AuroraB meni to tako nestvarno zvuči da si se probudila, po vratila i nastavila spavati.. Pa da se ljudi mogu tako buditi ne bi ih stavljali pod anesteziju. Osim ako su primijetili nešto pa te probudili. Da me ne shvatiš krivo, vjerujem ti ali onak čudno iskustvo i to još ti ostave, i šta bi ti sad trebala imat 7,8 cista u sebi? Baš nema smisla sve to skupa
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
AuroraB, meni sa ljevog jajnika nisu aspirirali folikule, i isto sam mislila kao i ti, da bi to moglo ovulirati i da bi mogli nešto sami doma napravit, kad je već ispalo takvo sranje da od puste muke imam samo 1 embrij. Otišla sam odmah sutradan privatno na uzv i rekla mi je dr, a vidila sam i sama da ima malo izljeva krvi ljevo i nešto ostalih folikula, ali da ne želi puno čačkat zbog svega od prethodnog dana. Kako sam nakon 5 dana završila na hitnoj kod svoje dr. opet mi je vidjela te iste folikule i na jednom od tih UZV je spomenula da su sad ciste koje će otići sa M. Sad kad razmišljam, ima logike i da se pretvore u ciste jer sam primala Cetrotide da ne puknu, a i pri aspiraciji se sigurno oslobodi i nešto progesterona koji signalizira tijelu da je prošla ovulacija. tako ja to sad zamišljam.
Onda je gradivo utvrđeno. :)
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Tuma, hvala ti, nadam se da će sljedeći put biti dobitan 🥰. Gin mi spominje i predlaže PGD, ali mislim da mi treba sad pauza koji mjesec da dođem k sebi. 3 pobačaj u godinu i pol, malo da se tijelo oporavi, a i psiha još više. Samo su i godine tu pa me to muči. Navodno može ići preko HZZOa ako ti genetičar također to predloži, onda svi nalazi idu na neko vještačenje i tada HZZO odlučuje. Probati ću svakako doći do dr. Barišić, samo da ne ode u mirovinu početkom 2021. Sada radi na 4h, bar su mi tako rekli kad sam zvala. Pa ćemo vidjeti što će preporučiti.
Tebi želim i dalje urednu i školsku trudnoću, ali najkritičniji period je prošao tako da možeš odahnuti malo 🥰
👩 41 g AMH 7,8 pmol/l; IR; hipo/hashi
👨🦲41 g normospermia
👧🏻❤️
👼🏻 07/2019 19 TT
👼🏻 02/2020 12 TT missed ab
👼🏻 10/2020 9 TT missed ab
08/2022 biokemijska 😔
VM ti grcici su dobar znak😊 Ja sam ih isto osjetila kao i neku težinu u maternici i laganu bol kad bi se npr nakašljala. Sve je jako osjetljivo.
Mačak mi je u jednom trenutku bas stao na doljnji dio trbuha i dosta me zabolilo.
Držim fige za pon!!! Nisi test radila?
Poliklinika IVF, 2. Ivf uspješan - cekamo dečkića 💙
[/url
Stize nam decko💙
AuroraB meni to tako nestvarno zvuči da si se probudila, po vratila i nastavila spavati.. Pa da se ljudi mogu tako buditi ne bi ih stavljali pod anesteziju. Osim ako su primijetili nešto pa te probudili. Da me ne shvatiš krivo, vjerujem ti ali onak čudno iskustvo i to još ti ostave, i šta bi ti sad trebala imat 7,8 cista u sebi? Baš nema smisla sve to skupa
Ne bi lagala, niti izmišljala neke pseudo događaje, iako znam da ne misliš ništa loše. Mi smo doma malo pričali o tome i pomislili da su me oni sami probudili ako su vidjeli da sam krenula povraćati, međutim nije to istina jer mi donijeli zdjelicu tekkad sam se ja probudila i rekla da mi se povraća. Vjerojatno čim sam povratila sam odmah zaspala natrag jer ipak sam bila pod anestezijom i omamilo me. Probudila sam se ponovno u svom krevetu u sobu... Nisam ja ni puno povraćala, onako za 1dl tekućine. Ako dođem do transfera, ću pitati doktora da mi kaže kako je to točno bilo.
