Mattan, meni je to jer imam kompliciranije vene. Samo iskusne sestre mi dobro izvade krv, sve druge mi naprave masakr. Tebi je ovo prvi put ili i inače znaš imati takve posljedice?
AuroraB, nema na čemu
Leoni, ja bih i dalje stavljala vaginalno. Samo se zavali na poslu ako možeš na par minuta. A i ovo sa ležanjem je naša fora, nije to nešto neophodno. I ako ti se čini da je to to, ipak vadi sutra betu. Bit će ti 14 dana nakon aspiracije, tad mora biti pozitivna ako si trudna (možda samo malo manja nego curama ovdje).
Ako si se već maknula, sve najbolje ti želim za praznike i želim ti da ti tvoj mali smrzlić razbije predrasude o FETu.
Mi ćemo biti ovdje kad nam se vratiš.
Lala1982, vau, ovo je impresivno! Dobar pregled svih cura. Po ovom tvom testu, ja ne bih rekla da ti briješ da si trudna, meni ovo izgleda kao debeli plus!!!
Nina92, više cura sa blasticama je ovdje pisala o simptomima koji su imali 5, 6 dan. Držmo fige da je to to!
💔💔💔
Dada31, žao mi je radi negativne bete. Sve mi se čini da je ono bila biokemijska, što je ipak dobra vijest. S druge strane, tebe čeka ogromni broj kvalitetnih zametaka, taj dio si odradila. Sad ćete se više usredotočiti na tebe i to da se idući put beba može i uhvatiti.
anna20, dobra je beta. Samo ponovi za dva dana da vidiš dupla li se.
Teja09, ma predivno, čak si ostala trudna i bez stimulacije! Čekamo vijesti!!! Hoću te frknuti na trudnice.
ericaa, držim fige za covid negativu, a poslije toga za beta pozitivu.
Ja sam mjesec dana nakon covida imala negativan test.
MilaSt, woooohooooo, party!!!
TirelessIvy, baš mi je drago da si našla kliniku za sebe, pogotovo nakon lošeg iskustva koje si imala.
Ovo istraživanje zvuči zanimljivo.
SBjelis, ne znam što je redovni AMH za 40te, ali meni su svi rekli da je naš AMH izvrstan za naše godine.
💔💔💔
MTB pa ako mi izvade normalno onda bude ok, imala sam pidlhev kad me ova izbola 3x za anesteziju, ali ovako mi nikad nisu vadili, nije bilo klasični vađenje a i mjesto je malo nezgodno
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Ajme sta ste me nasmijale sa ovim filmskim pravljenjem beba 😂😂😂😂😂😂😂😂
Imala sam ja takvih i stvarnih priča 😂 Joj, ti muski. Kaze tip, evo sad sam ti napravio bebu.
Kazem ja, nisi, nisu plodni dani. Eto njega, jesam, boze moj, jesam. Ja njemu opet, nisi brate mili, daleko smo od plodnih dana!! Sad ces imati moje dijete, briga tebe za mene... 😳 Ma neću, čovječe božji, NISU MI PLODNI DANI!!! Koji lik 🙈🙈
oharascarlett14@gmail.com
Lala ja isto sa teansfera dosla koda me netko nadrogirao. Izgubljena. Ma mogao me netko putem ukrast, da ne kazem radit mi sta hoce. Uzas. Punkciju sam bolje podnijela 🙈
Bozma mislim da si ti pisala da stalno imas osjecaj kao da imas M i da se iz tebe stalno nesta cijedi. Iz mene se cijedi neka vodica non stop. Dok sam bila na stimulaciji, ono vodica, kao da sam pisala gatje. A sada valjda ide sve skupa s utricima... Uf. Jos malo 😺😍
Bozma eto ni meni nije jasno, savršeni nalazi, savršen embrij, ali badava dobro jaje ako kvočka 🐔 nevalja, pa ne može da se izliježe pilić 🐥🤷🏻♀️😁
Možda maternica ima posljedice od endometrioze, eto stvarno neznam. Voljela bih i ja dobiti neko objašnjenje što se tog dijela tiče. A možda mi jednostavno nije kliknuo od prve.. Čim se vratim nazad, idem na razgovor pa ću znati više.
Neznam samo dali da nastavim sa folnom i sa magnezijem 🤷🏻♀️🤷🏻♀️ ich što vi cure mislite? 😘😘
endometrioza
Btw, ja sam stalno imala taj osjećaj, a bila sam trudna. Just sayin.
💔💔💔
Btw, ja sam stalno imala taj osjećaj, a bila sam trudna. Just sayin.
Ovo je bilo za SBjelis i Bozma.
💔💔💔
Bozma eto ni meni nije jasno, savršeni nalazi, savršen embrij, ali badava dobro jaje ako kvočka 🐔 nevalja, pa ne može da se izliježe pilić 🐥🤷🏻♀️😁
Možda maternica ima posljedice od endometrioze, eto stvarno neznam. Voljela bih i ja dobiti neko objašnjenje što se tog dijela tiče. A možda mi jednostavno nije kliknuo od prve.. Čim se vratim nazad, idem na razgovor pa ću znati više.
Neznam samo dali da nastavim sa folnom i sa magnezijem 🤷🏻♀️🤷🏻♀️ ich što vi cure mislite? 😘😘
Pretjeruješ. Šansa iz jednog postupka je 30%. Ti imaš fantastične rezultate iz jednog postupka, iako nije došlo do implantacije. Ako ti ne dođe do implantacije u nekoliko postupaka, možemo pričati o tome da ti je možda maternica ovakva ili onakva. Ali ovako, da, šteta što nije upalilo iz prve. Ali ženo, imaš 3 vagona smrzlića, i već prva tri su dogurala bez problema do blastica. O kakvim dobrim jajima i lošim kvočkama ti pričaš? Nisi dobila donaciju, to su tvoja jaja. Ako su jaja dobra (a izvrsna su), onda je i kvočka dobra.
Nastavi sa folnom i magnezijem, to su ti super suplementi. Za idući postupak još provjeri štitnjaču i D vitamin da vidiš trebaš li nešto i za to piti.
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji