Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    anabelaaaa
    20. Prosinac 2020. 20:06

Pozz cure..javljala sam se vec sa pricom o jako losem amh.Bili smo na klinici u odlucili smo na ivf.Dr je rekao da nam je sansa za uspjeh 30%.
    Ovaj put treci dan ciklusa,5 antralnih folikula I jedna velika vodena cista..🙄Zbog koje kako mi je receno nema postupka.Uradili smo sve pretrage za ivf..sve je uredno..Sljedeci termin je drugi dan ciklusa,sada brinem zbog ove glupo ciste..Da li je moguce da se ona povuce ranije ili one pak nestaju samo u vrijeme menge?

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

Čupica
    20. Prosinac 2020. 20:09

Dobar vecer drage zene, pratim vas vec neko vrijeme, odkada se bavimo rijesavanjem nase neplodnosti. Cinjenica je da cu i ja morati u mpo vode zbog dobivenih rezultata nasih pretraga. Znaci ne znam nista o tome al citajuci vase objave puno toga sam pohvatala 😀 barem mislim. Nemam nikakvih pitanja za sada jer se tek moram naruciti za prvi pregled. Prateci vas nadam se da cu biti barem upola hrabra kao vi, stvarno ste jake i izdrljive zene i uvijek spremne udijeliti lijepe rijeci. 

♀️29g. AMH 5.0, IR ♂️ 34g. azoo(materijal zamrznut, dobiven TESE)
    6.mj. IVF/TESE/ICSI Menopur 225, Cetrotide, Ovitrelle - 6🥚nema transfera
    11mj. Orgalutran, Pergoveris 250, Ovitrelle - 5🥚- 3 morule
    ET- 2 morule ❌
    1🐧

AuroraB
    20. Prosinac 2020. 20:18

Mattan

Cure rasturate 👏 Meni sve kontra kažu,i onda kaže nisam dobro reagirala na stimulaciju 😂😂Pa vjerovatno sam pola toga istisnula van, omg

Ma nisi, sve je to osmišljeno da si i laik može dati, i osim ako baš nešto jako ne zezneš s količinom lijeka je dobro. Treba istisnuti zrak i sve je to ok, ali je npr. meni zadnji puta rekla sestra da su to jako male količine zraka, da to nije injekcija koja ide u venu pa da se bojimo za život, i da je nekad pametnije ne istiskivati zrak nego izgubiti lijek... Leoni je sve to lijepo objasnila... I ja sam zadnju injekciju si tako dala, bez ispuštanja zraka ali sam pazila da mi ostane gore i da ga ne istisnem u trbuh. 

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

AuroraB
    20. Prosinac 2020. 20:22

Dobrodošla Čupica i čim prije otišla🙂! Sve što ne znaš ovdje ćeš saznati🙂
    Anabelaa, nemam iskustva sa cistama... nadam se da će ti se javiti uskoro netko tko će ti znati više reći!

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

vuky
    20. Prosinac 2020. 20:24

Bozma drzim fige 💗 da bude uspjesno... Kako se osjecas, bolje? 
    Nikitta zao mi je sto sve to prozivljavas, nadam se da ces ( a znam da hoces ) naci snage i volje da se izboris sa svim i da ce op biti uskoro i rijesiti te bolova pa da mozes dalje u zivotu...ovako se stalno sve svodi da to prode pa ces dalje ... drzi se... i ako treba kg, posaljem ti koju, nije bad 😎
    Cure, za te komentare roditelja, rodbine - no comment, nemam pojma dal su uopce svjesni koliko to utjece na djecu i obiljezava kao osobe... moji nisu imali puno tih komentara, ali sto god ja uradila/radim nikad nije dovoljno dobro... tek sad sa 38 se micem od toga da ispunim njihova ocekivanja i da samo budem sretna....a znaju za postukpe ali ne prica se o tome... 
    Sto se frendica tice, preselila sam iz Rijeke u Ploce, totalni mi je sok, uzasan period za mene- sto da kazem osim da je samo jedna pitala kako sam, malo sam prije ja zvala, sad sam odustala! Cujem se sa tom jednom, sa par kolegica sa faxa ( jednu sam tu srela nakon dugo ) koje ovje zive u inozemstvu i to je valjda tako... mozda ima i mojih gresaka, ali... ljudi su tak, nece te blizu bas dok si lose!
    Bozma otvoriti cu fizikalnu u Plocama, imati ce opremu za gym ... nije veliko ali biti ce bas super! Evo, jucer je intereuropa poslala da su preuzeli paket, pa ce valjda uskoro stici... pa da napokon mogu dalje do dozvole za rad ☺️

