Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    AuroraB
    20. Prosinac 2020. 16:39

MISS

Manemoj meni je tako od transfera do dan danas tako da neka te to utjesi..😂
    AuroraB breskvice su top, to mi je inace i najdrazi kolac,bas trazim nekog ko pravi domace lijepe za prodaju 😂
    Dada31 ja isto mislim da si se izmucila s testovima u krivo vrijeme i da pustis sad jos koji dan i napravis kad je stvarno vrijeme s jutarnjim urinom, jos je prerano ! Ima nade 🙏

Jesi sigurna da ne želiš sama pokušati? :) Istina da ima posla, ali kad završiš osjećaj je super! Plus, imaš svježe i okusa kakav se tebi najviše sviđa! Možeš za prvi puta prepoloviti mjere...

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

20. Prosinac 2020. 16:49

AuroraB

MISS

Manemoj meni je tako od transfera do dan danas tako da neka te to utjesi..😂
    AuroraB breskvice su top, to mi je inace i najdrazi kolac,bas trazim nekog ko pravi domace lijepe za prodaju 😂
    Dada31 ja isto mislim da si se izmucila s testovima u krivo vrijeme i da pustis sad jos koji dan i napravis kad je stvarno vrijeme s jutarnjim urinom, jos je prerano ! Ima nade 🙏

Jesi sigurna da ne želiš sama pokušati? :) Istina da ima posla, ali kad završiš osjećaj je super! Plus, imaš svježe i okusa kakav se tebi najviše sviđa! Možeš za prvi puta prepoloviti mjere…

a da nam ostaviš recept. Jaa imam neki stari koji nije baš nešto

Matkiša 😎
    20. Prosinac 2020. 17:10

Leoni 🌸

Tek sam sada iscitala sve poruke 😊
    Ja sam super, hvala, mattan kako tvoj hiper sada?
    Mebi nema ni h od hipera 🤷🏻‍♀️ stigao mi je nalaz bio. Levi jajnik 6x5 dok je desni bio 9x5… E sad, navodno ako se primilo trebalo mi se stanje "pogorsati".
    Jel imala neka od vas situaciju da posle hipera vidi pozitivan testic? Jel je to neko pravilo da se hiper onda ne smiri zbog hcg?

Osjećam se bolje, sad su više menga simptomi, već dva dana smeđarenje a nikako da krene. Sutra idem na kontrolu pa ću vidjeti  kaže...
    Pravilo je da pravila nema 💗👍

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

AuroraB
    20. Prosinac 2020. 17:21

https://www.coolinarika.com/recept/iz-bakine-kuhinje-breskvice/?meta_refresh=1
    Ja radim po ovome, samo stavim manje šečera (150g i budu dovoljno slatke). Kuglice se oblikuju dok ne postanu jednoličnog izgleda i dok se malo ne zasjaje, jer inače pucaju kod pečenja. Vidite na mojima da su lijepe, neispucane. U smjesu za punjenje naribam tamnu čokoladu, malo pekmeza, malo marmelade, i ruma po ukusu. Radim na smjesi dok mi nije baš fina... mogu se staviti i mljeveni orasi. 
    Vidim da ima i modernih varijanti sa maslacem, vrhnjem, ovim onim, ali meni se tu ne filozofira. :) Ovaj recept je ziheraški. Uostalom, pojedemo ih par komada godišnje, ne treba se sad zamarati sa takvim stvarima.
    Što se bojanja tiče, ne volim jarke boje na njima, pa aromu rastvorim u mlijeku, a ne u vodi, zato nisu preintezivne boje.Ali naravno kako ko voli 🥰
    Evo cure, ako vam je dosadno bacite se u izradu. Ja ih uvijek jedan dan ispečem i izdubim (još dok su tople, onda ne pucaju), a drugi dan ih punim jer nije da baš imam tolike živce 
    Evo, dala sam sve savjete koje znam! Sretno curke 🍑🍑🎄🍑🍑

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

MISS
    20. Prosinac 2020. 17:39

AuroraB bas cu sad malo proucit recept,volila bi to sama pokusat ali nekako sumnjam da bi mi nesto dobro ispale,malo sam antitalent za kolace..ali tocno znam taj wow osjecaj kad ti nesto super ispadne,a kao ima posla oko toga, uspila sam prvi put za uskrs napravit predobre sirnice,stvarno odlican osjecaj ..hvala za recept,mozda iznenadim i samu sebe🥰
    Sanjich javi i nama,cuvaj se 🥰

👸34🤴38
    06 i 07/20 AIH - neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
    UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
    Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
    18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏

20. Prosinac 2020. 17:48

AuroraB, sad znam zasto su meni pucale kad bi ih izdubljivala, ne bi ih oblikovala dok se ne zasjaje i vec bi pri pecenju pucale, onda jos kar krenem nozom kopat po njima, adio. Inace, recept je skoro pa isti

20. Prosinac 2020. 18:05

je li itko koristio Inhixa injekcije, kao Fragmin i Clexan. Rekli su da ne ispuštam zrak, ali tog zraka ima skoro 1cm

Matkiša 😎
    20. Prosinac 2020. 18:12

Bozma 🍀🐞

je li itko koristio Inhixa injekcije, kao Fragmin i Clexan. Rekli su da ne ispuštam zrak, ali tog zraka ima skoro 1cm

Ja koristila Fragmin, rekli obavezno istisnuti zrak, u trbuh subkutano pod 45 stupnjeva, dati ukoso ne ravno.  I tako su mi i med. sestre davale, prvi put čujem za bilo koju inekciju ovo, jer to je valjda osnova davanja lijeka 🤷‍♀️

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

🌸TiKiDi🌸
    20. Prosinac 2020. 18:21

Bozma 🍀🐞

Clexan koji mi dajemo u koronarnoj pacijentima je vec pripremljena strcaljka i ima mjehuric zraka koji se ne ispusta da ne dođe do gubitka lijeka iz strcaljke pri primjeni. Vjerujem da je tako i kod tebe. Ista stvar je i sa fraxiparinom. 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

BAJOMA
    20. Prosinac 2020. 18:32

AuroraB

https://www.coolinarika.com/recept/iz-bakine-kuhinje-breskvice/?meta_refresh=1
    Ja radim po ovome, samo stavim manje šečera (150g i budu dovoljno slatke). Kuglice se oblikuju dok ne postanu jednoličnog izgleda i dok se malo ne zasjaje, jer inače pucaju kod pečenja. Vidite na mojima da su lijepe, neispucane. U smjesu za punjenje naribam tamnu čokoladu, malo pekmeza, malo marmelade, i ruma po ukusu. Radim na smjesi dok mi nije baš fina… mogu se staviti i mljeveni orasi.
    Vidim da ima i modernih varijanti sa maslacem, vrhnjem, ovim onim, ali meni se tu ne filozofira. :) Ovaj recept je ziheraški. Uostalom, pojedemo ih par komada godišnje, ne treba se sad zamarati sa takvim stvarima.
    Što se bojanja tiče, ne volim jarke boje na njima, pa aromu rastvorim u mlijeku, a ne u vodi, zato nisu preintezivne boje.Ali naravno kako ko voli🥰
    Evo cure, ako vam je dosadno bacite se u izradu. Ja ih uvijek jedan dan ispečem i izdubim (još dok su tople, onda ne pucaju), a drugi dan ih punim jer nije da baš imam tolike živce
    Evo, dala sam sve savjete koje znam! Sretno curke🍑🍑🎄🍑🍑

U mene su breskvice sutra za napravit🤯
    Al vec sam s drugima startala
    https://ibb.co/dBTsG8y

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.