Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    12. Prosinac 2020. 20:46

AuroraB

Mattan

AuroraB meni to tako nestvarno zvuči da si se probudila, po vratila i nastavila spavati.. Pa da se ljudi mogu tako buditi ne bi ih stavljali pod anesteziju. Osim ako su primijetili nešto pa te probudili. Da me ne shvatiš krivo, vjerujem ti ali onak čudno iskustvo i to još ti ostave, i šta bi ti sad trebala imat 7,8 cista u sebi? Baš nema smisla sve to skupa

Ne bi lagala, niti izmišljala neke pseudo događaje, iako znam da ne misliš ništa loše. Mi smo doma malo pričali o tome i pomislili da su me oni sami probudili ako su vidjeli da sam krenula povraćati, međutim nije to istina jer mi donijeli zdjelicu tekkad sam se ja probudila i rekla da mi se povraća. Vjerojatno čim sam povratila sam odmah zaspala natrag jer ipak sam bila pod anestezijom i omamilo me. Probudila sam se ponovno u svom krevetu u sobu… Nisam ja ni puno povraćala, onako za 1dl tekućine. Ako dođem do transfera, ću pitati doktora da mi kaže kako je to točno bilo.
    Anksimoron, ako stanice prežive do sutra, vrlo vjerojatno ću imati transfer treći dan, tj. u ponedjeljak.

Vjerojatno tu nisu dali dovoljnu dozu... Tako npr u petrovoj netko zaspi neko ne.. Oni pustaju taj plin tamo i netko zaspi netko ne... Tebi vjerojatno nisu potrfili dozu pa si se probudila.. Zato je mene npr uvijek to bilo strah prije kiretaze da mi ne daju preslabu dozu i da, se ne probudim pa, sam znala smuljat za, 3-4 kile vise da me DOBRO uspavaju... 

Sreca ♥
    12. Prosinac 2020. 20:53

Jeremija

MilaSt

Cure oprostite sta upadam ko padobranac…
    Cekam M da se krenem bosti, oko 15h krenilo je smeđarenje, sad je svjeza krv.. help, ocu računat prvi dan ili 😑🙄
    Pozdravljam vas sve, citam vas s vremena na vrijeme, vidim da ima i losih ali veseele me dobre vijesti. Cestitaam svima 😍🎀🥳

Meni je u KBC ST rečeno ako je baš pravo krvarenje krenulo iza 5 da se računa sljedeći dan kao prvi: Nećeš pogriješit ako kreneš sa terapijom u poned. U puno klinika se kreće 3dc

Zeno ti kao nazalost jedna iskusna, mislis da je ok pon? 
    Meni je isto receno ako dode iza 5h da se ne racuna, ali nisam isla u detalje i smeđarenja 🙄😑

🤍

AuroraB
    12. Prosinac 2020. 20:56

MTB da, treba svakako jesti laganiju hranu dan dva ranije i paziti na sebe.
    Bozma jel tebi smeta kad te oslovim sa Bozma, a ne sa Jeremija? 🙂
    Tako i ja mislim kad javno napišem kad je nor. aspiracija da me netko sigurno prepoznao, ali nije mi to problem. Svjesna sam gdje pišem. Bilo bi mi žao recimo da se sretnem s nekojom sa foruma, koja posumnja da sam to ja, a da mi se ne javi. 
    Imam osjećaj da ove što čitaju, a nikad ništa ne napišu da misle da su iznimka od svega što se nama ovdje događa, te da će kod njih biti sve super pa se ne žele s nama miješati.. Vjerojatno sam u krivu, ali tako mislim.

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

12. Prosinac 2020. 20:56

MilaSt

Jeremija

MilaSt

Cure oprostite sta upadam ko padobranac…
    Cekam M da se krenem bosti, oko 15h krenilo je smeđarenje, sad je svjeza krv.. help, ocu računat prvi dan ili 😑🙄
    Pozdravljam vas sve, citam vas s vremena na vrijeme, vidim da ima i losih ali veseele me dobre vijesti. Cestitaam svima 😍🎀🥳

Meni je u KBC ST rečeno ako je baš pravo krvarenje krenulo iza 5 da se računa sljedeći dan kao prvi: Nećeš pogriješit ako kreneš sa terapijom u poned. U puno klinika se kreće 3dc

Zeno ti kao nazalost jedna iskusna, mislis da je ok pon?
    Meni je isto receno ako dode iza 5h da se ne racuna, ali nisam isla u detalje i smeđarenja 🙄😑

Da.. Ako je iza 17 sati iduci dan racunas. 
    Znaci prava krv ne Smedjarenje... 

AuroraB
    12. Prosinac 2020. 20:57

MilaST, prvi dan menstruacije se računa kad baš imaš svježu krv ili kad dođe iza 17h.

3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧

AuroraB
    12. Prosinac 2020. 20:58

Mislim, kad dođe poslije 17h drugi dan se računa, krivo sam se izrazila.

Sreca ♥
    12. Prosinac 2020. 21:04

Znaci sutra racunam prvi dan. Hvala vam puno curke! Spasile ste me 😍 vec sam bila di cu sta cu 😂😂 

🤍

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    12. Prosinac 2020. 21:05

AuroraB

Mislim, kad dođe poslije 17h drugi dan se računa, krivo sam se izrazila.

Meni nije ni došla pa sam se krenula pikati. Mislim da neće pogriješiti da se počne ni sutra ni prekosutra 😊 došla mi je tek 5. dan bockanja i to nebi ni skužila da nije doktor vidio  🙈🙈🙈🙈 

endometrioza

manemoj
    12. Prosinac 2020. 21:09

Jeremija

AuroraB

Evo jedan savjet za stotinjak cura koje čitaju ovaj forum, ali se nikad ne oglase… razmislite dobro da li želite anesteziju ili ne. 😃
    Btw znam da otprilike toliko cura prati forum prema jednom linku s youtube-a kojeg sam prije stavila, i koji je imao broj pogleda nakon mojeg stavljanja, cca 150 pogleda više😃

ahahhaha, svaki put kad uđem u čekaonu na humanoj promislim kako sad svi znaju tko sam ja jer čitaju, a ja njih ne znam jer se nikad ne oglase . Onaj dan kad sam se probudila i došla sebi samo sam gledala kako da ulovim doktoricu da je pitam je li mi sve aspirirala, rekla je da je punktirala sve šta je trebala, ali mene je to toliko kopkalo da nije šta ostalo da sam već sutradan zvala ginekologe da vidim tko me može primit isti tren da vidim je li ostao bar jedan. Stvarno sam mislila da će ti folikuli ovulirat, a kako mi je pozlilo taj dan u popodnevnim satima, na kraju ništa nismo ni poduzeli. Naravno da sam i googlala šta se desi sa ostalim folikulima, ali ništa nisam našla

Nije to ništa, ja točno sumnjam da moja mama ovo čita 😂 Bok mama! 😘
    Zadnji put joj nisam rekla da sam radila test a vama sam ovdje poslala sliku i napisala da je negativan i poslijepodne ju zovem i kažem evo napravila sam test, negativan je a ona meni znala sam, samo sam čekala kad ćes mi javiti 😂 malo sumnjivo 🤔

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

MISS
    12. Prosinac 2020. 21:14

Womenname zao mi je sta je ipak corona i zelim ti brz oporavak 🥰 cuvaj sebe i bebicu, bit ce sve ok
    Jele83 beta je TOP!!! ❤️
    MilaSt sutra racunas kao prvi dan,mozes se u pon pocet bockati .imala sam istu situaciju prošli put.
    Cure, kao sto sam vec pisala danas i jucer me malo vise bolucka, tj veci pritisak u maternici, tu i tamo grc, nije prejaka bol ali bas me izmucila... Danas sam cak imala i malo malo krvi , znam da sve to moze bit i normalno,ali bas sam ustrasena...taman kad danima nije bilo nimalo krvi i bila sam se nekako smirila,danas kad sam je opet vidila ubilo me...stvarno do 12.tj nema mira...valjda ce bit sve ok..odmaram i nastavljam s utrićima 🙏🙏

👸34🤴38
    06 i 07/20 AIH - neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
    UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
    Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
    18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.