Vučic Decapeptyl ne sadrži hcg, to je prava crta 🤩🤩
Mtb žao mi je da se loše osjećaš. Nadam se da će to se tijelo samo očistiti i da nećeš morati rješavati to bolnički 🙏
👱♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
05/18- 10/18- 4 inseminacije
11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
04/19- prirodni ivf, nema stanice
1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙
Jutro!
Javio mi se biolog. Kaze našao je još jedan folikul tako da ih je 10. Woo-hoo!!!!😀😀😀 Oplodilo se za sada 7. 🙂🙂🙂U petak ce mi javiti koliko ih se održalo i da se dogovorimo za zamrzavanje tako da, zbog visokog progesterona, ništa od transfera.
Kaže možda i bolje jer je bolje iz smrzlića.
Bez obzira na sve, i dalje sam presretna!!! 😊😊😊
O-ho…prvi put cujem da su nasli jos stanica 😁.
Kad si vadila progesteron? Koliki ti je bio?
Pa imas i zasto bit presretna, rezultat je odlican
Progesteron sam vadila u petak, a punkcija mi je bila u nedjelju.
Daaa, i ja sam ostala šokirana kad su krenili:javljamo vam da ipak nije bilo 9 folikula nego......ocekivala sam manje, kad ono još jedna. Ugl, progesteron mi je 5,6. A profa kaže kako treba biti ispod 5.
👩40 🧔37
Anovulatorni ciklusi, spermiogram super
7/20 stimulacija, 2 folikula, 1 blastica 🐧
9/20 FET, beta =0
12/20 stimulacija, 10 folikula, 5 blastica 🐧
1/21 FET 2 blastice.
Beta 22.1. = 229,9 ; 25.1. = 657,1 ; 29.1.=3040,7
11.2. Kuca nam ❤. Jedno ali vrijedno!🙏
1.3. Missed ab - 10 tt
10/21 FET 2 blastice, beta = 0,2
12/21 FET 1 blastica, beta = 0
12/21 stimulacija, 4 folikula, 1 blastica 🐧
1/22 FET, beta=0,1
11/22 stimulacija, 5 folikula, jedan 3dnevni
Teja također čestitam na uzv. ❤️
Čestitam i ostalim curkama na lijepim vijestima 😊
Ja mucim muku danas s mučninama. Jutros sam popila prvu tabletu elebaby i po vratila nakon 3 minute i od jutros mi nije dobro 😒 imala sam ja mučnine i do sad, Al ovo danas je x10
Još da sve bude bolje svekrva mi pozitivna na covid od nedjelje, suprug bio u kontaktu u srijedu. Za sada nema simptoma. Ali baš me strah 😏 nadam se da će sve biti ok!
Meni je moja ginekologica rekla da od tih prenatala je najbolje Novalac koristiti jer on ne sjeda tesko na zeludac, da od ostalih zene znaju imati i jace mucnine, a od Novalaca ne bi trebale….
A za covid, ma mislim da je dosta vremena proslo od kad je muz bio s njom, do njenih simptoma, mislom da necete pobrat.🤞🙏
A ona je počela imat simptome s cet na pet 😏 tako da.. Nadam se samo da će samnom i s bebom bit sve ok i da će svi ozdravit brzo 🙏
A nudila mi je i Novalac i ja uzmem ovaj 🥴 užas probat ću još sutra ak ne uspijem ništa jbg uzet ću drugi samo mi žao bačenih 150 kn a jednu tabletu popila
Ja koristim Elevit(to mi je Simunic dao) i nikakvih problema nisam imala, a fakat su mi bile mucnine. E sad, na ovom pise da se pije tokom obroka.. Pa sad ne znam dal ti svoj isto tako uzimas il ? A zanimljivo, danas Grbavac i on mi pise daljnju terapiju i kaze da uzmem Elebaby 🤷🏻♀️ u cem je razlika, nemam pojma..
Pa i meni kao su rekli da je jedan od boljih pa kao ajde. Popila eutirox, pa mlijeko s žitaricama i nakon tog popila tu tabletu. E čim sam ju progutala digo mi se želudac i uzmem bademe jer mi inače pomognu, hodam po kući i ponavljam si u glavi nemoj po vratit nemoj 😂 nisam stigla do kupaone, mlijeka je bilo po svuda 😂
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Lucyinthesky ili netko drugi koliko oni naplate te postupke bez transfera? svima u cjenicima piše TROŠAK. Ja bi i u ovima sa nezrelim stanicama imala po 1 embrij. Jedino sam imala onaj prirodnjak sa aspiracijom bez transfera, mislim 800kn da sam platila. Zanima me je li išta skuplje kad je stimulirani?
