Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ruska1986
    23. Prosinac 2020. 15:49

Nina92

Haj cure, nisam se javljala bas trebala sam odmor, malo sam vas uspjela procitat vama se svasta izdogadalo.
    Bila sam u petak na transferu betu bi trebala vadit 29.12.
    Rezultati histeroskopije su dali da imam neke imunoloski probleme pa mi je doktor uveo decortine ali vidim da imam dosta nuspojava jucer sam imala povisenu temperaturu, i dosta mi je slabo.
    Danas sam vidjela crticu krvi na papiru sad neznam jel moguce da nakon 5 dana transfera bude implantacijsko?? Znam da je rano ali nemam nikakvih simptoma, danas sam napravila test znam da je rano nema ni sjednice sjenine…

Taman 5 dan i bude implantacijsko 😊😊😊 Sretno 🤗🤗

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

• Leptirica 90🦋
    23. Prosinac 2020. 15:50

To je super beta čestitam nemora značit da su blizanci moja prva  beta bila 377.a druga 780.eto pa je jedno samo da bude sve uredu do kraja😘❤

Azospermia

Ruska1986
    23. Prosinac 2020. 15:51

🌺Dada31🌺

Tuma

Teja odlicna ti je beta! Super🥳
    Nina, cesto cure 5.,6.dan imaju lagano krvarenje, moglo bi biti implantacijsko🙂
    Kača super, mora da je sudbina🙂
    Mattanodlicna ideja za poklon😍 a ruka, ajmee javi sta su ti rekli😱
    Dada zao mi je, ocito je bila biokemijska…. sumnjam da je ostalo od stoperice. .. al imas puno smrzlica i plan za dalje, to je bitno🥰
    Lala test lijepo tamni, odlicno!🥰🥰😍
    Netko je objavio preslatki bor, al nisam zapamtila koja, divan je!🎄😍

Da, rekla je teta u labosu da je max max 10 dana na ovitrelle … Tako da neznam, vjerojatno biokemijska, nisam imala priliku pričati u detalje sa doktorom, samo mi je dao upute što dalje i da mu se javim 3dc😉

Zao mi je.. 😏 

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Teja09
    23. Prosinac 2020. 16:02

Sanjich ja sam ti bila na tempiranim odnosima ovaj mjesec, kao dok čekam postupak u siječnju 🙉
    Mtb UZV mi je 04.01., jako se veselim 
    Kača84 ajme bravo, nadam se da će biti sve u redu, taman za godišnjicu 🥰
    Lala1982 vauuu bas se jako vidi!
    Dada zao mi je, ali bitno je što imaš dobar stav, hrabro dalje! 

👩‍🦱 28 - PCO, anovulacija
    🧔 31 - sve u redu
    Pokušavamo od 09/2019.
    12/2020. TO - Betaplus, Letrozol
    18.12.2020. B-HCG 303,6

ericaa
    23. Prosinac 2020. 16:29

Cure,obavila pregled. Sutra kovid test i ako je negativan u ponedjeljak krecem sa bockanjem!!! Bas me proučila,moj karton,bio je i pregled. Dobro sam reagirala na kontracepciju. Dosao mi je nalaz punkcije jajovoda,imam enterokok koji ne mogu nikako rijesiti,niti jednim antibiotikom. Jedina moguca nuspojava je da bude veca mogucnost infekcije nakon punkcije i dobijat cu antibiotik. Ali moram bit svjesna da cu mozda morat bit hospitalizana. To je taj rizik. Ali sam pitala koje opcije imam,rekla je da jedino nista ne dirat,a to nije opcija. Uglavnom,receno mi je budi pozitivna ali kovid negativna😁 vidjet cemo,proslo je 3 tjedna od moje prehlade a to je jedino sto sam imala. I to nakon negativnog testa. Sta bude biti ce. Rekla je ako sam pozitivna da imam 2 mjeseca pauze i to je to.

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

Lucyinthesky
    23. Prosinac 2020. 16:32

Nina92

Haj cure, nisam se javljala bas trebala sam odmor, malo sam vas uspjela procitat vama se svasta izdogadalo.
    Bila sam u petak na transferu betu bi trebala vadit 29.12.
    Rezultati histeroskopije su dali da imam neke imunoloski probleme pa mi je doktor uveo decortine ali vidim da imam dosta nuspojava jucer sam imala povisenu temperaturu, i dosta mi je slabo.
    Danas sam vidjela crticu krvi na papiru sad neznam jel moguce da nakon 5 dana transfera bude implantacijsko?? Znam da je rano ali nemam nikakvih simptoma, danas sam napravila test znam da je rano nema ni sjednice sjenine…

Možda sam te već pitala, kod kojeg si dr? Nas dvije imamo sličan put, od Podobnika u Ivf, pa sam znatiželjna.
    Želim ti sreću ovaj put 🤞🤞🤞
    Za implantacijsko nakon blastica nisam sigurna kad nastupa, ali ja sam u prvom postupku 7 dpt blastice prokrvarila, iako nadam se da kod tebe nije to, 5.dan je ipak rano.

