Btw, ja sam stalno imala taj osjećaj, a bila sam trudna. Just sayin.
Koji?
Ja sad definitivno imam drugaciji osjecaj nego nakon svih transfera do sad, stalno kao da mi neki crvic ruje po maternici, ne prestaje, stalno istim intenzitetom, samo se malo premjesta, malo vise ljevo, pa malo desno pa malo sredina ali stalno je isti osjecaj tu. Ujutro kad se dignem bude ok, ali kako dan odmice, pogotovo kad se vise krecem i setam, a to je ovih dana stalno. Prije bi me ostro presjeklo kroz lijevi ili desni jajnik i prestalo i to sam znala da su ostaci stimulacije ili punkcije, ovo sad je drugacije, ali sad sam prvi put na estrofemu uz utrogestan, pa je mozda od njega
MTB 😍 ja jedva cekam da cijela ova grupa otrudni i da sve pričamo o trudničkim mukama 😍😍
Ova priča oko AMH-a mi nije neko podrucje specijalnosti. Jednostavno nemoguće ga je izgooglati, dr. ništa ne govori osim da su nalazi u redu. A vidim da je ovdje ti glavna stavka.. Hvala za info cure. Sad mogu rađati do 50-te, ako ništa samo da se ljudi zgražaju. Idu mi na nerve 👺
oharascarlett14@gmail.com
Dada, sad cu se vratit na Desi Perkins i jedini dio kad nisam kolutala ocima i kad sam pazljivo slusala. Kad im je doktor pricao o njihovim savrsenim blasticama. Ona je imala 24js, oplodile su se 22, do blastice ih je doslo mislim 8, i radili su testiranje na najcesce trisomije i samo si 4 bile amo rec ok. I on im je rekao da predlaze da vrate jednu, da nisu radili testiranje predlozio bi dvije jer su male sanse da su obje dobre koliko god dobro izgledaju, da ih najcesce pola bude dobro. Mozda nisam bas najbolje prepricala, muz je nesto gledao na mobitel, ja ovo na laptop i TV je radio pa sam se naprezala da cujem. Mozda je tebi bas ta prva bila ta koja nije ispravna iako je super izgledala. Sad sljedeca ima da bude dobitna
Bozma eto ni meni nije jasno, savršeni nalazi, savršen embrij, ali badava dobro jaje ako kvočka 🐔 nevalja, pa ne može da se izliježe pilić 🐥🤷🏻♀️😁
Možda maternica ima posljedice od endometrioze, eto stvarno neznam. Voljela bih i ja dobiti neko objašnjenje što se tog dijela tiče. A možda mi jednostavno nije kliknuo od prve.. Čim se vratim nazad, idem na razgovor pa ću znati više.
Neznam samo dali da nastavim sa folnom i sa magnezijem 🤷🏻♀️🤷🏻♀️ ich što vi cure mislite? 😘😘
Pretjeruješ. Šansa iz jednog postupka je 30%. Ti imaš fantastične rezultate iz jednog postupka, iako nije došlo do implantacije. Ako ti ne dođe do implantacije u nekoliko postupaka, možemo pričati o tome da ti je možda maternica ovakva ili onakva. Ali ovako, da, šteta što nije upalilo iz prve. Ali ženo, imaš 3 vagona smrzlića, i već prva tri su dogurala bez problema do blastica.O kakvim dobrim jajima i lošim kvočkama ti pričaš? Nisi dobila donaciju, to su tvoja jaja. Ako su jaja dobra (a izvrsna su), onda je i kvočka dobra.
Nastavi sa folnom i magnezijem, to su ti super suplementi. Za idući postupak još provjeri štitnjaču i D vitamin da vidiš trebaš li nešto i za to piti.
😂😂😂 Hahahahaha hvala ti što si toliko pozitivna oko mog slučaja... Ja se iskreno nadam da je u tom vagonu negdje moja beba i da će doći što prije da stignem po drugu 🥰🥰🥰 tko zna možda ovaj put odluči vratiti dvije, pristala bih 🤗
Provjeravao mi je na zadnjem uzv sve i nebi vjerovala svaki parametar je bio unutar svojih intervala, njegovim riječima nalaz savršen 🤷🏻♀️🤷🏻♀️. Mislim da je možda eskaliralo radi stimulacije i blagog hipera. I možda je stvarno tijelo bilo preumorno. Ja nisam tjedan dana od aspiracije ustati mogla i kada mi je vratilo blasticu još sam 3 dana dolazila k sebi.
