Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    01. Studeni 2020. 12:25

Bozma

MTB, ženo, ja bi bila najsretnija da ti dođeš vodit trudnoću u našeg doktora XY, Gargamešamela jer on je nešto puno nabrušen na nas stare koke, pa neka vidi da ponekad i stare koke snesu dobro jaje. Živi u mene tih 9 mjeseci

Ajmeee to bi bilo odlicno. I ja je priman u sebe.. Ima da bira kod koga ce i na koju plazu ce gustat ovo lito 😊😊😊😊😊😊

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    01. Studeni 2020. 12:30

Nadalica, hvala! Trebat ću puno savjeta od tebe. 
    Počevši od seksa za vrijeme trudnoće!  Ali prvo da mi doktori daju zeleno svijetlo.

Lana3, hvala!! 

Bozma, mogu ga doći posjetiti kad dođem idući put u St, čisto da mu gurnem stomak u nos? 

💔💔💔

Ruska1986
    01. Studeni 2020. 12:35

NadimakMTB

Tuma, hahaha, taj je baš macan. Zato ja preferiram ženske ginekologePitanje za iskusne, znate li nekoga tko je vodio trudnoću u Podobnika? Ako sve bude OK sa betom, moram odlučiti gdje ću voditi trudnoću. Dobra mi je moja privatnica, kod socijalca neću, ali nekako mi se čini da Podobnik ima sve dobre aparate + imaju iskustvo s MPO trudnoćama pa bi to eventualno bio win-win? Imate li iskustva ili znate nekog tko ima iskustva?

Ja sam ostala kod Simunica. Mislila sam otic na prva dva uvza kod njega pa onda se vratit svom gin, al kako je sve ovo krenulo, razmislila sam i nekako sam kod njega sigurna. Pregled mi je 650 kn, malo mi je skupo al eto... Znam da ima i jeftinijih negdje

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

01. Studeni 2020. 12:36

MTB aha ,epidemiolog mi je rekao na početku izolacije da nema potrebe da radim opet test jer neke osobe mogu biti dugo pozitivne a da nisu zarazne
    Sutra ću ja njih nazvati na VV i pitati čisto da znam 
    A ako sam mogla čekati do sad mogu se još malo strpiti,bitno da imam smrzliće ☺️

Nirvana2024
    01. Studeni 2020. 12:37

Ok, sad vam mogu pokazati svoj jutarnji uradak 🙈
    https://ibb.co/syb2xLT
    Imam jos par testova, ali idem sutra ujutro na betu pa sto bude 🤣

ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
    1. IVF 10/20 Petrova
    2. Ana rođena 7/21
    3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
    Beta 24.5. 🚫
    9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
    Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
    IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
    AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen

• Piky
    01. Studeni 2020. 12:38

Ruska1986

Jutrooo! Nadam se da ste se sve naspavale ili jos spavate.. Doktori sigurno nisu jer im se stuca cijelo vrijeme, koliko se spominju.. Doduse, najvise jedan XY 🤭🤭🤭 Piky, kako si ti? Kako se osjecas? Kad imas dogovoreno u ZGu onda?

A neznam, dobro sam ne boli me samo me jutros jaki grč probudio, ali ne krvarim, čim dobijem test na Covid idem, ali sad više nisam sigurna dali tablete ili kiretaža???? 

🙋‍♀️32 🙋‍♂️44
    Dijagnoza: idijopatska neplodnost,nalazi super.
    3/2020 insem. - stigla M
    7/2020 prirodni, štop, jedan fulikul prazan
    9/2020 klomifen, štop, punkcija 15.9/ 1j.s, transfer 17.09, beta 5.10
    Beta
    19 dt 2233.1,21 dt 3133.6
    20.10 srce kuca, 27.10 nema srčane reakcije missed AB. 😭
    04/2021 stimulirani, bemfola I orgalutran. 3 fulikula vodeća (anestezija) 8 jajnih stanica, 5 se oplodilo, 5 blastica. 4 smrznuta
    26.04 ET, 10.5 beta

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    01. Studeni 2020. 12:38

Ruska1986

NadimakMTB

Tuma, hahaha, taj je baš macan. Zato ja preferiram ženske ginekologePitanje za iskusne, znate li nekoga tko je vodio trudnoću u Podobnika? Ako sve bude OK sa betom, moram odlučiti gdje ću voditi trudnoću. Dobra mi je moja privatnica, kod socijalca neću, ali nekako mi se čini da Podobnik ima sve dobre aparate + imaju iskustvo s MPO trudnoćama pa bi to eventualno bio win-win? Imate li iskustva ili znate nekog tko ima iskustva?

Ja sam ostala kod Simunica. Mislila sam otic na prva dva uvza kod njega pa onda se vratit svom gin, al kako je sve ovo krenulo, razmislila sam i nekako sam kod njega sigurna. Pregled mi je 650 kn, malo mi je skupo al eto… Znam da ima i jeftinijih negdje

I ja bih ostala u Beti, ali oni ne pružaju tu uslugu, na žalost. 
    I u Podobnika je navodno pregled 650kn. Nije malo, ali ionako idem u privatnika pa ne bi bilo jeftino. A nekako se sigurnije osjećam ako me vodi netko tko je iskustan sa MPO trudnicama. Već sam dala hrpu novaca za ovo, 650kn mjesečno me neće ubiti (koliko znam, ide se na 1 pregled mjesečno nakon prvih par puta).

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    01. Studeni 2020. 12:41

Ana123456, i ne moraš, OSIM ako ideš na neke zdravstvene postupke. Najbolje ti je da ih pitaš, da.

Nirvana2020, hahahaha, super ti je uradak. Kako to da ideš sutra vaditi betu, zar ti nije termin 6.11? Ili si prenestrpljiva za to   Vjerojatno bih i ja tako, vadila 2.11 i 4.11 i ako je sve u redu, zakazala prvi UZV 

💔💔💔

01. Studeni 2020. 12:42

When nothing goes ➡️, go ⬅️.

Ok, sad vam mogu pokazati svoj jutarnji uradak 🙈
    https://ibb.co/syb2xLT
    Imam jos par testova, ali idem sutra ujutro na betu pa sto bude 🤣

Kod tebe Cim sam vidjela ovaj lijepi muller nisam ni najmanje sumnjala... 
    Cestitam💓💓💓💓

01. Studeni 2020. 12:42

Ana123456

MTBaha ,epidemiolog mi je rekao na početku izolacije da nema potrebe da radim opet test jer neke osobe mogu biti dugo pozitivne a da nisu zarazne
    Sutra ću ja njih nazvati na VV i pitati čisto da znam
    A ako sam mogla čekati do sad mogu se još malo strpiti,bitno da imam smrzliće ☺️

A kako oni to odlucuju, pizdarije stvarno.. Meni je sestra zdravstveni radnik i pozitivna je.. I morala se testirat opet zadnji dna izolacije i opet je pozitivna i produzena joj je izolacija jos deset dana pa opet test...

Meni se cini da ima tih epidemiologa koji ne razmisljaju glavon... Ne daj boze odes na postupak i zarazis osoblje i doktora.. Pa to znaci za hrpu zena odgadjanje postupaka propadanje svog truda i volje i zelje za taj mjesec.. A mozda i dva.  

Ja bi na tvom mjestu trazila opet test radi svih nas koje se borimo. .. Iako mislim da te nece primit bez njega..
    Ti imas smrzlice daj tijelu da se oporavi pa onda u dobitni postupak oko bozica 👶🤞🤞❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.