Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ruska1986
    12. Prosinac 2020. 17:36

Jele83, odlicna beta! 🥳🥳🥳

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

• Vučica
    12. Prosinac 2020. 17:38

VM ja sam pitala dr Grbavca da li hormoni štitnjače mogu utjecati na implantaciju i on je rekao da ne ali kad se potvrdi trudnoca da se obavezno mora kontrolirati jer moze utjecati na razvoj bebe.

Poliklinika IVF, 2. Ivf uspješan - cekamo dečkića 💙
    [/url
    Stize nam decko💙

ANKSIMORON
    12. Prosinac 2020. 17:46

AuroraB

🌺Dada31🌺

Jele divna beta ❤️
    Cure dali je koja od vas imala problema sa stavljanjem utrića/vaginaleta? Imam osjećaj da ne gurnem dovoljno duboko, da ostane u kanalu…
    I da sve izađe van… Znam da mora izaći ali ono… Jedva stavim koda je unutra sve tijesno 🙈🙈🙈🙈

Normalno ti je to… meni je nakon prve aspiracije bilo toliko sve naotečeno i usko da sam jedva stavila utrić, trebalo je par dana dok se sve nije "opustilo". A sada ga npr. stavim kao da se ništa nije ni događalo! 🙂 Ne izađe sve, sluznica apsorbira dovoljno…

Kako si danas 🥰 jel te boli? Super za stanice, javljaj novosti sutra... 

👧33; 🧔35

1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
    2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
    3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
    4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    12. Prosinac 2020. 17:47

Hvala cure ❤️
    Ja sam ok, manje boli... Stalno piškim jer puno pijem, i otkad to radim, meni lakše, samo imam osjećaj da ću svaki čas mengu dobit 🙈 tupi neki, totalno drugačija bol nego ova od aspiracije.
    Dosadno mi je čitav dan u stanu pa sam odlučila da si danas napravim nokte, sam svoj majstor a muža poslala u nabavku 🤗😁 

endometrioza

• *.Women_name.*
    12. Prosinac 2020. 18:05

Cure da vam javim covid pozitivna sam, napokon bar mogu bit sa svojima a ne sama. Bar nešto pozitivno. Pluca i saturacija su ok, puls mi je do 140. Oni vjeruju da tu ima utjecaj stresa, temperature i trudnoce ali nisu htjeli riskirat pa su mi izvadili sve pretrage. Ekg je dobar, još čekam krvne nalaze. 😘

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

AuroraB
    12. Prosinac 2020. 18:10

Anksimoron osjećam se kao da nigdje nisam ni bila, znači samo mrvicu mrvicu. Držim 🤞🤞 da i tebi bude tako što se boli tiče. Jesi spremna za sutra? Mimoišle smo se jučer... a možda si me i vidjela!

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    12. Prosinac 2020. 18:11

*.Women_name.*

Cure da vam javim covid pozitivna sam, napokon bar mogu bit sa svojima a ne sama. Bar nešto pozitivno. Pluca i saturacija su ok, puls mi je do 140. Oni vjeruju da tu ima utjecaj stresa, temperature i trudnoce ali nisu htjeli riskirat pa su mi izvadili sve pretrage. Ekg je dobar, još čekam krvne nalaze. 😘

Želim ti brz oporavak ❤️
    Što su ti rekli za Covid i ranu trudnoću? Ima li opasnosti? Nadam se da ne ❤️

endometrioza

AuroraB
    12. Prosinac 2020. 18:12

*.Women_name.*

Žao mi je Women... bolje sada nego da si je pokupila prije aspiracije! 🙂 

3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧

AuroraB
    12. Prosinac 2020. 18:15

Bozma i MTB, baš si razmišljam... mislim da nije točno da folikuli ne ovuliraju nakon aspiracije, ja ne vidim zašto nebi. Npr., po kalendaru je meni sutra ovulacija i imam takve simptome... Kako onda cure koje dobiju samo Klomifene i imaju tempirane odnose ostanu trudne ako folikuli od terapije ne ovuliraju sami? Mislim da je i Točkica imala situaciju da je morala prekinuti stimulaciju jer se humana u OS zatvorila, i ostala je trudna u tom ciklusu.. Znači nema smisla da folikuli ne ovuliraju! Možda oni koji su preveliki ili premali, ali meni npr. jedan jajnik nije ni pipnut, sve je ostalo unutra. 

Lucyinthesky
    12. Prosinac 2020. 18:24

AuroraB

Bozmai MTB, baš si razmišljam… mislim da nije točno da folikuli ne ovuliraju nakon aspiracije, ja ne vidim zašto nebi. Npr., po kalendaru je meni sutra ovulacija i imam takve simptome… Kako onda cure koje dobiju samo Klomifene i imaju tempirane odnose ostanu trudne ako folikuli od terapije ne ovuliraju sami? Mislim da je i Točkicaimala situaciju da je morala prekinuti stimulaciju jer se humana u OS zatvorila, i ostala je trudna u tom ciklusu.. Znači nema smisla da folikuli ne ovuliraju! Možda oni koji su preveliki ili premali, ali meni npr. jedan jajnik nije ni pipnut, sve je ostalo unutra.

Jesi ih pitala u klinici šta u tom slučaju tj šta je s tim folikulima?
    U svakom slučaju, ja bi pitala dr,pa to ti je najsigurnije.
    Baš mi je drago da se dobro osjećaš 😊Kako bi usporedila postupak ovdje i u Petrovoj ako ti se da napisati?
    Women_name baš mi je žao, drži se 😔Moja frendica je nedavno preboljela u trudnoći i sve je ok prošlo.

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.