Hej draga, pitaš za Podobnik ili?
Ako da, u stimuliranom bez transfera plaćaš sve osim transfera(išla sam sad kopat po papirima da ti točno napišem). Postupak je bio 9500,lijekovi oko 4500,znači cca 14 sve skupa. To pišem za ovaj sa nezrelim stanicama.
U prirodnjacima sam imala nezrelu i jednom prazan folikul i oba puta sam platila cca 6000.
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Cure, napravila sam popodne test
https://ibb.co/s9FtM2p
Danas mi je 6dt blastica.
Divno, čestitam ti 🤩❤️
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Teja također čestitam na uzv. ❤️
Čestitam i ostalim curkama na lijepim vijestima 😊
Ja mucim muku danas s mučninama. Jutros sam popila prvu tabletu elebaby i po vratila nakon 3 minute i od jutros mi nije dobro 😒 imala sam ja mučnine i do sad, Al ovo danas je x10
Još da sve bude bolje svekrva mi pozitivna na covid od nedjelje, suprug bio u kontaktu u srijedu. Za sada nema simptoma. Ali baš me strah 😏 nadam se da će sve biti ok!
Meni je moja ginekologica rekla da od tih prenatala je najbolje Novalac koristiti jer on ne sjeda tesko na zeludac, da od ostalih zene znaju imati i jace mucnine, a od Novalaca ne bi trebale….
A za covid, ma mislim da je dosta vremena proslo od kad je muz bio s njom, do njenih simptoma, mislom da necete pobrat.🤞🙏
A ona je počela imat simptome s cet na pet 😏 tako da.. Nadam se samo da će samnom i s bebom bit sve ok i da će svi ozdravit brzo 🙏
A nudila mi je i Novalac i ja uzmem ovaj 🥴 užas probat ću još sutra ak ne uspijem ništa jbg uzet ću drugi samo mi žao bačenih 150 kn a jednu tabletu popila
Ja koristim Elevit(to mi je Simunic dao) i nikakvih problema nisam imala, a fakat su mi bile mucnine. E sad, na ovom pise da se pije tokom obroka.. Pa sad ne znam dal ti svoj isto tako uzimas il ? A zanimljivo, danas Grbavac i on mi pise daljnju terapiju i kaze da uzmem Elebaby 🤷🏻♀️ u cem je razlika, nemam pojma..
Pa i meni kao su rekli da je jedan od boljih pa kao ajde. Popila eutirox, pa mlijeko s žitaricama i nakon tog popila tu tabletu. E čim sam ju progutala digo mi se želudac i uzmem bademe jer mi inače pomognu, hodam po kući i ponavljam si u glavi nemoj po vratit nemoj 😂 nisam stigla do kupaone, mlijeka je bilo po svuda 😂
Msm da ovaj ima dodatak omege ili tako nešto. Ovaj se pije kao od 13 tt
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Hvala cure❤️
🥳🥳🥳🥳 kad vadis betu?
U subotu! Mislila sam i ranije ali strpiti cu se😊
Poliklinika IVF, 2. Ivf uspješan - cekamo dečkića 💙
[/url
Stize nam decko💙
Lucyinthesky ili netko drugi koliko oni naplate te postupke bez transfera? svima u cjenicima piše TROŠAK. Ja bi i u ovima sa nezrelim stanicama imala po 1 embrij. Jedino sam imala onaj prirodnjak sa aspiracijom bez transfera, mislim 800kn da sam platila. Zanima me je li išta skuplje kad je stimulirani?
Hej draga, pitaš za Podobnik ili?
Ako da, u stimuliranom bez transfera plaćaš sve osim transfera(išla sam sad kopat po papirima da ti točno napišem). Postupak je bio 9500,lijekovi oko 4500,znači cca 14 sve skupa. To pišem za ovaj sa nezrelim stanicama.
U prirodnjacima sam imala nezrelu i jednom prazan folikul i oba puta sam platila cca 6000.
Ovo sa nezrelim su oni tebi trebali platiti 14kkn radi stresa kroz koji su te stavili i radi svoje greške.
💔💔💔
Lucyinthesky, ako nije preintimno, postoji li razlog što nisi pokušala preko HZZO?
💔💔💔
Cure, napravila sam popodne test
https://ibb.co/s9FtM2p
Danas mi je 6dt blastica.
Divno, čestitam ti 🤩❤️
Hvala❤️
Poliklinika IVF, 2. Ivf uspješan - cekamo dečkića 💙
[/url
Stize nam decko💙
Sortiraj odgovore
Najstariji