Dada31, Leoni, Mattan šaljem zagrljaje🤗🤗🤗
La Reinati si od danas mamasita😉🍒
Gotova folikulometrija, pokazao mi je 3D prikaz folikula 🤩 Doktor je zakon! Folikuli su dosta neujednačeni, ima ih puno novih ali ti budu vjerojatno premali… neki su već preveliki.
Danas u 21h štoperica Brevacid 10000jed. Od dual triggera ništa, kaže da ne treba, pošto nema straha od hipera, dobila sam veliki Brevacid pa to je to kao dovoljno.
Čekam u redu za testiranje za koronu…
Weheee... super to izgleda... znaci isla si i ti se danas testirat? Kad ti je punkcija? Petak?
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Aurora sretno!!!
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Cure malo da se javim da vas sve pratim i citam 😊
Ima i lijepih vijesti, one manje lijepe zaboravljamo i dalje i nove pobjede ❤️
Bozma sta kazes za ove vitamincice sta si mi dala ja to od šusa popijem a jucer me neko žarenje uplašilo hahha kako si ih ti pila? 😘😘 Kad ce transfer jel znas vec?
Mtb draga i na tebe puno mislim ❤️
Ja ko ja luda ka šiba čekam vijesti kad ce nam humana opet pocet radit…
Ja sam pila sacicu nakon dorucka 😂. Evo pogledala biljeske. Alfa lipoic acid pola sata prije jela. Ovo drugo sam pila nakon dorucka sve skupa.
Imam krajem tjedna uzv pa cu valjda znat kad je otprilike transfer. Nadam se da nece opet trebat test na koronu. Jedva cekam rjesit se toga.
Kad sam zvala narucit se za uzv pitala sam rade li, kaze sestra da rade normalno. Nije mi to fer, da za nekoga rade, a za nekoga ne, iako je meni dobro upalo. Da nazoves pitat?
Heej hocu cim dobijem M.. Trebala danas al nemam nikakvih naznaka... Nemogu se jedino sjetit jel trebam 1dc ili 6dc nazvat... Estrofem nije spominjao znaci planira pratit moju O i transfer 5dpo.. A ne znam sta bi rekla skroz me zbunio kad je rekao da se otkazuje i dalje sam sve na pola slusala.. Iako je rekao svakako nazovi jer dok ti dobijes M sve se to promjeni
Srećno svi curama danas!
Za velike bete ,lake aspiracije i dobre folikule🍀🍀🍀🐞🐞🐞
MTB razlika u broju sekvenci samo potvrđuje bolju tačnost (specifičnost) testa. Oba bi morala biti validna s obzirom da je molekularna dijagnostika u pitanju tako da koji god uradiš bice ok vjerujem.
Sto se mene tice vratila se na posao vec jedno dežurstvo iza mene.. Krvarenje stalo ,danas pregled kod moje gin.
10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗
Dada, Mattan, Leoni sretno na aspiraciji!!😊
La reina de sul (valjda sam tocno napisala) sretno na transferu i pravac Mcdonalds poslije🤞
Darliv drzim fige, nadam se da ces se pozitivno iznenaditi🙏🤞 javi nam rezultate. Sto se tice simptoma, to zanemari. Isto je i kod rane trudnoce i kod ocekivane m uz svu nasu terapiju ..
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Drage cure bila sam na ultrazvuku sve je uredu kuca srce... i idem opet za 8 dana na ultrazvuk😙😙
Azospermia
Dada brzo ce to proci 💗 Vjerujem da si uzbudena, ja budem skroz nabrijana prije punkcije, nema spavanja, samo se vrtim u krevetu cijelu noc! Javi nam!
Mattan, Leoni sretno 💗
Lucyn zao mi je sto te sve zeza... ali mozda je to neki znaj 🤞🏻💗 Hoces koji test prije ili cekas betu?
Ja sam danas jos u izolaciji, pa evo idem kucu spremati 🤣🤣🤣 Cim kavicu popijem i procitam sto tipkate ☺️
Drage cure bila sam na ultrazvuku sve je uredu kuca srce… i idem opet za 8 dana na ultrazvuk😙😙
💗
Drage cure bila sam na ultrazvuku sve je uredu kuca srce… i idem opet za 8 dana na ultrazvuk😙😙
🥰🥰🥰
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
🥰❣
👩 24
Papa ✅
Brisevi ✅
Hormoni ✅
🧑 25
Spermiji nisu nađeni
👶 Radimo na bebi 10 mjeseci, a u braku smo 3 godine bez da smo pazili ili tako nešto, nažalost bez ikakvih rezultata
11.mj 2020 krenuli na pretrage 🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji