Knavon, prije nego prestane djelovati prethodna, jer nebih da me probudi bol, radije ju spriječim... Tjerala sam samu sebe da se ne trujem ali jednostavno nemogu. Tko ne poznaje tu bol, nažalost nezna o čemu pričam 😔
    Gledala sam sada neki film, mačak mi je cijelo vrijeme ležao na trbuhu i pasalo mi je kako prede i tako me to umirilo 🥰🥰 sada ću pokušati zaspati i nadam se sutra da će se krvarenje smanjiti. 
    Svakako hvala svima na savjetima što i kako da pijem. Sada znam i za ubuduće da smijem takve kombinacije 😁❤️

endometrioza

manemoj
    27. Prosinac 2020. 00:05

Ajme cure jeste se raspisale 🙈
    Ja više ne plačem, imala sam goste cijeli dan, napunila sam baterije, nasmijala se, bila sa dragim ljudima i jednom malom mrvicom koja je taman prohodala i sad mi je lakše.
    Malotele ja te kužim i slično razmišljamo. Baš sam mužu danas govorila, kao savršena blastica, endometrij mi nikad više neće biti ovako dobar i ništa i točno sam onako iskreno rekla šta ne valja samnom? 🤷 Tako da kužim šta misliš.. jooooj da ti bar netko može reći uspijeti ćeš sigurno pa bi gurao i znaš da guras do dobitnici, a ovako možda sva muka za ništa.. znam da je to sad crno ali kao što smo neki dan pisale ne možemo svaki dan biti pozitivne, nije prirodno. I ja si sad razmišljam, šta je s tim trećim koji me čeka? Ako ova dva nisu bila dobra zašto bi taj treći bio? Kao šećer za kraj? 😅
    Dada mene nakon stimulacije bolilo prvi dan za poluditi, poslije ništa i trajala mi 3 dana..
    Nikita ovo je predivno od klinaca.. već sam ti iz iskustva rekla, osjete oni svu tvoju ljubav i cijene to. Mi smo jučer zezali mamu da više voli mog brata od mene, ona u šoku kaže jel ozbiljno to mislite? Ja reko da ali očuh više voli mene tako da je to ok a on se odmah ozari i vidiš da bi mu srce puklo od sreće što sam svjesna koliko nas voli. ❤️ Ljubav je ljubav ❤️
    MTB ma umiliti ću se ja tebi, pa ti uopće ne znaš cijeniti što ti ja pružam a pazi ja zapravo tebe čekam za postupak da skupa u rodilištu možemo biti da ti ne bude dosadno i da možemo onu nadrndanu sestru zajebavati 😉😅

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

manemoj
    27. Prosinac 2020. 00:09

E da i Aurora.. nemam ti ništa pametno za reći ali moram iskomentirati.. test ti izgleda, evo ne znam.. ja bi suze od sreće cijeli dan lila da sam takav test vidila danas.. 
    Bojim se da ti ne dignemo nadu opet s ovakvim komentarima pa da ne prolazis tugu opet.
    Ali opet ako ti je doktor rekao da je to ok.. 🤷

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

Matkiša 😎
    27. Prosinac 2020. 01:27

MTB Nikitta ovo mi je neki sasvim novi osjećaj. I ne sviđa mi se, pazi ljubomorna što imaju dijete a znam da je muž vara.. Pih, baš to što kažeš. Sve savršeno a zapravo šipak. 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Nina92
    27. Prosinac 2020. 05:24

Cure dobro jutro, znaci ja danas sjedim na wc tocno je 5 ujutro, odustala od utrogestan navecer ga nisam ni stavila i reko napravit cu test pa ako nema nista kao sto do sad nije bilo nista prestati cu s tabletama jer ovaj decortin me ubija, bez ikakvih ali ikakvih simptoma, i ja sad hocu bacit test u smece, kad ono neka sjena, sad neznam jel ta sjena mala za 9 dan, dal se to slucajno pokazalo evo neznam, sad cu jos vise poludit...

2016 laparaskopija endometrioza
    2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
    2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
    2020. Poliklinika Ivf 🤞
    10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
    11. mjesec-histeroskopija
    29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
    2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
    5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
    22.11.2021. rođena curica 👧

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.