Seny, to znači da ti je AMH pristojan, ne moraš brinuti radi toga
Hvala ti MTB…nadam se da je tako. Rekla mi jedna cura da se priblizavam menupauzi. U srijedu napokon idem u Ri nosim sve nalaze pa da vidimo sta cu dalje. A 17.12 idem privatno obaviti prohodnost jajovoda. To mi nije na preporuku doktorice vec sam sama htjela i narucila se. Nadam se da time necu nista zeznuti 🤔
Naravno da se približavaš menopauzi, svi se mi približavamo. Statistika kaže da je 3-5 godina prije menopauze AMH nemjerljiv, a tebi je itekako mjerljiv i pristojne veličine.
A da ćeš u idućih 10tak i više godina završiti u menopauzi si znala i sama, ali imaš dovoljno vremena do onda.
Jedan od dobrih predskazatelja je kad je tvoja ženska linija imala menopauzu (mama, baka, mamina sestra itd), iako ni to ne mora biti tako.
Hvala ti MTB sad si me utjesila. Jer sam mislila da je AMH prenizak…znaci nema potrebe za paniku 😍🤗😘
A slušaj, prije 10 godina ti je bio viši. Ali i ovo sad je dobro. Što bi tek trebale reći naše trudnice ovdje koje su neke imale ispod 5.
Ajde si sredi potpis da bolje znamo koje ti je stanje.
A što se prohodnosti jajovoda tiče - ako radi toga odgađaš postupak, onda gubiš vrijeme s tim. Ako ionako čekaš na postupak, ne šteti ti da i to napraviš dok čekaš.
MTB
Na postupak jos cekam. Tek cu 9.12 obaviti druge konzultacije pa cu vidjeti kad ce me doktorica staviti na ivf. Tako da sam prohodnost ubacila prije toga 17.12. Jer mora biti neka odredjena pauza izmedju prohodnosti i ivf-a?
Ja 37.5🙋♀️ On 37🙋♂️
Godinu dana pokusavanja
23.9.'20 prve konzultacije KBC RI
10./11.12.'20 obavljanje pretraga i prikupljanje nalaza - priprema za IVF
AMH 11.6 pmol/L
11.'20. Ureaplasma😔 - 12.'20. nalaz Ureaplasme negativan 😀
9.12.'20. Druge konzultacije KBC-RI
16.12.'20. Prohodnost jajovoda Poliklinika IVF - oba jajovoda 🔝🔝
Ana123456 U biti, ja sam bila u samoizolaciji kad sam zvala VV pa su mi rekli da se javim ovaj mjesec. Neki dan sam zvala da pitam jel rade oko Božića i rekli su da su tada na godišnjem.
I ja sam imala asimptomatski.
Pa to mi je baš bezveze što ne daju 2mj,pa nismo zarazne,a svakako moramo imati negativan nalaz kod prve folikulometriie. Samo mi još treba da mi ne daju ni u 1 mj,a u 2 mj mi nalazi istječu. Javi mi ako šta saznaš.
👱♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
👨💼 31 OAT
4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
3/21 ET 1 blastice - ❌
4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
Pozdrav svima 🙂 nova sam ovdje..imam 24 godine i suprug i ja radimo na bebici pa nam baš ne ide..sada nas doktorica šalje na pretrage..zanima me dali tko ima novijih iskustva s Osijekom jer sve što sam čitala za njihove rezultate i pretrage nije baš ohrabrujuće 😐😒 hvala svima unaprijed 😁😁
👩 24
Papa ✅
Brisevi ✅
Hormoni ✅
🧑 25
Spermiji nisu nađeni
👶 Radimo na bebi 10 mjeseci, a u braku smo 3 godine bez da smo pazili ili tako nešto, nažalost bez ikakvih rezultata
11.mj 2020 krenuli na pretrage 🤞
Ljutopile, jesi ti trazila konzultacije s njima nakon neuspjelog ili kako? Super mi je sto ti je dao da to sve obavis prije nego ides opet. Ja bi rado napravila histeroskopiju. Znam da su meni sad razlog lose stanice, pa samim time i embriji, ali nemam ja citav zivot 40. Glupost mi je ic i na donaciju bez te pretrage. Jedino da trazim da mi je tamo u klinici naprave, ili da upadnem nekome od ovih lokalnih sa pistoljem jer hocu histeroskopiju 😂
Zvali su me nakon sto sam javila da su mi krenule stvari, sve sam telefonski s njim. I naveo mi je te pretrage i kad sam cula kariogram samo sam se iskljucila, kroz maglu sam čula histeroskopija, dijagnosticka, malo zagrebati...... kasnije mi je L to sve poslala napisano.
Hvala vam cure na odgovorima..
Malo sam prelistala vase opise I nigdje nisam nasla tako nizak amh kao kod mene...Sve hormone sam radila samoincijativno.Kad sam pitala dr jeli to potrebno ona se samo nasmijala I odmahnula rukom. Bojala sam te preuranjenje menopauze I eto...izgleda da sve upucuje na to .Malo mi je cudno da su ostali hormoni ok,I da si mi tacne menge kao sat I redovne.Samo zadnje dvije su dosle dva dana ranije..Ne osjecam se spermnom ma takve velike promjene...mennopauza...muka mi dolazi od te rijeci 😫Ja jos cekam odg dr.i fri same Boga da ne kaze da ne postiji sansa I sa to more biti samo sa donatorskom celijom.
Svaka vam cast na trudu,vidim koliko ste Jake I istrajne.
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Seny, to znači da ti je AMH pristojan, ne moraš brinuti radi toga
Hvala ti MTB…nadam se da je tako. Rekla mi jedna cura da se priblizavam menupauzi. U srijedu napokon idem u Ri nosim sve nalaze pa da vidimo sta cu dalje. A 17.12 idem privatno obaviti prohodnost jajovoda. To mi nije na preporuku doktorice vec sam sama htjela i narucila se. Nadam se da time necu nista zeznuti 🤔
Naravno da se približavaš menopauzi, svi se mi približavamo. Statistika kaže da je 3-5 godina prije menopauze AMH nemjerljiv, a tebi je itekako mjerljiv i pristojne veličine.
A da ćeš u idućih 10tak i više godina završiti u menopauzi si znala i sama, ali imaš dovoljno vremena do onda.
Jedan od dobrih predskazatelja je kad je tvoja ženska linija imala menopauzu (mama, baka, mamina sestra itd), iako ni to ne mora biti tako.
Hvala ti MTB sad si me utjesila. Jer sam mislila da je AMH prenizak…znaci nema potrebe za paniku 😍🤗😘
A slušaj, prije 10 godina ti je bio viši. Ali i ovo sad je dobro. Što bi tek trebale reći naše trudnice ovdje koje su neke imale ispod 5.
Ajde si sredi potpis da bolje znamo koje ti je stanje.
A što se prohodnosti jajovoda tiče - ako radi toga odgađaš postupak, onda gubiš vrijeme s tim. Ako ionako čekaš na postupak, ne šteti ti da i to napraviš dok čekaš.MTB
Na postupak jos cekam. Tek cu 9.12 obaviti druge konzultacije pa cu vidjeti kad ce me doktorica staviti na ivf. Tako da sam prohodnost ubacila prije toga 17.12. Jer mora biti neka odredjena pauza izmedju prohodnosti i ivf-a?
Koliko ja znam, ne treba ti pauza.
Na vrijeme si krenula u postupak, nalazi su ti dobri, tako da je velika šansa da će sve biti OK. Naravno, nemaš vremena čekati hoće li ti upaliti prirodno ili ne, trebaš ići u postupak. Prohodnost će ti pomoći da u pauzama kad nisi u postupcima ipak imaš šanse i prirodno to riješiti.
Ako ti ne daju postupak prije ožujka, razmisli da si rezerviraš termin preko HZZO na proljeće (za svaki slučaj) a prije toga odeš privatno na postupak (i,naravno, nadaš se da će upaliti i taj prvi).
To je ono što ja sad radim. Doduše, ja sam starija od tebe i imam još manje vremena za gubljenje od tebe, ti imaš još 3, 4 godina vremena za pokušavanje bez stresa.