Matkiša 😎
    20. Prosinac 2020. 20:40

Leoni ajme, pa kako to?!
    AuroraB ma daa, šalim se malo 🤪
    Anabela ja sam imala ljetos cistu, taj ciklus mi propao,ali sljedeći sam išla normalno... cista se smanjila ali još je tu. 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

20. Prosinac 2020. 20:40

Vuky, odlicno sam, stalno sam vani u setnji, nadoknadjujem one dane sta sam bila u krevetu 😂.
    Mislila sam da ces blize otvorit. U svakom slucaju, sretno s poslom. Jeste sta rjesili za psa?

anabelaaaa
    20. Prosinac 2020. 20:46

Mattan

Leoni ajme, pa kako to?!
    AuroraB ma daa, šalim se malo 🤪
    Anabela ja sam imala ljetos cistu, taj ciklus mi propao,ali sljedeći sam išla normalno… cista se smanjila ali još je tu.

Znaci,ipak si I pored ciste imala postupak?

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    20. Prosinac 2020. 20:51

Mattan, hvala, i ja se nadam da je od cisti. Ako već boli, da je od nečeg korisnog i da mi se jajnici pročiste od tih zaostalih folikula.

Lucyinthesky, nadam se da će ti skoro proći. Dobro da to odradiš sad, prije Božića, pa da u iduću godinu odeš mirna i znaš da si imuna mjesecima. Mislim da matičnu možeš piti, MM i ja smo uzeli turu za tri mjeseca, podijelit ćemo je pa ćemo oboje imati za piti po mjesec i pol. Meni će taman tad krenuti postupak (nadajmo se) pa ću tu napraviti pauzu.

Nikitta, hvala. Danas me ne boli, ovo jučer je bilo gadno. Znam da bih trebala više mirovati, ali nije da sad jurim, samo sam vozila jučer i danas cijeli dan preko cijele države. Sad sam napokon doma. Mislim da mi je problem i to stalno sjedenje, kao da se nešto izritira ako je taj srednji dio tijela stalno skupljen.

Dada31, upalilo sad ili ne, ti i dalje imaš idealne šanse. To se gleda kumulativno, a ne na jednom postupku. Imaš hrpu smrzlića, ove koju su pustili da napreduju su bili izvrsni, mala je šansa da ćeš morati ponovo na stimulaciju, u ovoj berbi su skoro sigurno sva tvoja djeca. E sad, hoće li upaliti iz prvog ETa ili iz nekog od idućih FETova je manje važno (gledajući globalno). To je to, ti si uskoro mama. 

TirelesIvy, mi ovdje pišemo o svemu i baš smo si podrška. Nemoj se ustručavati pisati o čemu god da ti se piše. Jako mi je žao radi tvog prijatelja. I ja sam prije dvije godine izgubila bliskog prijatelja i to mi je doslovno promijenilo život - odlučila sam u njegovu čast početi živjeti svoj život punim plućima, usuditi se stvari koje se inače i ne usuđujem. Ne znam je li ti to pomaže, ali vidi na koji način ti možeš odati počast svom prijatelju.
    Za modricu fora, možeš ucjenjivati muža da te mora paziti i maziti, inače ćeš zvati plavi telefon. 

Bozma, wooooohooooo, eto te nazad. 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    20. Prosinac 2020. 20:54

Evo mene nazad, napokon riješeno sve. Šteta što ni ovaj vikend nisam mogla imati slobodan, ali eto, tako mi je pao grah.
    Danas me, srećom, ne boli. Držim fige da više ni neće i da su te ciste popucale (ako je to bilo to). Još samo nekoliko dana do odmora 
    Inače, danas sam shvatila da, ako sve bude OK (a nema razloga da ne bude), za oko mjesec i pol idem na idući postupak. Baš se veselim  i nekako sam opet optimistična 

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.