Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anchyy123
    09. Prosinac 2020. 09:22

Sretno svima danas 🤞🤞❣❣

👩 24
    Papa ✅
    Brisevi ✅
    Hormoni ✅
    🧑 25
    Spermiji nisu nađeni
    👶 Radimo na bebi 10 mjeseci, a u braku smo 3 godine bez da smo pazili ili tako nešto, nažalost bez ikakvih rezultata

11.mj 2020 krenuli na pretrage 🤞

Lucyinthesky
    09. Prosinac 2020. 09:22

manemoj

Znaš šta, vjerujem da se bojiš i prirodno je to.. ali možda ti je to plus kako su cure i meni govorile.. imunitet je malo pao pa možda pomogne da se bolje primi. A i sigurno je on u svojoj karijeri već imao takve situacije, znaš da bi rekao da ga brine.. vjeruj mu i pokušaj se opustiti 🥰
    Jesi razmišljala već, hoćeš raditi test ili čekati betu?
    I jesi razmišljala barem krajickom uma 🙈, šta ćeš ako se oba prime i budu blizanci? Mene toga iskreno strah a s druge strane mislim da je najljepša moguća kombinacija blizanci cura i dečko. To mi je 🥰🥰🥰

Iskreno, nisam jer nisam nikad prije ni razmišljala o blizancima 😁Ako se prime, onda ću se vjerojatno prvo izbezumit (jer se i ja bojim), a onda si posložit u glavi i veselit se.
    Trenutno se veselim što me ne boli taj mjehur,bubreg, šta god, a rekao je da su mi i  jajnici dosta povećani pa i oni vjerojatno još bole.
    Zadnji put sam test napravila dan prije bete, ali i ranije mi je već bilo jasno jer je menga lagano kretala. Sad ne znam ni sama šta bi..
    . 🤦‍♀️Čini mi se da se ovdje radi beta ranije nego kod Podobnika.

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

manemoj
    09. Prosinac 2020. 09:28

Lucyinthesky

manemoj

Znaš šta, vjerujem da se bojiš i prirodno je to.. ali možda ti je to plus kako su cure i meni govorile.. imunitet je malo pao pa možda pomogne da se bolje primi. A i sigurno je on u svojoj karijeri već imao takve situacije, znaš da bi rekao da ga brine.. vjeruj mu i pokušaj se opustiti 🥰
    I jesi razmišljala barem krajickom uma 🙈, šta ćeš ako se oba prime i budu blizanci? Mene toga iskreno strah a s druge strane mislim da je najljepša moguća kombinacija blizanci cura i dečko. To mi je 🥰🥰🥰

Iskreno, nisam jer nisam nikad prije ni razmišljala o blizancima 😁Ako se prime, onda ću se vjerojatno prvo izbezumit (jer se i ja bojim), a onda si posložit u glavi i veselit se.
    Trenutno se veselim što me ne boli taj mjehur,bubreg, šta god, a rekao je da su mi i jajnici dosta povećani pa i oni vjerojatno još bole.
    Zadnji put sam test napravila dan prije bete, ali i ranije mi je već bilo jasno jer je menga lagano kretala. Sad ne znam ni sama šta bi..

Čini mi se da se kod Podobnika radi najkasnije 🤦
    Joj još se sjećam toga osjećaja kad su jajnici povećani.. ufff, meni to baš nelagodno bilo. Točno tjedan dana nakon aspiracije sam se napokon počela lagano bolje osjećati.. nadam se da će sve brzo proći i da si do vikenda kao nova 🤞🏻🤞🏻

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

AuroraB
    09. Prosinac 2020. 09:30

Dada31, Leoni, Mattan šaljem zagrljaje🤗🤗🤗
    La Reina ti si od danas mamasita😉🍒
    Gotova folikulometrija, pokazao mi je 3D prikaz folikula 🤩 Doktor je zakon! Folikuli su dosta neujednačeni, ima ih puno novih ali ti budu vjerojatno premali... neki su već preveliki. 
    Danas u 21h štoperica Brevacid 10000jed. Od dual triggera ništa, kaže da ne treba, pošto nema straha od hipera, dobila sam veliki Brevacid pa to je to kao dovoljno. 
    Čekam u redu za testiranje za koronu...

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

Lucyinthesky
    09. Prosinac 2020. 09:31

manemoj

Lucyinthesky

manemoj

Trenutno se veselim što me ne boli taj mjehur,bubreg, šta god, a rekao je da su mi i jajnici dosta povećani pa i oni vjerojatno još bole.

Čini mi se da se kod Podobnika radi najkasnije 🤦
    Joj još se sjećam toga osjećaja kad su jajnici povećani.. ufff, meni to baš nelagodno bilo. Točno tjedan dana nakon aspiracije sam se napokon počela lagano bolje osjećati.. nadam se da će sve brzo proći i da si do vikenda kao nova 🤞🏻🤞🏻

Bit ću i hvala što brineš 😊Da kod njih se čeka jako dugo, sad su mi rekli 12 dana nakon transfera trodnevnih.

🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧

Nirvana2024
    09. Prosinac 2020. 09:36

Cure, sretno svima danas 🍀♥️
    MTB, zao mi je zbog toga kako ce ovaj put prica zavrsiti, drago mi je da si nasla snage za dalje, a zavrsetkom ove iduca pocinje i bit ce na kraju happy end 🤗

ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
    1. IVF 10/20 Petrova
    2. Ana rođena 7/21
    3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
    Beta 24.5. 🚫
    9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
    Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
    IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
    AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen

ericaa
    09. Prosinac 2020. 09:43

Dada31Leoni, Mattan sretno danas i javite se cure!! držim fige na najjače! 

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

Lucyinthesky
    09. Prosinac 2020. 09:52

AuroraB od srca ti želim da sve dobro prođe i imam super feeling za tebe 🤞💪

🧍‍♂️42-od astheno-normo

darliv
    09. Prosinac 2020. 09:57

Dada, Leoni, Mattan sretno cure 🤩
    AuroraB kako je lijepo osjetiti srecu u tvom pisanju 🤞🏻😘
    MTB sigurno je dobar osjecaj znati da se ovome nazire kraj, sretno u petak ❤️
    Tuma hvala 😊 ja sam betu izvadila jucer privatno, ali tek danas poslije 13 cu dobiti rezultat..iskreno nekako sam potonula zadnjih dana, jedino sto me stalno boli je stomak koji kao da se bori da procuri, a da utrici nedaju..ali dobar je osjecaj da cu uskoro znati na cemu sam, i koliko mogu spremna sam i na negativan rezultat.. 

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    09. Prosinac 2020. 10:03

Ja evo sjedim čekam, plaćanje obavila šta je najbitnije 😂😂😂 muž otišao dati uzorak a ja se evo molim da postoji koji ispravan i da nije  izvanzemaljac 🙏🙏🙏😘 javim se čim obavim. Zasad još ništa neznam. Imam pritisak na jajnike kao da će mi sve izletit 😲😲 nadam se da ću uskoro i na red doći. Ima već neznam ni sama koliko parova unutra. 

endometrioza

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.