Anksimoron, ako stanice prežive do sutra, vrlo vjerojatno ću imati transfer treći dan, tj. u ponedjeljak.
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
Mattan ako mogu još nešto napisati... mene ti muči to, ako sam već i zaspala ponovno, zašto nisu nastavili aspiraciju. Ali nisam medicinske struke, ne znam ništa o anesteziji i vjerujem da su zbog moje sigurnosti zaustavili proces. Potrefilo mi se s**** isto kao i Bozmi. Događa se nažalost.
Woman zao mi je. Dobro da si se javila odmah na tesiranje. Zelim ti brzi oporavak. Prati sebe 🙏🏻🙏🏻💪🏻💪🏻🤗🌷
Da, sad mi je lakše. Iako npr. išla sam se testirati i u srijedu i tad sam bila negativna. Tek kad sam dobila temperaturu sad bila sam pozitivna i to na brzom. Kažu da brzi pokazuje do 5.dana pojave simptoma. Hvala ti ❤️
Kod nas u Njemačkoj ne koriste brze testove, kažu da im je pouzdanost 50:50 i da je to apsurd. To su riječi moj kućnog liječnika 🙄🙄🙄 pitala sam sestričnu koja živi u drugoj pokrajini i radi kao sestra u klinici sa covid bolesnicima i isto to je rekla… Ne koriste u praksi kao evidentnu potvrdu zaraze 🤷🏻♀️🙄
I ja sam do prije trudnoće radila u covid bolnici. Istina, ali sa strane da može biti negativan a pozitivan si. Ja ne sumnjam u svoju zarazu nažalost jer sam ostala zadnja, 5 mojih u kućanstvu su pozitivni.
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
AuroraB, ima mi smisla to da si se probudila. Nisam prije bila pod anestezijom, ali ovo iskustvo pod kiretažom mi je bilo.. čudno. Ja nemam osjećaj da sam uopće spavala, kao da sam veoma aktivno nešto radila, pričala, događalo se nešto i onda sam odjednom bila u sobi. Bol nisam osjetila nikakvu, kao da je sva aktivnost bila mentalna (i možda verbalna). Nije mi nitko ništa poslije rekao, ali ne bi me iznenadilo da sam cijelo vrijeme pričala s njima.
Pa mi ima smisla da ako ti je pozlilo da si im ti to rekla i da su ti pomogli da povratiš.
💔💔💔
Anksimoron, ja se sad stvarno super osjećam najrađe bih otišla u šetnju, ali ipak mislim da nije baš pametno. Sa mnom u sobi je bila cura koja nije uzela anesteziju, rekla je da ima 15 folikula, da ima visoki prag boli, i da se ne boji jer nije čitala te neke blogove i forume gdje samo straše ljude :D Poslije je rekla da ju je samo malo pecnulo i da se dobro osjeća, na kraju je i ona dobila 7 folikula. Uglavnom, nemaš se čega bojati, meni su svi bili ekstra ljubazni i dobre volje! Vjerujem da će i tebi biti tako!
Nadam se... pa ja sam i planirala u ponedjeljak ici raditi ako se budem dobro osjecala... vidjet cemo sve sutra kako ce proci...
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
AuroraB ee pa to mislim, baš sam mislila da se to ne može dogoditi, baš zvuči malo jezivo 😅 Ali naravno oni su ti koji brinu za nas..
Meni Covid negativan, sele me na drugi odjel, primila Fragmin a sve drugo (antibiotik, utriče, decortin...) ukinuli. Nitko nije došao u vizitu i ništa ti Leoni sestro po hiperu ne znam 🤷♀️
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji