Nikitta strasno mi je zao čuti za tvoju pricu. Isto tako. Sa njima svaki Božić, Novu Godinu. Divnu ženu je imao i predivnog, prepametnog sincica. Sad se sa njom cujem svakodnevno i to je takva jedna bol sa kojom ne znaš kud bi i sta. Lepo si to jako napisala, samo prašina pomogne da se nedostajanje toliko ne vidi.
Oko me uopšte ne boli. Ne nosim nikakav povez, samo izgleda tako malo bezveze. Ali po svemu mi se cini da su uradili odličan posao.
Tanja mnogo ti hvala na recima. Iskrena da budem, neka ide ova 2020. u tri lepe 😆 Uopšte se neću zaliti da joj vidim ledja
👩44, low AMH 🤵44, azo
2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️
Jeste primjetili da sam uspjela vratit nick 😁
Manemoj, kad ces ti test? Ima li kakvih novosti ili simptoma? Ja i dalje muku mucim sa estrofemom, ne znam zasto bas njega stalno zaboravljam
AuroraB svaka cast na zivcima, mrzim radit breskvice, nikad kraja, jos ih pola pukne dok ih busim pa od 2 na kraju jedan kolacic
Dada sa onakvim ljepotanom od embrija, tesko da neces uspjet.
Manemoj, kad ces ti test? Ima li kakvih novosti ili simptoma? Ja i dalje muku mucim sa estrofemom, ne znam zasto bas njega stalno zaboravljam
AuroraB svaka cast na zivcima, mrzim radit breskvice, nikad kraja, jos ih pola pukne dok ih busim pa od 2 na kraju jedan kolacic
Sheeeeeeeeeee's baaaaaack ❤️❤️
Ohohoo evo naše trudnice Bozme🦄🍀☺️ Moraju se izdubiti još dok su tople, sa oštrim vrhom nožića, onda ne pucaju.
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Bozma napokon 👏🏼👏🏼👏🏼
Ma nema ni novosti ni simptoma. Stalno me nešto boli, malo ledja, malo kao pred mengu, malo jajnici, malo neka čudna bol u trbuhu. Sva sam rasklimana 😂. A test je plan napraviti 26 ili 27. Vidjeti ću. Sad sam u fazi ne vjerujem da nam je ovaj uspjesan 🤷
Mene ne muči estrofem nego utrici. 4 ih moram stavljati 🙈 i plus uvijek imam osjećaj da mi se barem jedna nije dobro istopila jer mi skoro cijela bude na papiru
Kako ti? Simptomi? Test?
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Dada ja sam najmanje od svih ovdje stručna ali jel nije tebi transfer bio u ponedjeljak? To bi danas bio 6dnt? Ako sam fulala zanemari sve dalje. Po onom popisu na prvoj stranici tek bi se sad krenuo lučiti hcg. Nije da te tješim nego iskreno mislim da je stvarno rano. Nekim ženama se vidi sjena ali to je više čudo nego pravilo po meni.
Strpi se pa radi test u utorak s jutarnjim urinom. Koliko sam shvatila ovaj test si radila navečer?
Radila sam ga u 6 ujutro ali s tim da sam u 4 piškila i nije bio skorz prvi urin jer kak se nalijevam vodom neznam koji mi je urin "prvi"🤷🏻♀️. Ali stvarno sam mislila da se bar malo bude vidjelo.
U ponedjeljak je bio transfer 5-dnevnog 🙄🙄
endometrioza
Manemoj meni je tako od transfera do dan danas tako da neka te to utjesi..😂
AuroraB breskvice su top, to mi je inace i najdrazi kolac,bas trazim nekog ko pravi domace lijepe za prodaju 😂
Dada31 ja isto mislim da si se izmucila s testovima u krivo vrijeme i da pustis sad jos koji dan i napravis kad je stvarno vrijeme s jutarnjim urinom, jos je prerano ! Ima nade 🙏
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Sanjich kako si,jesi se testirala??
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Dada najbolje bi bilo ili svaki dan od transfera pa da "ispratiš" štopericu ili čekati do sigurnhaka. Ja svakako mislim da ništa još nije ni blizu gotovo, i čekam te sa pozitivnim testom.
Leoni baš sam te spominjala, drago mi je da ti je bolje, za sve još ima vremena...
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Sanjich kako si,jesi se testirala??
Hvala puno bolje, ostala je samo ta cudna glavobolja.... Jesam jutros pa sad samo to iščdkivanje.. I na poslu svi čekaju moj nalaz ha ha a sta ces.. Zasad mozemo samo nagadjat jel je il nije ali svakako i ako je viroza samo ne kizim ovu cudnu glavobolju
Sortiraj odgovore
Najstariji