I stres oko svega da ćemo za Božić biti sami, pa je to ipak na kraju ispalo dobro. Da sam se od početka opustila bilo bi mi lakše....imam 2,3 tjedna da se sredim fizički jer sam psihički već spremna da idem po svoju bebu ❤️
endometrioza
Dada, sad cu se vratit na Desi Perkins i jedini dio kad nisam kolutala ocima i kad sam pazljivo slusala. Kad im je doktor pricao o njihovim savrsenim blasticama. Ona je imala 24js, oplodile su se 22, do blastice ih je doslo mislim 8, i radili su testiranje na najcesce trisomije i samo si 4 bile amo rec ok. I on im je rekao da predlaze da vrate jednu, da nisu radili testiranje predlozio bi dvije jer su male sanse da su obje dobre koliko god dobro izgledaju, da ih najcesce pola bude dobro. Mozda nisam bas najbolje prepricala, muz je nesto gledao na mobitel, ja ovo na laptop i TV je radio pa sam se naprezala da cujem. Mozda je tebi bas ta prva bila ta koja nije ispravna iako je super izgledala. Sad sljedeca ima da bude dobitna
Daj Bože 🙏❤️ jedva čekam da idem na razgovor i dogovor pa da čujem što doktor o tome ima reći.
Također mislim i vlerikem da je i tebi tvoj dobitni u buši i da se čvrsto primio za svoju mamitu 🙏🙏🙏🙏🙏❤️
endometrioza
Bozma, ovo da mi curi voda i da stalno mislim da ću dobiti mengu i da stalno idem provjeravati je li došla jer sam uvjerena da sam sad prokrvarila. Zadnjih par dana sam doslovno imala osjećaj da mi se poplava svih poplava sprema.
Također, stalno mi se nešto događalo unutra, to mi je isto bio "simptom", ali sam ja to pripisivala utrićima.
I konačno, ono sa tunelima, ali vidim da su ovdje neke cure isto imale tunele pa su dobile mengu, tako da je to očito individualno (mislim na cerviks, rekli su da je mekani cerviks znak trudnoće, tvrdi da će doći menstruacija).
Naravno da ne mogu znati što je tebi, i ne želim ti dizati nade uzalud (pogotovo znajući tvoju povijest). Nemam iskustva sa FETom tako da nemam pojma kakav je to osjećaj. Ali ovo što si opisivala (zajedno sa SBjelis) baš jako prepoznajem.
SBjelis, ma AMH govori kolike su ti rezerve jajnih stanica i cca toliko folikula oni očekuju u postupku. Tvoj i moj AMH govori da nam je menopauza vjerojatno daleko (3-5 godina prije menopauze, AMH je neizmjerljiv). Meni to ima smisla u kontekstu ženske linije moje obitelji, sve su išle u menopauzu poslije 50te, velik broj njih je prirodno rađao poslije 40te (pričam o npr mojoj baki koja je zadnje dijete rodila prije 50 godina, poslije svoje četrdesete, nije tad bilo medicine koja joj je mogla pomoći u tome).
I da, mene jako živciraju ljudi (žene pogotovo!!!) koje kritiziraju nas gerijatrijske rodilje. Znaju baš biti okrutne, čitala sam svašta u komentarima ispod Maje Šuput i Marije Husar.
Dada31, ti samo reci kad te treba išamarati, tu sam kad god zabriješ u negativu
💔💔💔
Nije slika testa, ni bora, just my great hair day 💅🏻🤣
https://ibb.co/X5qSd4J
Prekrasno!!!
I ja se veselim frizeru nakon šest mjeseci. Idem napokon idući tjedan pa ću se beljiti svim trudnicama ovdje na topicu
💔💔💔
Nije slika testa, ni bora, just my great hair day 💅🏻🤣
https://ibb.co/X5qSd4J
Wooooow 🥰🥰🥰🥰😍😍😍😍😍😍
endometrioza
Leoni i Dada zao mi je, ali sad napunite baterije pa iza nove godine u nastavak s boljim zavrsetkom.
Nikitta zgodnice! 😍
Mene vec peru mucnine... A blagdani su, jede mi se sve, a mucno mi je 🙄
Evo mog borica s jaslicama.
https://ibb.co/VtWph8s
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Dada sve su cure rekle,pogotovo MTB, ona je glas razuma ❣Kuzim da ti je tesko,i meni bi bilo...jako... i to je u redu! Ponadas se,ja sam zabrijala da onaj prirodni je moj! Aliiiii,imas briljantan rezultat,odlican odgovor na stimulaciju,puno 🐧 i tvoja beba te ceka. Dobar je znak da je bila biokemijska. Mozda je tijelo bilo preopterećeno. Nisi ti nikakva kokos sa nevaljalom maternicom,pa imala si predivnu blasticu!!! Ja imam puno zajebaniji nalaz od tebe i sad tu bakteriju i idem u stimulaciju pod rizikom da se razbukta jer nemam previse opcija,laparoskopija moze rasprsiti stanje. Nisam za drugu operaciju,dobro reagiram na kontracepciju. Moramo vjerovati i biti pozitivne ali kovid negativne 😁 2020. Je pri kraju,jos malo cure,jos malo. Mami je pala temperatura i meni kamen sa srca 💗
MtB hvala ti,nekako se nadam negativnom rezultatu ali me nece sokirati pozitivni. Misam mislila na taj plusic pod borom 😂😂😂 e ja sam bila na laseru za brkove i nis mi nije pomoglo. Nije ni peklo nesto,mozda je bilo preplaceni placebo zarulja efekt. Ono,otpale dlake,narasle nove 🤨🙎♀️
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji