Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    16. Prosinac 2020. 13:57

TirelessIvy

Dadapa taj tvoj malisa je bio bas nestrpljiv da se vrati mami. Ta crtica se jako dobro vidi i stvarno neverovatno da se pokaže tako rano. Sada samo da lepo tamni. Nema zašto ne bi. Nadam se da je ta tvoja klinika stvarno tako cudotvorna i da mozda i meni naprave jednog takvog 😄 ne mora biti ni u pola tako brz, evo necu se ja ljutiti. Napravi obavezno i sutra testic sa prvim urinom.
    Ja sam evo zavrsila. Sve super prošlo. Bas su me mazili i paziki kao da sam na masažu došla. Samo je anestezija bas jako bolela, a ovo ostalo ništa. Još se doktorka bas začudila koliko je velika bila ta cista u kapku kad ju je izvadila. Kaze uopšte nije izgledala tako spolja. Sada povez preko oka do sutra (vec me muzic zeza da sam pirat) 😉 i malo odmaranje. Uzela sam danas slobodno.

Definitivno neki hibridni mališa na dopingu 

Daaa budeš vidjela kako divna klinika...kada si ono rekla da imaš termin 23.12 ili 28.12 ? ja tada idem vaditi betu 

endometrioza

16. Prosinac 2020. 13:58

manemoj

MTB zar sumnjas? I to veliki 😂
    https://ibb.co/4tLMnzg

A evo i slika moje pikulice 🙈
    https://ibb.co/8rnNDsq

Sretno tiiii, baš sam hepi, sad čekanje jelda 2 tjedna 😅, kako se osjećaš?

Matkiša 😎
    16. Prosinac 2020. 14:01

Meni se Ovitrelle zadržavao cca 12 dana u organizmu, sva 3 puta... Ali to ne znači curke da je i vama... Meni Dada ti izgleda poprilično fino i kao da će sutra biti još još bolje 🥰🥰🥰🥰🥰
    Leoni slikaaaaaj.... Sad sam baš nestrpljiva 🤞🤞🤞🤞
    Joj cure nadam se da vam je to to 💗💗💗

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

• LucyLou
    16. Prosinac 2020. 14:02

CrazyCatLady, nisi ti luda, nemoj tako! 😘
    Dada, wow, nisam ni znala da je moguce vidjeti crticu vec dva dana nakon transfera! Svaka ti cast na hrabrosti! Neka samo lijepo tamni 😊
    Anksimoron, drago mi je da je sve dobro proslo i da si imala pozitivno iskustvo s osobljem. Meni su oni zakon! A za malca  drzimo fige na najjace! 🤞🏻
    Manemoj, tebi drzimo takodjer, i na nogama i rukama 😊🤞🏻
    MTB, zao mi je i iskreno se nadam da ces uspjeti sve posloziti i izvuci se iz tog kosmara...

Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
    ~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~

16. Prosinac 2020. 14:05

Mattan

Meni se Ovitrelle zadržavao cca 12 dana u organizmu, sva 3 puta… Ali to ne znači curke da je i vama… Meni Dada ti izgleda poprilično fino i kao da će sutra biti još još bolje 🥰🥰🥰🥰🥰
    Leoni slikaaaaaj…. Sad sam baš nestrpljiva 🤞🤞🤞🤞
    Joj cure nadam se da vam je to to 💗💗💗

Da ja, sam sad isla u fet, samo sam pila estrofem pa, sam znala da od nicega ne mogu imati lazno pozitivan test, zanimalo me kako rano test pokaze sjenu🙈😂🕵️‍♀️🕵️‍♀️🕵️‍♀️

Matkiša 😎
    16. Prosinac 2020. 14:09

Leoni 🌸

Mattan sta da slikam? 😁
    Hahahah, ja mislila PUPO vam je neko ime 🤦🏻‍♀️😅

Nagovaram te na test sutra, pa to da slikaš haha

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

manemoj
    16. Prosinac 2020. 14:15

Lucija007 da, radi Phoebe svi moji prijatelji misle da je to niš posebno. Jedan prijatelj mi je čak savjetovao kad dodjem kući s transfera da dignem noge na fotelju kao Phoebe 🙈🙈 nisam bila sigurna jel se zeza 😅😂
    Liora osjećam se čudno 😅. Prošli put je bila teška euforija i uvjerenje da će sve uspjeti iz prve pa sam sad onako.. malo oprezna..
    Za razliku od mog muža.. cure moje koji je to lik, da mi je njegova glava na dva dana. Mi jutros idemo na transfer, ja napeta kao puška, strašno.. a on.. on sretan da sretniji ne može biti, pojačao muziku u autu, trunuo drugim autima kao da u svatove idemo 😂😂😂 ja mu govorim cijelo vrijeme da jel svjestan da možda uopće nećemo doći do transfera a on meni samo da ne budem negativna i nastavi pjevati.. koja je to opustenost.. da mi je bar tako ma jedan dan, samo jedan 🙈
    Hvala svim curama, najbolje ste 🥰🥰🥰

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

AuroraB
    16. Prosinac 2020. 14:17

Manemoj 💗💗 baš mi je drago da se tako dobro osjećaš! Tako je i meni izgledao dan transfera, baš sam bila sretna☺️ Držim 🤞🤞 za dalje! 
    Anksimoron nek je jedna, ali vrijedna! Bitno da izgleda zdravo☺️😍
    Ništa od smrzlića, ali tako sam nekako i očekivala... Jedino što ne mogu preboljeti je što mi nisu aspirirane sve stanice.
    Dada31 haha pa crtica se skroz vidi! Ne mogu vjerovati! 💗🌟⭐🌟 

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    16. Prosinac 2020. 14:20

Poslat ću ja doktoru mail da pitam za booster 😂😂😂🙈 da vidim šta ima za reći. Test mu neću spominjati da ne kaže da sam skrenula 😁😁😁😂

endometrioza

16. Prosinac 2020. 14:20

manemoj

Lucija007 da, radi Phoebe svi moji prijatelji misle da je to niš posebno. Jedan prijatelj mi je čak savjetovao kad dodjem kući s transfera da dignem noge na fotelju kao Phoebe 🙈🙈 nisam bila sigurna jel se zeza 😅😂
    Liora osjećam se čudno 😅. Prošli put je bila teška euforija i uvjerenje da će sve uspjeti iz prve pa sam sad onako.. malo oprezna..
    Za razliku od mog muža.. cure moje koji je to lik, da mi je njegova glava na dva dana. Mi jutros idemo na transfer, ja napeta kao puška, strašno.. a on.. on sretan da sretniji ne može biti, pojačao muziku u autu, trunuo drugim autima kao da u svatove idemo 😂😂😂 ja mu govorim cijelo vrijeme da jel svjestan da možda uopće nećemo doći do transfera a on meni samo da ne budem negativna i nastavi pjevati.. koja je to opustenost.. da mi je bar tako ma jedan dan, samo jedan 🙈
    Hvala svim curama, najbolje ste 🥰🥰🥰

Ooo da, takav je i moj bio..
    Ja nervozna, a on zbunjen kao pa ZASTO sam nervozna idemo po BEBE vec racuna, datum poroda i festu i kumove i imena 🙈🙈🙈.. 
    Ja drugi dan transfera vani meča i malo cistila dvor a on me spičio u kucu sam tak kao sta ja izvodim moj Boze.. 
    Poskrivecki sam SVE radila jer on bas i nije uredan, valjda je miskio da su malu crnci peru ves i ciste sve, on je kuhao sve ostalo ja.. Ali sve.. I zatrudnila sam tada.. Kao i sve ostale pute dok sam apsolutno sve radila od onog :nemojte se saginjat, prat  pod, dizat korpu s vešom i ostale po meni gluposti... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.