Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    la_Reina_del_Sur
    16. Prosinac 2020. 14:22

Ja sam danas zavrsila na strogom mirovanju i duphastonima zbog onog smedarenja.. poslali su me na betu ipak 10.dan ali cu morat ic u petak jer u sub ne rade u bolnici 😔😏

👸 29, Amh 33
    🤴 32, normo
    💒 4 g
    Nalazi "savrseni", Idiopatska neplodnost
    3 AIH = ❌❌❌
    3/20 IVF, Rekovelle = 5 js, 3 oplodene, 2 trodnevne vracene ❌
    5/20 IVF, Gonal 150 + Cetrotide, Ovitrelle = 13 js, 8 oplodenih, 3 blastice, 1 vracena, 2 zamrznute ❌ (blagi hiper)
    08/20 FET u prirodnom ciklusu samo Utrogestan, 2 blastice ❌
    11/20 Gonal 75/150 + Cetrotide, Decapeptyl x2 kao štoperica = 7 js - 2 blastice vracene, ❌
    1🐧 FET 5.2. ❌
    Suplementi + trening
    Prirodna trudnoca ✅

AuroraB
    16. Prosinac 2020. 14:27

la_Reina_del_Sur

Ja sam danas zavrsila na strogom mirovanju i duphastonima zbog onog smedarenja.. poslali su me na betu ipak 10.dan ali cu morat ic u petak jer u sub ne rade u bolnici 😔😏

I što se zaloštiš? I meni su rekli da vadim betu 10dpt.. Budeš lijepo doma, mirovala, pila tabletice i bude sve super☺️

Cure, koja je napisala da ju je zaštekala kičma? Jel to možda nešto regulatno nakon ET? Mislim, ja inače imam problema s time, još od rukometa... ali kao da ima i drugih kojima se to dogodi nakon transfera? Iako je meni bolje i skoro pa normalno se krećem danas.

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

Matkiša 😎
    16. Prosinac 2020. 14:28

Leoni 🌸

Mattan sta da slikam? 😁
    Hahahah, ja mislila PUPO vam je neko ime 🤦🏻‍♀️😅

Nagovaram te na test sutra, pa to da slikaš haha

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Matkiša 😎
    16. Prosinac 2020. 14:32

Mattan

Leoni 🌸

Mattan sta da slikam? 😁
    Hahahah, ja mislila PUPO vam je neko ime 🤦🏻‍♀️😅

Nagovaram te na test sutra, pa to da slikaš haha

Leoni mob mi poludio, ja, sam uvijek mislila, da kinezi lažno pokazuju, kupim one Mullerov  opet stalno sjene.. Tako da kod mene nikako taj hcg IŠČERAT 😂
    Ma i bolje možda tako, iako mislim da ćeš popustiti za cca 2 dana 😁

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Kacusha
    16. Prosinac 2020. 14:46

Dada31 pa to je bas prava crta. 😍❤️ Sad samo opusteno i kroz koji dan ponovi. Cure s transfera sretno vam, malo si sad udovoljite. Moji ovi siromasni folikuli danas, 7dc bas pocinju bockati. Danas si dajem i Cetrotide. Jel ta ono pece? 😬💉🔥

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

la_Reina_del_Sur
    16. Prosinac 2020. 14:55

AuroraB nadam se da ce na dobro izaac 🙏🤗

👸 29, Amh 33
    🤴 32, normo
    💒 4 g
    Nalazi "savrseni", Idiopatska neplodnost
    3 AIH = ❌❌❌
    3/20 IVF, Rekovelle = 5 js, 3 oplodene, 2 trodnevne vracene ❌
    5/20 IVF, Gonal 150 + Cetrotide, Ovitrelle = 13 js, 8 oplodenih, 3 blastice, 1 vracena, 2 zamrznute ❌ (blagi hiper)
    08/20 FET u prirodnom ciklusu samo Utrogestan, 2 blastice ❌
    11/20 Gonal 75/150 + Cetrotide, Decapeptyl x2 kao štoperica = 7 js - 2 blastice vracene, ❌
    1🐧 FET 5.2. ❌
    Suplementi + trening
    Prirodna trudnoca ✅

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    16. Prosinac 2020. 14:58

Ja baš imam osjećaj kao da ću M dobit. I to od jutros... A nikako mi nebi trebala stići jer zadnja je kasnila ali računamo ju da je bila 27.11. 
    I La Reina mene kičma boli u naletima, točno dolje nisko na sredini...zajedno sa preponama. 

endometrioza

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    16. Prosinac 2020. 14:59

La Reina oprosti .. Htjela sam napisati Aurora 🙈🙈🙈🙈😂🤗🥰

endometrioza

16. Prosinac 2020. 15:26

Dada31, iste testove imamo 😁 ma ne mogu vjerovat da ti se vec crta pokazala. S obzirom da imam i ja te tostove sad nadam se da nece bit prerano da ga radim na Bozic. Ako izdrzim do tada 🙈 a jos ni transfera nije bilo🙈

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    16. Prosinac 2020. 15:29

Koliko god se mi volimo nadati, nisam sigurna da je fizički moguće da se 2dnt pokaže beta koja je od bebe. Pričekala bih ja još koji dan za svaki slučaj...

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.