Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Matkiša 😎
    12. Prosinac 2020. 19:50

Leoni 🌸

Mattan

AuroraB ee pa to mislim, baš sam mislila da se to ne može dogoditi, baš zvuči malo jezivo 😅 Ali naravno oni su ti koji brinu za nas..
    Meni Covid negativan, sele me na drugi odjel, primila Fragmin a sve drugo (antibiotik, utriče, decortin…) ukinuli. Nitko nije došao u vizitu i ništa ti Leoni sestro po hiperu ne znam 🤷‍♀️

😅😅😅 Sestro moja hiperska.
    I ja sam kovid neg.
    Meni samo vodu i za bolove daju. Nista drugo, kaze nema antibiotik nema jer nemam bakterije 🤷🏻‍♀️ samo jaka upala. Sutra cemo znari valjda vise.

Haha meni došla sestra i sobu i kaže Nisi dugo piškila?! Pa reko zaspala sam 😂😂 A uspjela sam 3 antibiotika popit pa ajd, svakako to daju radi opreza nakon asp. A da se razumijemo ove informacije meni nitko ne govori, nego ih čujem kroz zid kao da su mi u sobi... 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Matkiša 😎
    12. Prosinac 2020. 19:52

Još bolje ako ne moram, od antib. dobiješ gljivice a od decortina hladne noge, a andol uz Fragmin svejedno ne smije.. Iako bi mi bilo draže da je moj doco slatki tu ali ne radi 😅😅

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

AuroraB
    12. Prosinac 2020. 19:57

Leoni hvala ti na pojašnjenju 💗 
    Cure, neki ludi dani su iza nas, nadajmo se da će nam se sreća preokrenuti🎅🤶

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

AuroraB
    12. Prosinac 2020. 20:02

Evo jedan savjet za stotinjak cura koje čitaju ovaj forum, ali se nikad ne oglase... razmislite dobro da li želite anesteziju ili ne. 😃
    Btw znam da otprilike toliko cura prati forum prema jednom linku s youtube-a kojeg sam prije stavila, i koji je imao broj pogleda nakon mojeg stavljanja, cca 150 pogleda više😃

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    12. Prosinac 2020. 20:27

AuroraB

Evo jedan savjet za stotinjak cura koje čitaju ovaj forum, ali se nikad ne oglase… razmislite dobro da li želite anesteziju ili ne. 😃
    Btw znam da otprilike toliko cura prati forum prema jednom linku s youtube-a kojeg sam prije stavila, i koji je imao broj pogleda nakon mojeg stavljanja, cca 150 pogleda više😃

Ja mislim da nije toliki problem u samoj anesteziji nego o pripremi za anesteziju... Prije ove aspiracije 2 puta sam išla na zahvat pod općom anestezijom i smatram da bez obzira na duljinu trajanja zahvata, da bi priprema morala biti ista. 
    Sada su mi doslovno rekli da ne jedem ništa od 22h od dana prije i ne pijem ništa od 6 ujutro tog dana, a anestezija u 10 ujutro koja traje 10-20 min, ovisno o broju folikula... . Znači apstinencija od hrane je samo 12 sati....to nije dobro. 
    Na prethodnim anestezijama sam 3 dana prije imala pripreme. Srijedu sam imala zahvat a zadnja konzumacija hrane bila je u ponedjeljak, utorak bistra juha i navečer tableta za pražnjenje crijeva Dulcolax i to dupla doza. Tako da iako je ovo lak postupak, smatram da mu se pristupa lošije, jer eto tvog slučaja da se i uz male zahvate može desiti sranje...
    Hvala Bogu da je sve dobro završilo...nedaj Bože da je uslijed svega došlo do gušenja, a moglo je. Krivnja anesteziologa 🤷🏻‍♀️
    ❤️❤️
    Inače sam uvijek za opću anesteziju, jer prošla sam kiretažu "na živo" koju ni najgorem neprijatelju nebih poželjela 😔
    E da i šteta što ju ne daju kod zubara 😂😂😂😂

endometrioza

VM
    12. Prosinac 2020. 20:35

Vučica

VMti grcici su dobar znak😊 Ja sam ih isto osjetila kao i neku težinu u maternici i laganu bol kad bi se npr nakašljala. Sve je jako osjetljivo.
    Mačak mi je u jednom trenutku bas stao na doljnji dio trbuha i dosta me zabolilo.
    Držim fige za pon!!! Nisi test radila?

