Trudnice very soon to be - part two
Anitram1982 - FET 2/21
Monkica24 - postupak 3/21
Vekolina87 - u pripremi i istraživanju opcija
Seny - u pripremi i istraživanju opcija
Deya - u pripremi i istraživanju opcija
peyton - u pripremi i istraživanju opcija
Leptiric2019- u pripremi i istraživanju opcija
mandarinkica - u pripremi i istraživanju opcija
MimiDrimi - postupak za nekoliko mjeseci
Amaranta - postupak za nekoliko mjeseci
alex2102 - postupak za nekoliko mjeseci
LucyLou - postupak za nekoliko mjeseci
lucija07 - postupak za nekoliko mjeseci
iris_iris - postupak za nekoliko mjeseci
vickivale - postupak za nekoliko mjeseci
Belaaa - postupak za nekoliko mjeseci
Tiinaa - postupak za nekoliko mjeseci
Piky - postupak za nekoliko mjeseci
minilu - postupak za nekoliko mjeseci
MTB - postupak za nekoliko mjeseci
Angribird/Ljutopile/CrazyCatLady - postupak za nekoliko mjeseci
ericaa - postupak za nekoliko mjeseci
nada86 - postupak za nekoliko mjeseci
sunshine25 - postupak za nekoliko mjeseci
darliv - postupak za nekoliko mjeseci
Lucyinthesky - postupak za nekoliko mjeseci
Marinela87 - postupak za nekoliko mjeseci
Lara Wolf/Nymeria - FET za nekoliko mjeseci
Takica - FET za nekoliko mjeseci
Nina985 - FET za nekoliko mjeseci
Chloe18/MaloTele - FET za nekoliko mjeseci
Nikitta - operacija za nekoliko mjeseci
💔💔💔
Trudnice
Tuma - 16tt sve super, it's a girl!!! 21.12. UZV
miss1502 - 6tt, 21.12 UZV
*.Women_name.* - 13tt 29.12. UZV
Ivanaxx/Maslačakxx - 6tt 29.12 UZV
Jele83 - 5tt 29.12. UZV
Samara - 15tt 8.1 UZV
Olivera - 13tt 13.1. UZV
Willy
točkicaa - 6tt
LioraLiora - 7tt
Teja1408 - 7tt
Pami - 7tt
ruška - 8tt
Leptirica90 - 8tt
Nirvana2020 - 10tt
Lana3 - 11tt
ruby22 - 12tt imamo dvojke
more2309 - 13tt imamo dvojke
Simba 1989 - 15tt imamo jednojajčane trojke
Ruska1986 - 22tt imamo curicu!
BAJO1 - 27tt, mala Marija
MakiST - 29tt it's a boy!!!
flower93 - 31tt curica i dečko
MPO majka
Nadalica, blizanci
💔💔💔
Dobro jutro svima. Ja moram odmah juriti, samo prvo pitanje za lucija007 i one koji imaju iskustva...
Dakle, krvarenje je jučer napokon stalo (zadnja dva dana je stvarno slabo bili). Imam stalno neke grčeve u stomaku, podsjećaju me na one koje sam imala u trudnoći - pretpostavljam da je to znak da se maternica smanjuje i vraća na mjesto. Jesi li i ti to imala?
Međutim, ono što me zabrinulo je da sam sinoć imala jake i oštre bolove u jajnicima, morala sam često ići piškiti i bolilo me kad sam piškila. Nije mjehur, imam iskustva sa mjehurom, baš su jajnici. Dosta podsjeća na osjećaj kako je bilo netom poslije aspiracije. Čitala sam da to može biti kad pucaju ciste (a ja ih imam po jajnicima jer mi nisu sve folikule aspirirali). Uspjela sam zaspati, i sad sam manje više OK, samo je malo osjetljivo i malo me strah. Je li ti to poznato?
💔💔💔
AuroraB ove breskvice izgledaju savršeno i totalni respect, bome je puno strpljenja potrebno za njih 👍
Za simptome držim fige da je to to, navijam baš za tebe 🤞🤞🤞
Čitam sad ove vaše priče i o rodbini i frendicama i zapravo tek sada vidim koliko sam sretna. Imam divnu mamu koja sve prolazi samnom kao da se i njoj događa +frendice koje nisu u tome, ali trude se razumijet, ne miješat se previše i biti podrška ujedno.Puno to znači.
Tuma ja dok se nisam sad razboljela nisam mogla pojmiti koliko je ovaj virus čudan i drugačiji. Ja se na tvojem mjestu ne bih zezala s tim koliko god da ti je teško.Ulog je prevelik.
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
AuroraB a čuj, kak su ti fine ne bih se bunila 🥰
Simptomi su ti obećavajući 😊😊😊 Jedva čekam tvoj testić ili Betu....
Što se tiče te podrške od drugih meni niti ne treba, zapravo mi ide na živce kad ne ispituju jer ne znaju od tome i onda sto puta moram objašnjavati. Sama sam sebi podrška 😂😂
MTB ja ti nemam iskustva, ali znam kad se meni napravila cista od klomifena bolilo je ko sam vrag u jajnicima, doslovno rezalo i grčilo da nisam mogla hodat...
Nadam se da će ti brzo proći 😘
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Lucyinthesky jel si ti sada bolje što se tiče glavobolje i ostalih korona simptoma?
Mattan, čim skupim hrabrosti za test, javim rezultate! Imam dobar osjećaj ovog puta, a ako se prevarim imam plan za dalje, a bome i za dan kad bi beta ispala negativna.
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
AuroraB stvarno mi se čini da bi mogle imati par plusića ovdje 🤞 Ali i ako ne bude uvijek imamo sljedeći mjesec, ne stignemo puno bedirati....
Ali bit će kod tebe 💗💗
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Tuma ja isto ne bi riskirala jer ovo je stvarno cudan virus... ali znam kako ti je 😪😪😪 ne mogu uopce zamislit da svoje ne vidim a da dodju nakon dugo vrimena...
Sto se tice breskvica aurorab nista nam nece biti od malo ruma 😉
Inace kako si ti, osim tih grceva koji su sigurno super znak? Jel ti obavljas kucanske poslove, sudje, rucak peglanje i to? Mozda je glupo pitanje ali nemam bas s kim se posavjetovat osim s vama ode...
Manemoj kako si ti?
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Lucyinthesky jel si ti sada bolje što se tiče glavobolje i ostalih korona simptoma?
Mattan, čim skupim hrabrosti za test, javim rezultate! Imam dobar osjećaj ovog puta, a ako se prevarim imam plan za dalje, a bome i za dan kad bi beta ispala negativna.
Glavobolja je stalno prisutna, nekad jaka, nekad slabija, temperatura varira, nije mi visoka. Jako iscrpljuje sve skupa, bole mišići i potpuno sam izgubila okus i miris.
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Glavobolja je stalno prisutna, nekad jaka, nekad slabija, temperatura varira, nije mi visoka. Jako iscrpljuje sve skupa, bole mišići i potpuno sam izgubila okus i miris.
Jao bas te skrsilo ovaj mjesec... sve ti se nekako nakupilo... nadam se da ces brzo se izvuci iz svega toga 🥰🥰
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Sortiraj odgovore
Najstariji