Nikitta pa kao pomajka, sve se vise snalazim,uvijek jedva cekam da dode, cak muza nagovaram uvijek da ju uzmemo na duze :) poslala mi je poruku neku slatku taman kad sam punkciju imala pa sam se sva rastopila ... uglavnom, fino me manipulira i preslatka je 💗 Moram joj kupiti poklon sad za Bozic, pa googlam sto bi mogla ... a muz naravno govori da sam luda :) Sto kupiti devetogodisnjij curici? :D Mislim, svjesna sam da joj nisam majka i rijesile smo to na pocetku jer ju je to zbunjivalo, pa je bila na oprezu- jako je inteligentna! Mislim da bi nas beba povezala jos vise i ona je jos i najveci razlog zasto bi ovoliko htjela bebu... 💗
Lucyn koji sport?
Dada ne brini, rade oni i vikendom ako treba, ali cemo fino mantrati da svi dodu do 5-og dana 🤞🏻💗
Cure malo da se javim da vas sve pratim i citam 😊
Ima i lijepih vijesti, one manje lijepe zaboravljamo i dalje i nove pobjede ❤️
Bozma sta kazes za ove vitamincice sta si mi dala ja to od šusa popijem a jucer me neko žarenje uplašilo hahha kako si ih ti pila? 😘😘 Kad ce transfer jel znas vec?
Mtb draga i na tebe puno mislim ❤️
Ja ko ja luda ka šiba čekam vijesti kad ce nam humana opet pocet radit...
Ja svoje iskustvo sa propuhivanjem bolje da ne pišem, još jedan doktor koji se učio na meni.
Ali sve u svemu kad ustaneš sa stola više ništa ne boli 😁
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Ja svoje iskustvo sa propuhivanjem bolje da ne pišem, još jedan doktor koji se učio na meni.
Ali sve u svemu kad ustaneš sa stola više ništa ne boli 😁
Također, iako mislim da je moj doktor bio iskusan, ali samo iskustvo necu pisati.
Sretno sutra na aspiraciji 😉
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Dada, Leoni sretno sutra i javite nam lijepe vijesti poslije aspiracije 🍀😘
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Cure malo da se javim da vas sve pratim i citam 😊
Ima i lijepih vijesti, one manje lijepe zaboravljamo i dalje i nove pobjede ❤️
Bozma sta kazes za ove vitamincice sta si mi dala ja to od šusa popijem a jucer me neko žarenje uplašilo hahha kako si ih ti pila? 😘😘 Kad ce transfer jel znas vec?
Mtb draga i na tebe puno mislim ❤️
Ja ko ja luda ka šiba čekam vijesti kad ce nam humana opet pocet radit…
Ja sam pila sacicu nakon dorucka 😂. Evo pogledala biljeske. Alfa lipoic acid pola sata prije jela. Ovo drugo sam pila nakon dorucka sve skupa.
Imam krajem tjedna uzv pa cu valjda znat kad je otprilike transfer. Nadam se da nece opet trebat test na koronu. Jedva cekam rjesit se toga.
Kad sam zvala narucit se za uzv pitala sam rade li, kaze sestra da rade normalno. Nije mi to fer, da za nekoga rade, a za nekoga ne, iako je meni dobro upalo. Da nazoves pitat?
darliv, vuky hvala puno ❤️ nebi vjerovala ali neke klinike ne rade ništa nedjeljom 🙄🙄🙄
Leoni ako vraćaju trodnevni to bi bila subota, sutra je taj nulti dan kojeg ne broje. Tako su meni cure objasnile 😊
endometrioza
Nikitta bas je tak kako si opisala :) da je girly nebi imala problema ... 🤣 onda sve znas - slobodno savjetuj ☺️
Dada meni se svaki od ova 4x nesto desavalo ned, ili transfer ili punkcija ... mislila sam da ipak svi rade u mpo i ned ... bezveze da ne...
Hvala Darliv..
Jučer bila jedna cura u čekaonici i doktor joj govori da je trebala na punkciju kao sada, pošto je bio vikend nitko je nije gledao, i sad zbog covid testa nije mogla.
A kao do srijede joj rekao doktor tko zna što će biti. Baš mi je bilo žao 😑
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji