Moguce i da je od boostera kojega sam jucer primila.. 🤔
👸 29, Amh 33
🤴 32, normo
💒 4 g
Nalazi "savrseni", Idiopatska neplodnost
3 AIH = ❌❌❌
3/20 IVF, Rekovelle = 5 js, 3 oplodene, 2 trodnevne vracene ❌
5/20 IVF, Gonal 150 + Cetrotide, Ovitrelle = 13 js, 8 oplodenih, 3 blastice, 1 vracena, 2 zamrznute ❌ (blagi hiper)
08/20 FET u prirodnom ciklusu samo Utrogestan, 2 blastice ❌
11/20 Gonal 75/150 + Cetrotide, Decapeptyl x2 kao štoperica = 7 js - 2 blastice vracene, ❌
1🐧 FET 5.2. ❌
Suplementi + trening
Prirodna trudnoca ✅
Rekla sam da necu dolaziti na forum (ocito ne mogu bez vas) , ali uđem i ugledam ovo pa moram kom. Meni, identicno, pocelo 6dnt trodnevnih i trajalo tri dana, izmjenjivale mi se strane, ali bas tako kako opisujes. Meni je znacilo dobru stvar, drzim fige da i tebi znaci 🤞🤞🤞🤞❤️
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Jele divna beta ❤️
Cure dali je koja od vas imala problema sa stavljanjem utrića/vaginaleta? Imam osjećaj da ne gurnem dovoljno duboko, da ostane u kanalu...
I da sve izađe van... Znam da mora izaći ali ono... Jedva stavim koda je unutra sve tijesno 🙈🙈🙈🙈
endometrioza
Jele divna beta ❤️
Cure dali je koja od vas imala problema sa stavljanjem utrića/vaginaleta? Imam osjećaj da ne gurnem dovoljno duboko, da ostane u kanalu…
I da sve izađe van… Znam da mora izaći ali ono… Jedva stavim koda je unutra sve tijesno 🙈🙈🙈🙈
Normalno ti je to... meni je nakon prve aspiracije bilo toliko sve naotečeno i usko da sam jedva stavila utrić, trebalo je par dana dok se sve nije "opustilo". A sada ga npr. stavim kao da se ništa nije ni događalo! 🙂 Ne izađe sve, sluznica apsorbira dovoljno...
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
VM to ti se ja pitam sa nalazima starim 2 godine...
Dada moguće da ti je natečeno malo a i od gore pritisak igra ulogu.
Meni je od duphastona izašla dlaka na prsima, i stalno sam plakala...
Načula sam da će mi davati Fragmine, a to je za zgrušavanje koliko znam, tj protiv. Sigurno nije nalaz dobar a vizita nikako da krene.
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Rekla sam da necu dolaziti na forum (ocito ne mogu bez vas) , ali uđem i ugledam ovo pa moram kom. Meni, identicno, pocelo 6dnt trodnevnih i trajalo tri dana, izmjenjivale mi se strane, ali bas tako kako opisujes. Meni je znacilo dobru stvar, drzim fige da i tebi znaci 🤞🤞🤞🤞❤️
Uhhhh.. hope sooo 😇🙏🙏🙏 hvala ti na odg ❤
👸 29, Amh 33
🤴 32, normo
💒 4 g
Nalazi "savrseni", Idiopatska neplodnost
3 AIH = ❌❌❌
3/20 IVF, Rekovelle = 5 js, 3 oplodene, 2 trodnevne vracene ❌
5/20 IVF, Gonal 150 + Cetrotide, Ovitrelle = 13 js, 8 oplodenih, 3 blastice, 1 vracena, 2 zamrznute ❌ (blagi hiper)
08/20 FET u prirodnom ciklusu samo Utrogestan, 2 blastice ❌
11/20 Gonal 75/150 + Cetrotide, Decapeptyl x2 kao štoperica = 7 js - 2 blastice vracene, ❌
1🐧 FET 5.2. ❌
Suplementi + trening
Prirodna trudnoca ✅
Jele divna beta ❤️
Cure dali je koja od vas imala problema sa stavljanjem utrića/vaginaleta? Imam osjećaj da ne gurnem dovoljno duboko, da ostane u kanalu…
I da sve izađe van… Znam da mora izaći ali ono… Jedva stavim koda je unutra sve tijesno 🙈🙈🙈🙈
Joj, kod mene ti je skroz suprotno, sve nekako jako mekano, ljigavo, široko, ma i prste i utriće izgubim, u šoku sam 🙊
Dotući će nas ti hormoni, vjerojatno je i jedno i drugo normalno...
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Vucica i Jele83, wow, predivne bete! 🎉😅☺️ Napokon imamo lijepe vijesti! 😊sada drzimo fige da se lijepo poduplaju! 🤞🏻😉
Liora, Mattan, dobro je da ste obje potrazile lijecnicku pomoc, s hiperom se ne treba zazati. Želim vam brz oporavak i da sto prije dodjete doma 😊
Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~
Cure, vadila sam betu 14 dnt..1275🙏🥰🥰🥰🥰
Česritam!!🤗🤗🤗
Ja - hashimoto hipotireoza, lijevi jajovod neprohodan, MM -OK
Pokušavamo 4.5 god.
02/2020 1.AIH Bhcg 0
05/2020 2.AIH Bhcg 0
09/2020 1. IVF, 8 js, 5 opođenih, 2 zamrznute
09/2020 ET 3dnevni, Bhcg 0
11.2020 FET, 6tt spontani/biokemijska
03.2021 FET 5dnevni, Bhcg 1.02
Jele83 čestitam od srca 🥳🤩
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Sortiraj odgovore
Najstariji