Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    09. Prosinac 2020. 08:21

Sretno svima danas!

Mattan, platila sam test zato jer nisam mogla na vrijeme dobiti uputnicu. U subotu su mi rekli da mi je u utorak ujutro aspiracija, u nedjelju sam išla na test.
    Plus, sad po novome, na većini mjesta se moramo naručiti, a liječnici to više ne rade, pa zna biti nezgodno. A još nezgodnije bi bilo da mi postupak propadne radi 700 kn, pogotovo kad postupak plaćam.

TirelessIvy, slažem se, to iživljavanje mene uvijek živcira. Da smo 100% zdrave, nikad ne bi išle kod liječnika. Čim smo tamo, imamo problema. Oni mogu zaključiti da nam ne mogu pomoći, ali i za to postoji način kako se kaže, a ne da se nas natjera da se osjećamo lošima. Budemo ovaj put skupa razvalile.

💔💔💔

09. Prosinac 2020. 08:25

Jutro ekipa!
    Danas cak 3 aspiracije, transfer i folikulometrija.
    Sretno cure! Cekamo vas sa dobrim vijestima

Lucyinthesky
    09. Prosinac 2020. 08:30

Ruska1986

Lucyinthesky

manemoj

Pitala sam ga jel pregled ili fet. Kaže pregled. Ja reko ok, nadam se da ćemo ovaj mjesec uspjeti u transfer. Kaže on ja se nadam da ćete ostati trudni i roditi i smajlić. Znaš njega 😊 uvijek neke takve odgovore a dobro mu to stoji pa ispadne simpatično.
    Jučer mi je poslao da imamo još tjedan dana čekati pa si mislim da je u petak pregled a u subotu fet ako je sve ok 🤷
    S tim da moram priznati da od četvrtka nisam gut cikle popila 🙈🙈 ne mogu se prisiliti uz sav ovaj kašalj…
    A kako se ti osjećaš?

Ma znam, šarmer i pol 😁
    Nadam se da će ipak uspjet, ako ne, budete idući mj, ali to čekanje ubija. Jbt vječno nešto čekamo.
    Ja se iskreno osjećam nikako, nisam nikad imala urinarnu infekciju i ovo je koma, od jučer sam na antibiotiku, ali imam bolove dosta jake u donjem dijelu leđa, a naravno, ne smijem niš popit protiv bolova. Jučer sam pričala sa Šimunićem i kaže da je vjerojatno od toga, mislim, baš sad mi je to trebalo.Kao, ne bi trebalo utjecat na zametke, ali baš se bojim.

Bas mi je zao… Mislila sam da je nest sta mos rijesit sa puno tekucine… Samo ga pij uz kefir il jogurt(ja sam tako) da ne donijes gljivice jos(i nisam dobila) il uz probiotik.

Hvala ti, pijem to sve i već je malo bolje, ali bojim se, iako, Šimunić to nije doživio kao nikakvu preveliku frku, njemu je bilo bitno da nije hiper.

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

Seny
    09. Prosinac 2020. 08:31

Sretno cure svima danas 😍😍💞💞
    Ja idem danas u KBC RI nosim sve nalaze. Sretna sam sto je napokon krenulo korak dalje. Uzbudjena jakooo...zanima me sta ce doktorica reci i koji je korak za dalje 🙈🙈😊😊💞💞

Ja 37.5🙋‍♀️ On 37🙋‍♂️
    Godinu dana pokusavanja
    23.9.'20 prve konzultacije KBC RI
    10./11.12.'20 obavljanje pretraga i prikupljanje nalaza - priprema za IVF
    AMH 11.6 pmol/L
    11.'20. Ureaplasma😔 - 12.'20. nalaz Ureaplasme negativan 😀
    9.12.'20. Druge konzultacije KBC-RI
    16.12.'20. Prohodnost jajovoda Poliklinika IVF - oba jajovoda 🔝🔝

Ruska1986
    09. Prosinac 2020. 08:39

Lucyinthesky

Ruska1986

Lucyinthesky

manemoj

Pitala sam ga jel pregled ili fet. Kaže pregled. Ja reko ok, nadam se da ćemo ovaj mjesec uspjeti u transfer. Kaže on ja se nadam da ćete ostati trudni i roditi i smajlić. Znaš njega 😊 uvijek neke takve odgovore a dobro mu to stoji pa ispadne simpatično.
    Jučer mi je poslao da imamo još tjedan dana čekati pa si mislim da je u petak pregled a u subotu fet ako je sve ok 🤷
    S tim da moram priznati da od četvrtka nisam gut cikle popila 🙈🙈 ne mogu se prisiliti uz sav ovaj kašalj…
    A kako se ti osjećaš?

Ma znam, šarmer i pol 😁
    Nadam se da će ipak uspjet, ako ne, budete idući mj, ali to čekanje ubija. Jbt vječno nešto čekamo.
    Ja se iskreno osjećam nikako, nisam nikad imala urinarnu infekciju i ovo je koma, od jučer sam na antibiotiku, ali imam bolove dosta jake u donjem dijelu leđa, a naravno, ne smijem niš popit protiv bolova. Jučer sam pričala sa Šimunićem i kaže da je vjerojatno od toga, mislim, baš sad mi je to trebalo.Kao, ne bi trebalo utjecat na zametke, ali baš se bojim.

Bas mi je zao… Mislila sam da je nest sta mos rijesit sa puno tekucine… Samo ga pij uz kefir il jogurt(ja sam tako) da ne donijes gljivice jos(i nisam dobila) il uz probiotik.

Hvala ti, pijem to sve i već je malo bolje, ali bojim se, iako, Šimunić to nije doživio kao nikakvu preveliku frku, njemu je bilo bitno da nije hiper.

Pa i ne vjerujem da moze nastetit... Valjda on zna! Ti se cuvaj i nadajmo se da ces se rijesiti tog sto prije!
    Ostale cure, sretno svima danas! 💜❤

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    09. Prosinac 2020. 08:51

Dobro jutro ❤️ Sretno curke 🤞🏼❤️
    Ja evo putujem na termin, a Božjom pomoći ❤️
    Mattan, Leoni sretno nam 🙏❤️
    la_reina_ i tebi na transferu 🥰
    AutoraB sretno na folikulometriji 😘
    Ostale cure koje god nešto čekate i onima kojima je svaki dan čekanje, sretnooo i držite nam palčeve ❤️
    Hvala svima ❤️🙏🙏🙏🙏

endometrioza

• T_Ivy
    09. Prosinac 2020. 08:55

Dobro jutro cure. 🌞 Srećno svima danas. Neka to bude jedna dobra sreda ⚘💕🙏🙏🙏

👩44, low AMH 🤵44, azo
    2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
    2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️

manemoj
    09. Prosinac 2020. 09:12

Lucyinthesky

Ruska1986

Lucyinthesky

manemoj

A kako se ti osjećaš?

Ma znam, šarmer i pol 😁

Znaš šta, vjerujem da se bojiš i prirodno je to.. ali možda ti je to plus kako su cure i meni govorile.. imunitet je malo pao pa možda pomogne da se bolje primi. A i sigurno je on u svojoj karijeri već imao takve situacije, znaš da bi rekao da ga brine.. vjeruj mu i pokušaj se opustiti 🥰
    Jesi razmišljala već, hoćeš raditi test ili čekati betu? 
    I jesi razmišljala barem krajickom uma 🙈, šta ćeš ako se oba prime i budu blizanci? Mene toga iskreno strah a s druge strane mislim da je najljepša moguća kombinacija blizanci cura i dečko. To mi je 🥰🥰🥰

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

manemoj
    09. Prosinac 2020. 09:16

Dobro jutro cure, ajme koliko toga danas 🥰🥰🥰
    Biti će dobrih vijesti 👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼
    Leoni, Dada i Matan sretno na aspiraciji, javite se kako je prošlo, držim fige da ih bude što više 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
    La Reina sretno na transferu, i ne zaboravi, poslije pravac MCDonalds 😉🥰

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

🌸TiKiDi🌸
    09. Prosinac 2020. 09:21

Dobro jutro cure!
    Sretno svima danas i javite se s lijepim vijestima❤️🤞

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.