Nisam jer sam primala boostere (hcg) jos poslije ET-a tako da bi mi testovi ionako bili lazno pozitivni 😬 hvala na figama 😘

39 god., AMH low, on OAT, Dr. Lučinger
    02/20 1. ICSI -4 js, opl. 2,ß-0, 05/20 - 2. ICSI -3 js, opl. 2,ET-2, ß- 6.1, 09/20 -3. ICSI-6js, opl. 5, ET- 2, ß- 3.9, 11/20 - 4. ICSI- 9js- opl. 6, ET- 2, 3🐧, ß- 6.0
    03.02. FET - 3🐧,beta 93 ×, 04/21 - 5. ICSI - 4js, ET 2, 2🐧,ß- 6, 06/21 FET - 2 🐧, ß- 3,45, 10/21- 6.ICSI - 3 js,1 embrij, B-16.36, 02/22 7.ICSI-ET 2, b: 203.40,UZV 5+6 GV, UZV 7tt💓, Nifty ✅️, Mamin dečkić 💙

Sreca ♥
    12. Prosinac 2020. 20:37

Cure oprostite sta upadam ko padobranac...
    Cekam M da se krenem bosti, oko 15h krenilo je smeđarenje, sad je svjeza krv.. help, ocu računat prvi dan ili 😑🙄
    Pozdravljam vas sve, citam vas s vremena na vrijeme, vidim da ima i losih ali veseele me dobre vijesti. Cestitaam svima 😍🎀🥳

🤍

12. Prosinac 2020. 20:42

AuroraB

Evo jedan savjet za stotinjak cura koje čitaju ovaj forum, ali se nikad ne oglase… razmislite dobro da li želite anesteziju ili ne. 😃

ahahhaha, svaki put kad uđem u čekaonu na humanoj promislim kako sad svi znaju tko sam ja jer čitaju, a ja njih ne znam jer se nikad ne oglase . Onaj dan kad sam se probudila i došla sebi samo sam gledala kako da ulovim doktoricu da je pitam je li mi sve aspirirala, rekla je da je punktirala sve šta je trebala, ali mene je to toliko kopkalo da nije šta ostalo da sam već sutradan zvala ginekologe da vidim tko me može primit isti tren da vidim je li ostao bar jedan. Stvarno sam mislila da će ti folikuli ovulirat, a kako mi je pozlilo taj dan u popodnevnim satima, na kraju ništa nismo ni poduzeli. Naravno da sam i googlala šta se desi sa ostalim folikulima, ali ništa nisam našla

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    12. Prosinac 2020. 20:43

MilaSt

Cure oprostite sta upadam ko padobranac…
    Cekam M da se krenem bosti, oko 15h krenilo je smeđarenje, sad je svjeza krv.. help, ocu računat prvi dan ili 😑🙄
    Pozdravljam vas sve, citam vas s vremena na vrijeme, vidim da ima i losih ali veseele me dobre vijesti. Cestitaam svima 😍🎀🥳

Sutra se možeš krenuti bockati 😊😊
    Moje mišljenje je da kreneš sutra, možda iskusnije cure misle drugačije, sretno 🤗🥰

endometrioza

12. Prosinac 2020. 20:46

MilaSt

Cure oprostite sta upadam ko padobranac…

Meni je u KBC ST rečeno ako je baš pravo krvarenje krenulo iza 5 da se računa sljedeći dan kao prvi: Nećeš pogriješit ako kreneš sa terapijom u poned. U puno klinika se kreće 3dc

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.