Bozma, na kraju to dođe na isto jer koja korist što se uhvati do pola. Samo te cimne neka euforija i onda te spusti. Dosta sam ovih dana googlala pa sam nasla tu info da spermio također moze biti odgovoran iako njima pod mikroskopom ti spermići izgledaju super, nasla sam da i nije dobro piti puno dodataka prehrani, tako da sam sada ostala samo na folnoj, omegi i vitamin d, jer time opteretimo jetru. Nasla sam da cak i nije toliko stvar u vježbi nego je bolja šetnja ili brzi hod na svjezem zraku, tj. dubokim disanjem treba izmješati krv u organizmu, jer je svima krv dosta ustajala i ona se na zraku na neki način centrifugira, tako sam shvatila. I to sve vrijedi i za muskarca i zenu. Prije su ljudi živjeli na zraku i ljudskom organizmu je zapisan u genima takav nacin zivota koji je u zadnje vrijeme pretvoren u zivot u stanovima i shoping centrima. Znam da su to sve ovako kad gledam gluposti ali mozda stvarno trebamo postići neki zen u životu, ja sebe ne mogu opisati da sam u zenu, ja sam u teskom kaosu i mislim da prvo moram poraditi na tome.
Joj cure neću se unaprijed veseliti , ali ovo mi je diglo rapoloženje i usadilo mi u glavu konačnu teoriju da definitivno ne krećemo na put ... vjerovatno nebi ni inače ali ovo je svojevrsni pečat na tu odluku... Možda eventualno otputujemo do moje sestrične (vjenčane kume i najbolje prijateljice) koja je udaljena kojih 2 i pol sata vožnje od nas.
Uhvatila me takva euforija , srce mi lupa sto na sat
Hvala Bogu kod mene sa neprohodnim jajovodima bar ne moram strahovati od vanmaterične,(sreća u nesreći) , ali neću prizivati sreću na silu i veseliti se prerano,( u strahu od biokemijske )....
Hvala vam svima na podršci, sutra, prekosutra ponavljam test u ranim jutarnjim satima
endometrioza
Hvala cure!
Dada pa rekoh da se blastice mogu implantirati isti dan kad je transfer cak... Ja vidim crticu, ne sjenu, ponovi za dva dana i navijam da tamni 🤞🤞
Anksimoron i manemoj sad odmarajte i sretno, da se uhvate male mrvice 😍
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Joj cure neću se unaprijed veseliti , ali ovo mi je diglo rapoloženje i usadilo mi u glavu konačnu teoriju da definitivno ne krećemo na put … vjerovatno nebi ni inače ali ovo je svojevrsni pečat na tu odluku… Možda eventualno otputujemo do moje sestrične (vjenčane kume i najbolje prijateljice) koja je udaljena kojih 2 i pol sata vožnje od nas.
Hvala Bogu kod mene sa neprohodnim jajovodima bar ne moram strahovati od vanmaterične,(sreća u nesreći) , ali neću prizivati sreću na silu i veseliti se prerano,( u strahu od biokemijske )….
Hvala vam svima na podršci, sutra, prekosutra ponavljam test u ranim jutarnjim satima
Nazalost vanmaternicna se moze dogoditi i u rogu maternice...
No to su jakoooo rijetki slučajevi..
Hocu reci nikako osobe bez jajovoda nisu lišene vanmaternicne trudnoće...
Ajde lijepo ti ujutro ponovi test s jutarnjim urinom a onda cemo cestitati☺️☺️☺️💗💕💕
Dada31 wtf? 2.dan pa se ovako vec vidi? Meni je ovako bilo 9dnt trodnevnog…predobro !!!! Hrabra si bome 👏👏
Manemoj bas mi je drago PUPO!!! Navijam za tebe ❤️🙏
Znači vidiš i ti ???
imam kod kuće ukupno 16 različitih testova i šteta da im prođe rok
Dada ti si kao Phoebe, tvoje je tijelo brže od zapadne medicine 😉
I ja ju vidim i nije baš svijetla 😊
phoebe
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Dada pa taj tvoj malisa je bio bas nestrpljiv da se vrati mami. Ta crtica se jako dobro vidi i stvarno neverovatno da se pokaže tako rano. Sada samo da lepo tamni. Nema zašto ne bi. Nadam se da je ta tvoja klinika stvarno tako cudotvorna i da mozda i meni naprave jednog takvog 😄 ne mora biti ni u pola tako brz, evo necu se ja ljutiti. Napravi obavezno i sutra testic sa prvim urinom.
Ja sam evo zavrsila. Sve super prošlo. Bas su me mazili i paziki kao da sam na masažu došla. Samo je anestezija bas jako bolela, a ovo ostalo ništa. Još se doktorka bas začudila koliko je velika bila ta cista u kapku kad ju je izvadila. Kaze uopšte nije izgledala tako spolja. Sada povez preko oka do sutra (vec me muzic zeza da sam pirat) 😉 i malo odmaranje. Uzela sam danas slobodno.
👩44, low AMH 🤵44, azo
2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️
Joj cure neću se unaprijed veseliti , ali ovo mi je diglo rapoloženje i usadilo mi u glavu konačnu teoriju da definitivno ne krećemo na put … vjerovatno nebi ni inače ali ovo je svojevrsni pečat na tu odluku… Možda eventualno otputujemo do moje sestrične (vjenčane kume i najbolje prijateljice) koja je udaljena kojih 2 i pol sata vožnje od nas.
Hvala Bogu kod mene sa neprohodnim jajovodima bar ne moram strahovati od vanmaterične,(sreća u nesreći) , ali neću prizivati sreću na silu i veseliti se prerano,( u strahu od biokemijske )….
Nazalost vanmaternicna se moze dogoditi i u rogu maternice…
Hocu reci nikako osobe bez jajovoda nisu lišene vanmaternicne trudnoće…
Ajde lijepo ti ujutro ponovi test s jutarnjim urinom a onda cemo cestitati☺️☺️☺️💗💕💕
Da rekao je doktor za rog ali da su šanse jaaaako male za to, da se većina desi u jajovodu...ali neću uopće razmišljati o tome. Općenito je rano za sve, radila sam test čisto iz znatiželje , prvo nisam uopće zagledala i kad sam se vratila nakon 10 min crta je bila tu....
Uvijek kada se prerano veselim , ostanem pokisla i posrana tako da ovo sam čisto samo sa vama podijelila
hahahahaha ovo za Phoebe je mrak
endometrioza
Ajme Dada nakon 2 dana 🤣, mislim da cu i ja tako nesto, ima doma testova 🤣🤣🤣
Cestitke svim curama s divnim betama i transferima 🥰
Nego cure pobogu sto je PUPO? 😄
👩 33, AMH 61.8, PCOS nalik, zavaljena maternica, Crohnova bolest (formirana kolostoma)
🧔 35, sve ok
Prirodno pokusavali kroz 3g ali s povremenim pauzama zbog moje bolesti.
1.) 10/20 - AIH, neuspjesno
2.) 12/20 - 4 js, ET 1 blastice, 3🐧blastice
A) 12/20 - ET, blighted ovum, čišćenje tabletama
B) 05/21 - FET, beta 0
C) 11/21 - FET, beta 0
D) 04/22 - FET, beta 0
3.) 05/22 - 10 js, 4 blastice, freeze all
Ajme Dada nakon 2 dana 🤣, mislim da cu i ja tako nesto, ima doma testova 🤣🤣🤣
Cestitke svim curama s divnim betama i transferima 🥰
Nego cure pobogu sto je PUPO? 😄
Pregnant Until Proven Otherwise- PUPO
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Nazalost vanmaternicna se moze dogoditi i u rogu maternice…
Hocu reci nikako osobe bez jajovoda nisu lišene vanmaternicne trudnoće…
Da rekao je doktor za rog ali da su šanse jaaaako male za to, da se većina desi u jajovodu…ali neću uopće razmišljati o tome. Općenito je rano za sve, radila sam test čisto iz znatiželje , prvo nisam uopće zagledala i kad sam se vratila nakon 10 min crta je bila tu….
Uvijek kada se prerano veselim , ostanem pokisla i posrana tako da ovo sam čisto samo sa vama podijelila
hahahahaha ovo za Phoebe je mrak
Da se razumijemo i ja, sam krenula drugi dan😂😂😂😂.. Nista...
Treci se kao nesto jaaako malooo vidjelo cak i mom profesionalnom oku a cetvrti je tu bila sjena bez sumnje😂😂😂...
Sortiraj odgovore
Najstariji