Mattan
Anksimoron osim tih grčeva koje sam imala, nije mi ništa... ja sve radim kao i prije. Jedino šetnje navečer limitiram na 2km, iako osjećam da bi mogla bez problema više, skrenemo doma iz obzira prema trenutnom stanju. Suđe, kuhanje, odem u dućan... stvarno sve normalno, ali ne bih sad dizala nešto teško ili slično. Tako ja radim, a sad što je pravilno, ne znam...
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Lucyinthesky nadam se da će ti uskoro biti bolje. Sve će nas kad tad pokositi ta korona, mislim da nije više moguće baš izbjeći...
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
Hvala cure, je, sve me skršilo, ali šta se može. Bude valjda i to prošlo.
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Tuma ja isto ne bi riskirala jer ovo je stvarno cudan virus… ali znam kako ti je 😪😪😪 ne mogu uopce zamislit da svoje ne vidim a da dodju nakon dugo vrimena…
Sto se tice breskvica aurorab nista nam nece biti od malo ruma 😉
Inace kako si ti, osim tih grceva koji su sigurno super znak? Jel ti obavljas kucanske poslove, sudje, rucak peglanje i to? Mozda je glupo pitanje ali nemam bas s kim se posavjetovat osim s vama ode…
Manemoj kako si ti?
Hej, ja sam se do jučer trudila ležati više 🤷. Svatko ima svoje neke teorije i čitala sam da čak postoje istraživanja da to ne pomaže ali pitala malo detaljnije embriologa pa je rekao da bi bilo dobro da ili hodam ili ležim do implantacije, kao manje sjediti.
A ostalo, malo bol u donjem dijelu ledja a u trbuhu malo kao pred mengu, malo neka čudna bol,malo jajnici, malo niže dolje od jajnika, svega ima 😅. Uglavnom dosta sam umorna od toga, nemam još nikakav osjećaj, odnosno još me drži ono da nema šanse da nama uspije, nismo mi te sreće bla bla bla, znaš već 🙈.
A ti? Kakva je situacija? Hoćes raditi test?
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Drage zene…ATG povisen (223) sta to znaci? Ostali nalazi stitnjace u granicama normale.
A to bi ti mogla biti autoimuna bolest stitnjače, hashimoto. Ali najbolje da odes kod endokrinologa.
A sta to podrazumijeva? Idem u pon kpd endokrinologa pa cu vise znati. Al sam nestrpljiva pa zato trazim odgovore ovdje i na googlu 🙈
Pa vjerojatno ce te staviti na euthyrox i to se vrlo brzo na terapiji dovede u red, ako stvarno utvrdi da je rijec o hashimotu. Taj poremećaj je uglavnom takav da je tsh dobar, a ta antitijela skaču. Ako do sada nisi kontrolirala stitnjacu i nisi znala da ti nije uredna, moguce da ti je ona uzrok neplodnosti, ako su ti svi drugi nalazi uredni. Ako je samo do nje to se vrlo lako dovede u red, ne trebaš biti zabrinuta.
Hvala ti…. Nisam do sada kontrolirala stitnjacu. I svi nalazi su mi uredni cak i od stitnjace sve osim ATG. Hvala ti jos jednom. Vidjet cu u pon.sta ce doktor reci 🍀🤞
Ja imam prijateljicu koja ima hashimota i isto joj anti tg bude visok. Bila je čačkala nesto za ivf, nije mogla ici dok joj se to ne regulira, pila je terapiju i na kraju je u cekanju postupka ostala prirodno trudna.CrazyCatLady🐈 Ajme bas lijepo i cestitke prijateljici 💖💞 A reci mi tu terapiju sada stalno treba piti..dozivotno. Ili ju je pila samo toliko dugo dok joj se ATG nije snizio?
Na zalost, buduci da joj je dijagnoza hashimoto, terapija se pije doživotno😬. Ali opet kažem, mozda tebi nije....
Tuma ja isto ne bi riskirala jer ovo je stvarno cudan virus… ali znam kako ti je 😪😪😪 ne mogu uopce zamislit da svoje ne vidim a da dodju nakon dugo vrimena…
Sto se tice breskvica aurorab nista nam nece biti od malo ruma 😉
Inace kako si ti, osim tih grceva koji su sigurno super znak? Jel ti obavljas kucanske poslove, sudje, rucak peglanje i to? Mozda je glupo pitanje ali nemam bas s kim se posavjetovat osim s vama ode…
Manemoj kako si ti?
Hej, ja sam se do jučer trudila ležati više 🤷. Svatko ima svoje neke teorije i čitala sam da čak postoje istraživanja da to ne pomaže ali pitala malo detaljnije embriologa pa je rekao da bi bilo dobro da ili hodam ili ležim do implantacije, kao manje sjediti.
A ostalo, malo bol u donjem dijelu ledja a u trbuhu malo kao pred mengu, malo neka čudna bol,malo jajnici, malo niže dolje od jajnika, svega ima 😅. Uglavnom dosta sam umorna od toga, nemam još nikakav osjećaj, odnosno još me drži ono da nema šanse da nama uspije, nismo mi te sreće bla bla bla, znaš već 🙈.
A ti? Kakva je situacija? Hoćes raditi test?
Pa ja sam isto do jucer se trudila malo vise lezati, uz umjereno obavljanje kucanskih poslova i rad na laptopu... ma meni isto jajnici bole ali to je posljedica aspiracije i ledja od danas ali to od lezanja jer se nisam inace navikla na to... ja sam vjecno u movingu.... da i ja isto planiram od danas sve normalno uz naravno ne dizanje teskoga... ali mislim da cu se bolje osjecat da se pokrenem..
Sto se testa tice nemam pojma, nisam kupila jos niti jedan tako da iskusenju i nisam... a sad ocu izdrzat vidit cemo... bas ako aurorab nadam se da ce uspit a ako i ne idemo dalje, def odmorit tijelo pa ponovo 😆
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Manemoj, to i nas malo muči, jer pošto vadim betu na Badnjak, mislimo da nas dvoje nismo te sreće da sa pozitivnom betom dočekamo Božić... jedino po tome mislim da mi neće ovaj puta uspjeti. Još veći "bed" je to što je moja seka saznala da je trudna na Božić, tj. nije "saznala", radili su na bebi, primilo se od druge (a ona je starija od mene) i taman je mogla raditi test na sam Božić i bio je pozitivan 🥰🧸🎄 Zbog toga svega mislimo onak...no way da bude takva sreća nama i još da se tako "dvostruko" poklopim sa sekom.
Dobro jutro cure
Lucyinthesky nadam se da je ovo kulminacija i da ti danas sutra kreće ka boljem.
Moje projateljice iz Srb.koje su u procesu VTO muku muce sa Fraksiparinom, za razredjivanje krvi. Maltene svaka to koristi a sad je prioritet da lek imaju korona pacijenti i teska je situacija, nestasica.
Jako je bitno u koroni i posle, koristiti aspirin ili nesto za razredjivanje krvi. Moj komsija otkad je izasao iz bolnice zanemario je aspirin i na zalost posle mesec dana doziveo je mozdani udar, prvo sto su doktori pitali je, da li je nastavio da pije aspirin..
Cuvajte se svi
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
Manemoj, to i nas malo muči, jer pošto vadim betu na Badnjak, mislimo da nas dvoje nismo te sreće da sa pozitivnom betom dočekamo Božić… jedino po tome mislim da mi neće ovaj puta uspjeti. Još veći "bed" je to što je moja seka saznala da je trudna na Božić, tj. nije "saznala", radili su na bebi, primilo se od druge (a ona je starija od mene) i taman je mogla raditi test na sam Božić i bio je pozitivan🥰🧸🎄 Zbog toga svega mislimo onak…no way da bude takva sreća nama i još da se tako "dvostruko" poklopim sa sekom.
Pa da, ne znam. Mislim idemo u sve ovo s nadom da će uspjeti ali ja ovaj put 🤷. Ne znam. Već sam u fazi da ću sljedeći put reći doktoru da mi da opet cyclogest jer su mi bolji za primjenu i takve stvari..
A ova tvoja priča ajme.. možda budete obitelj poznata po toj priči 🤞🏻❤️
Ne zna statistika da se radi o nama 😉
I plus vidiš da cure kažu da su ti dobri simptomi. Napravi malo ranije test a onda će ti beta samo potvrditi slavlje 😉
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Tanja79 hvala ti, budem pitala dr za to.
Cure, koliku pauzu treba napraviti kod uzimanja matične mliječi, zna li netko?
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Sortiraj odgovore
Najstariji