Danas dan nije dobro počeo. Podobnik je rekao da su im oba testa OK tako da sam otišla u Mirogojsku 8. Tamo je red kilometarski za uputnice, tako da sam odustala (jer radim i ne mogu čekati satima) i otišla u Agram iako mi se nitko nije javljao na telefon.
U Agramu je sestra na trijaži bila blago nepristojna, pitala me da zašto sam tu ako se nisam naručila, da oni rade samo od 7 do 8 i da zovem broj na koji mi se nitko ne javlja. Kad sam joj rekla da se ne javljaju, dala mi je drugi broj. Na pitanje koliko se čeka nalaz, rekla je nekoliko dana. Na moj komentar da mi nekoliko dana nije dovoljno dobra informacija i da ako vadim sutra, da mi treba prekosutra, rekla je pa da, doći će za dan, dva.
Toliko o tome. Vratila se na posao. Sad ću raditi sat, dva da se smirim. A onda dalje slagati planove. Nije moj dan.
Ma odi oko 18h danas na Fran. Čekati ćeš možda pola sata i kad dodjes na red kažeš za šta ti treba, jako brzo bude gotov.
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
MTB ako ikako mozes pokusaj jos danas negdje obaviti test, jer mene je sestra zvala dan prije kiretaze da sve potvrdimo i trazila me da joj na mail posaljem neg test na koronu... Rijecima da oni mene ne mogu primiti ujutro u kliniku ako nemaju test prije toga... A ujutro sam morala u 8 doci kod njih.
Danas dan nije dobro počeo. Podobnik je rekao da su im oba testa OK tako da sam otišla u Mirogojsku 8. Tamo je red kilometarski za uputnice, tako da sam odustala (jer radim i ne mogu čekati satima) i otišla u Agram iako mi se nitko nije javljao na telefon.
U Agramu je sestra na trijaži bila blago nepristojna, pitala me da zašto sam tu ako se nisam naručila, da oni rade samo od 7 do 8 i da zovem broj na koji mi se nitko ne javlja. Kad sam joj rekla da se ne javljaju, dala mi je drugi broj. Na pitanje koliko se čeka nalaz, rekla je nekoliko dana. Na moj komentar da mi nekoliko dana nije dovoljno dobra informacija i da ako vadim sutra, da mi treba prekosutra, rekla je pa da, doći će za dan, dva.
Toliko o tome. Vratila se na posao. Sad ću raditi sat, dva da se smirim. A onda dalje slagati planove. Nije moj dan.
Ma odi oko 18h danas na Fran. Čekati ćeš možda pola sata i kad dodjes na red kažeš za šta ti treba, jako brzo bude gotov.
Hvala ti. I mislila sam pokušati krajem dana jer sad stvarno ne mogu izostati sa posla toliko.
darliv, ovo je odgovor i na tvoje pitanje.
💔💔💔
MTB jesi se probala narucit preko interneta na besplatno brzo testiranje... ja sam ti se narucila tako i odmah dosla na red... drive in... za cas sam bila gotova... pricekala sa strane nalaz i bio gotov za cca 20 min jer sam rekla da mi je hitno... jer sam taj dan imala 1 pregled...
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
MTB ako ikako mozes pokusaj jos danas negdje obaviti test, jer mene je sestra zvala dan prije kiretaze da sve potvrdimo i trazila me da joj na mail posaljem neg test na koronu… Rijecima da oni mene ne mogu primiti ujutro u kliniku ako nemaju test prije toga… A ujutro sam morala u 8 doci kod njih.
Ići ću, a već sam se i psihički pripremila da ćemo možda odgoditi termin.
Mislim, ja imam i taj problem što će mi možda test biti lazni pozitivan.
💔💔💔
MTB slazem se s manemoj.
Odi popodne to napravi i bit ce ti do petka sigurno. Samo jos napomeni za sro ti treba. Uzasno me zivcira to testiranje. Jos malo pa necemo moci u trgovinu bez negativnog testa. 😐
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Pozz curkeeee, taman izasla - vracene dvi odlicne blastociste, sve je proslo super iiiii imamo dva 🐧🐧.
Ja sam ooodlicne volje jos od aspiracije i sve mi je dobro 🤣
Sad kako dragi Bog odluci, tako ce bit, napravili smo svi najbolje sta smo mogli ❤
Svim curama koje je danas cekalo isto ili aspiracija puuuuuno srece želim 🥰😘❤
👸 29, Amh 33
🤴 32, normo
💒 4 g
Nalazi "savrseni", Idiopatska neplodnost
3 AIH = ❌❌❌
3/20 IVF, Rekovelle = 5 js, 3 oplodene, 2 trodnevne vracene ❌
5/20 IVF, Gonal 150 + Cetrotide, Ovitrelle = 13 js, 8 oplodenih, 3 blastice, 1 vracena, 2 zamrznute ❌ (blagi hiper)
08/20 FET u prirodnom ciklusu samo Utrogestan, 2 blastice ❌
11/20 Gonal 75/150 + Cetrotide, Decapeptyl x2 kao štoperica = 7 js - 2 blastice vracene, ❌
1🐧 FET 5.2. ❌
Suplementi + trening
Prirodna trudnoca ✅
Toliko o tome. Vratila se na posao. Sad ću raditi sat, dva da se smirim. A onda dalje slagati planove. Nije moj dan.MTB jesi se probala narucit preko interneta na besplatno brzo testiranje… ja sam ti se narucila tako i odmah dosla na red… drive in… za cas sam bila gotova… pricekala sa strane nalaz i bio gotov za cca 20 min jer sam rekla da mi je hitno… jer sam taj dan imala 1 pregled…
Ne, taj ne priznaju...
💔💔💔
Toliko o tome. Vratila se na posao. Sad ću raditi sat, dva da se smirim. A onda dalje slagati planove. Nije moj dan.MTB jesi se probala narucit preko interneta na besplatno brzo testiranje… ja sam ti se narucila tako i odmah dosla na red… drive in… za cas sam bila gotova… pricekala sa strane nalaz i bio gotov za cca 20 min jer sam rekla da mi je hitno… jer sam taj dan imala 1 pregled…
Ne, taj ne priznaju…
Aha ja sam te onda krivo skontala 😔😔 ja sam jutros bila na rebru, tamo su me poslali... rekli su do ujutro rezultati... to me ginekolog primarni narucio tamo...
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Pozz curkeeee, taman izasla - vracene dvi odlicne blastociste, sve je proslo super iiiii imamo dva 🐧🐧.
Ja sam ooodlicne volje jos od aspiracije i sve mi je dobro 🤣
Sad kako dragi Bog odluci, tako ce bit, napravili smo svi najbolje sta smo mogli ❤
Svim curama koje je danas cekalo isto ili aspiracija puuuuuno srece želim 🥰😘❤
Super!!! Drzim fige 🤞🤞😍
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Sortiraj odgovore
Najstariji