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

Lucyinthesky
    23. Prosinac 2020. 16:34

Lala1982

Lucyinthesky želim ti brz oporavak <3
    MISS kako je krčkanje u stomaku? Čestitam na super uzv-u, dalje samo školski :)
    anabelaaa koliki ti je AMH? Ako ti nije teško , daj načičkaj u potpis tako da se vidi koje su dijagnoze kako bi ti cure mogle jednostavnije dati savjet <3
    Čupica , dobro došla, čim prije otišla na temu trudnica :)
    Tikii Pami čestitam na super uzv-u, brzo će doći bebolinjači :)
    Tuma bebica dobro napreduje i baš mi je drago da ćeš biti sa svojima tokom blagdana :D
    Women name tvoja isto <3
    Vučica samo hrabro, prvi super UZV je odrađen, idemo dalje <3
    Mrvica777 žao mi je radi neuspjeha :( Drži se, izventiliraj osjećaje i napravi plan za dalje . Sretno <3
    Vuky želim ti puno sreće ovaj put na FET-u <3
    Dada31, AuroraB, manemoj, Leoni, Anksimoron, SBjelis , Nina89 , Nina92jedva čekam vaše bete <3
    Kača84 držimo fige da se stanice fino dijele :)
    Mattan kako zdravlje?
    Seny sjećam se dana kad si došla na forum , a sad si već puna informacija i guraš hrabro. Očekujem od tebe masni plus u 2021 :)
    Lucija000007šaljem ti zagrljaj kao kuću , pomogla si mi puno svojim iskustvom kod zadnjeg neuspjelog IVF-a <3
    Sunny_ hvala na navijanju za moju betu :D
    MTB baš mi je drago da si kliknula s doktorom. Iz svega opisanog ja bi se momentalno tamo prebacila, ali još uvijek mantram da imam blizance i čekam betu :D
    Nikitta prstić je prava ljepotica :)
    Teja09 čestitkeeeeeeeeeeeeee

Kako sam najavila početak festivala pišanja s prvim testom ( vidim da vam je ušao u uho taj festival XD ), danas je odrađen i drugi nastup nad školjkom XD
    https://ibb.co/bBrt2hD

Hvala ti draga 😊
    Ove tvoje crtice su divne, melem za oči, čestitam ❤️🤩

🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧

Lucyinthesky
    23. Prosinac 2020. 16:36

🌺Dada🌺

Hej cure samo da vam se javim… Moja beta je 6…i to nije dobro. Smatrat ću to kao "fail". Zbog toga se i pokazala ona mala muljava crtica… Loša stvar je što nije uspjelo, a ona dobra stvar što za tjedan dana krećem ponovo sa Estrifamom i to dosta ranije jer čini mi se da mi je povećao odmah dozu u startu… i na idućem ciklusu odmah idemo dalje,znači kroz 2-3 tjedna što je relativno blizu, a dovoljno da se sada posvetim samo sebi i pošteno odmorim ❤️
    Tužna nisam, krivo mi je naravno ali sam se već neko vrijeme pomirila sa tim jer tko bolje poznaje moje tijelo od menee same. 😶
    Sad imam jedno pitanje za sve djevojke koje su išle privatno na FET, koliko ste plaćale drugu pokušaj, odnosno odmrzavanje, preglede i ponovan transfer u kompletu… Okvirna cijena? Jer meni je doktor rekao da će me izaći oko 700e pa čisto da si proučim dali je i tu u HR tako.
    Želim vam svako dobro cure i navijam za ove silne bete idući tjedan ❤️❤️🥰🙏🙏🙏🙏🙏🙏
    A ovim lijepim betama koje već jesu, želim pravilno duplanje i uredne trudnoće.
    MTB znam da ideš na zasluženi odmor🌴, ali kada stigneš možeš me slobodno pisati za FET u siječnju, kada budem znala više detalja ja javim 😘❤️😉🤗

Drži se, sljedeći je dobitni 💪

🧍‍♂️42-od astheno-normo

Nina92
    23. Prosinac 2020. 16:37

Tuma

Teja odlicna ti je beta! Super🥳
    Nina, cesto cure 5.,6.dan imaju lagano krvarenje, moglo bi biti implantacijsko🙂
    Kača super, mora da je sudbina🙂
    Mattanodlicna ideja za poklon😍 a ruka, ajmee javi sta su ti rekli😱
    Dada zao mi je, ocito je bila biokemijska…. sumnjam da je ostalo od stoperice. .. al imas puno smrzlica i plan za dalje, to je bitno🥰
    Lala test lijepo tamni, odlicno!🥰🥰😍
    Netko je objavio preslatki bor, al nisam zapamtila koja, divan je!🎄😍

Drizim fige 🤞

2016 laparaskopija endometrioza
    2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
    2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
    2020. Poliklinika Ivf 🤞
    10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
    11. mjesec-histeroskopija
    29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
    2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
    5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
    22.11.2021. rođena curica 👧

manemoj
    23. Prosinac 2020. 16:38

Dada baš mi je žao, šaljem ti virtualni zagrljaj ❤️.
    Ja sam ti isto odmah sljedeći ciklus išla u FET i znam iz iskustva da je to nekako lakše jer ideš iz postupka u postupak i dosta brzo se sve dogadja.
    Ja sam platila transfer, sve preglede, odmrzavanje 3500 kn.
    A i pazi, mene su ti svi ovdje tjesili a i doktor da je FET uspješniji, e sad, ne mogu ti to iz iskustva još reći ali ajmo se nadati i vjerovati da je tako 🤞🏻

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.