💔💔💔
Malo sam prelistala vase opise I nigdje nisam nasla tako nizak amh kao kod mene…Sve hormone sam radila samoincijativno.Kad sam pitala dr jeli to potrebno ona se samo nasmijala I odmahnula rukom. Bojala sam te preuranjenje menopauze I eto…izgleda da sve upucuje na to .Malo mi je cudno da su ostali hormoni ok,I da si mi tacne menge kao sat I redovne.Samo zadnje dvije su dosle dva dana ranije..Ne osjecam se spermnom ma takve velike promjene…mennopauza…muka mi dolazi od te rijeci 😫Ja jos cekam odg dr.i fri same Boga da ne kaze da ne postiji sansa I sa to more biti samo sa donatorskom celijom.
Tvoj AMH je u drugoj mjernoj jedinici nego nama, zato ne vidiš tako malen.
Odi na folikulometriju, ona će ti lijepo pokazati s čim se tu ima za raditi. AMH je tu manje bitan.
💔💔💔
Ljutopile, jesi ti trazila konzultacije s njima nakon neuspjelog ili kako? Super mi je sto ti je dao da to sve obavis prije nego ides opet. Ja bi rado napravila histeroskopiju. Znam da su meni sad razlog lose stanice, pa samim time i embriji, ali nemam ja citav zivot 40. Glupost mi je ic i na donaciju bez te pretrage. Jedino da trazim da mi je tamo u klinici naprave, ili da upadnem nekome od ovih lokalnih sa pistoljem jer hocu histeroskopiju 😂
Zvali su me nakon sto sam javila da su mi krenule stvari, sve sam telefonski s njim. I naveo mi je te pretrage i kad sam cula kariogram samo sam se iskljucila, kroz maglu sam čula histeroskopija, dijagnosticka, malo zagrebati…… kasnije mi je L to sve poslala napisano.
Pitam jer imam dojam da ni oni nisu prema svima nama isti. Ja kad sam išla stalno sam imala dojam da sam otpisana i prije nego sam počela. Osim što mi je stalno govorio da mala Maki ima 10 komada a ja samo 2, na oba UZV što sam bila i punkciji, stalno je uspoređivao, pa do ovoga da embriologa ne vidiš i ne dobiješ bar 2 riječi o stanicama i embrijima. Znači ja sam javila da sam dobila i bilo je samo žao mi je i bok.
Malo sam prelistala vase opise I nigdje nisam nasla tako nizak amh kao kod mene…Sve hormone sam radila samoincijativno.Kad sam pitala dr jeli to potrebno ona se samo nasmijala I odmahnula rukom. Bojala sam te preuranjenje menopauze I eto…izgleda da sve upucuje na to .Malo mi je cudno da su ostali hormoni ok,I da si mi tacne menge kao sat I redovne.Samo zadnje dvije su dosle dva dana ranije..Ne osjecam se spermnom ma takve velike promjene…mennopauza…muka mi dolazi od te rijeci 😫Ja jos cekam odg dr.i fri same Boga da ne kaze da ne postiji sansa I sa to more biti samo sa donatorskom celijom.
Tvoj AMH je u drugoj mjernoj jedinici nego nama, zato ne vidiš tako malen.
Odi na folikulometriju, ona će ti lijepo pokazati s čim se tu ima za raditi. AMH je tu manje bitan.
Izracunala sam, on izadje u pml svega 0,37,to he bas premalo...a svakako nakon menge idem dalje na pretrage
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Zvali su me nakon sto sam javila da su mi krenule stvari, sve sam telefonski s njim. I naveo mi je te pretrage i kad sam cula kariogram samo sam se iskljucila, kroz maglu sam čula histeroskopija, dijagnosticka, malo zagrebati…… kasnije mi je L to sve poslala napisano.
I da se javim iza Ng. Ali sada mi je sve na strku, ne vjerujem ni da cu stici povaditi krv za te trombofilije i secere, mozda bi i stigla ali sad praznici, a kariogram se ceka navodno i po pola godine i mogla bi bez njega ici......
Sortiraj odgovore
Najstariji