Manemoj hahahhaah baš si me sad nasmijala
Miss, očito se ne smiješ ni malo opustiti, već i dalje strogo mirovati. Da li su ti i doktori već rekli? Bude sve ok, razumijem da se bojiš, ali ipak moraš skroz mirovati...
Kad smo kod mirovanja, Nikitta kako je tvoj palac?
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
AuroraB, pa ja nakon svog iskustva aspiracije pod koktelom znam da bih i udubuće radije koktel nego anesteziju. Volim ja biti budna.
Kiretažu se ipak ne bih usudila bez anestezije. Pujpuj, nadam se da je više nikad neću imati.
MilaST, mislim da ne možeš pogriješiti. Ja bih sutra računala kao 1dc, ali stvarno, razlika u jedan dan nije pretjerano bitna. Meni su već najavili da ću idući put krenuti treći dan jer ću drugi vjerojatno vaditi hormone. Da ne moram vaditi hormone, krenula bih prvi dan.
💔💔💔
AuroraB, naravno da ne smeta, jedva čekam da vratim nadimak, ovaj mi nije baš najsretniji
Ja zamišljam da je većini problem pisat da se ne sazna, čak sam na humanoj srela neke ex kolgice koje su, kad su me vidile okrenile glavu. Ja s tim nemam problem, svi su na poslu znali i uopće me nije briga zna li se ili ne, dovoljno je sve ovo stresno i bez toga da lažem i izmišljam, pa se još mislim hoće li me uhvatit u laži.
MilaST meni je jendom tako krenulo pa nisam bila sigurna šta da uzmem kao prvi dan, pa mi je sestra Zdenka u detalje objasnila sutradan kad sam zvala. Sreća meni je bilo preko tjedna pa sam mogla zvat
Evo jedan savjet za stotinjak cura koje čitaju ovaj forum, ali se nikad ne oglase… razmislite dobro da li želite anesteziju ili ne. 😃
Btw znam da otprilike toliko cura prati forum prema jednom linku s youtube-a kojeg sam prije stavila, i koji je imao broj pogleda nakon mojeg stavljanja, cca 150 pogleda više😃
ahahhaha, svaki put kad uđem u čekaonu na humanoj promislim kako sad svi znaju tko sam ja jer čitaju, a ja njih ne znam jer se nikad ne oglase. Onaj dan kad sam se probudila i došla sebi samo sam gledala kako da ulovim doktoricu da je pitam je li mi sve aspirirala, rekla je da je punktirala sve šta je trebala, ali mene je to toliko kopkalo da nije šta ostalo da sam već sutradan zvala ginekologe da vidim tko me može primit isti tren da vidim je li ostao bar jedan. Stvarno sam mislila da će ti folikuli ovulirat, a kako mi je pozlilo taj dan u popodnevnim satima, na kraju ništa nismo ni poduzeli. Naravno da sam i googlala šta se desi sa ostalim folikulima, ali ništa nisam našla
Nije to ništa, ja točno sumnjam da moja mama ovo čita 😂 Bok mama! 😘
Zadnji put joj nisam rekla da sam radila test a vama sam ovdje poslala sliku i napisala da je negativan i poslijepodne ju zovem i kažem evo napravila sam test, negativan je a ona meni znala sam, samo sam čekala kad ćes mi javiti 😂 malo sumnjivo 🤔
🤣🤣🤣🤣🤣 bas si me nasmijala 🤣🤣🤣🤣🤣
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
manemoj umirem . Pa kažu i da nas doktori čitaju, ali poserem se na te doktore koji imaju vremena nas pratit. Ajde onaj forum na rodi gdje svako prestupne netko nešto napise, ali nas tu, bez ikakva reda i programa
Sve je dobro dok Nadalici svekrva ne čita.
Ahahahahahha ajme, ma da njena svekrva čita već bi se ona uključila 😂😂😂😂
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Womenname zao mi je sta je ipak corona i zelim ti brz oporavak 🥰 cuvaj sebe i bebicu, bit ce sve ok
Jele83 beta je TOP!!! ❤️
MilaSt sutra racunas kao prvi dan,mozes se u pon pocet bockati .imala sam istu situaciju prošli put.
Cure, kao sto sam vec pisala danas i jucer me malo vise bolucka, tj veci pritisak u maternici, tu i tamo grc, nije prejaka bol ali bas me izmucila… Danas sam cak imala i malo malo krvi , znam da sve to moze bit i normalno,ali bas sam ustrasena…taman kad danima nije bilo nimalo krvi i bila sam se nekako smirila,danas kad sam je opet vidila ubilo me…stvarno do 12.tj nema mira…valjda ce bit sve ok..odmaram i nastavljam s utrićima 🙏🙏
Da, koliko sam skuzila sa tim krvarenjem, najcesce tako i bude. Stane pa se pojavi opet i tako u krug i to bas izludjuje! 🤯🤯 al ti odmaraj i uzimaj terapiju i bit ce to ok 😊 i da docekamo vise taj 21.12. pa da se bar malo mozes opustit...
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Ahahahahahha ajme, ma da njena svekrva čita već bi se ona uključila 😂😂😂😂
I odrezala nam nokte 😂😂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Hahahahahaaaaaaa🙈😂😂😂😂
Kak si se samo tog sjetila..
Ma neka cita tko hoce..
Cure STALKERI EVO VAM MAH MAHH😜👋👋👋👋👋👋👋👋🕵️♀️🕵️♀️🕵️♀️🕵️♀️🕵️♀️🕵️♀️😂😂😂😂
Smijete se ponekad javiti, ne grizemo previse..
Jest da nas je tu svakakvih pune hormona i svega ali Boze moj🤷♀️☺️...
Super i funkcioniramo🤗😘.
Sortiraj odgovore
Najstariji