Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    06. Prosinac 2020. 21:12

Ljutopile
     Ne znam jesi li sve postupke iskoristila preko hzzoa? Ne mogu oni tebe zbog tog odbiti u bolnici, eventualno ti mogu predlozili da idete van na postupak s PGD-om pa vam HZZO tu nesto sufanicira ali ne smijes imati sve postupke iskoristene, a na vama je zelite li to ili ne.. To je isto kao trudnica zeli li ili ne raditi dodatne pretrage u trudnoci... Na njoj je da odluci, oni samo predloze... 
    I teoretski ti ni ne moras rec da ste uopce radili kariogram 🤷‍♀️ ako nesto ne bude u redu iako to cisto sumnjam da ce tako biti...
    Joj predaleko si otisla🙈🙈

06. Prosinac 2020. 21:18

LUCIJA007

Ljutopile
    Ne znam jesi li sve postupke iskoristila preko hzzoa? Ne mogu oni tebe zbog tog odbiti u bolnici, eventualno ti mogu predlozili da idete van na postupak s PGD-om pa vam HZZO tu nesto sufanicira ali ne smijes imati sve postupke iskoristene, a na vama je zelite li to ili ne.. To je isto kao trudnica zeli li ili ne raditi dodatne pretrage u trudnoci… Na njoj je da odluci, oni samo predloze…
    I teoretski ti ni ne moras rec da ste uopce radili kariogram 🤷‍♀️ ako nesto ne bude u redu iako to cisto sumnjam da ce tako biti…

Je, bas sam luda, pere me takvo neko stanje. Nisam uopce isla u bolnicu jer vremenski to trenutno ne mogu priustiti zbog posla. Oboje imamo glupe smjene na poslu, ustvari nemamo smjene. A i ako krenem u bolnicu to bi bio zagreb, skepticna sam prema splitu.

Tigrica
    06. Prosinac 2020. 21:19

MTB

Tigrica

Seny

MTBbas sam tako i planirala pararelno uz postupak raditi i na bebici prirodnim putem zato sam se i odlucila napraviti prohodnost.

Zar se toliko dugo ceka za postupak da mislis da bi tek u 3.mj mogla dobiti termin na KBC-u Ri? Reci mi molim te, da li je izmedju dva postupka potrebna odredjena pauza i ako da, koliko ta pauza treba trajati?

Ovisno u kakvom si postupku bila. Coomifen -tablete mislim da nije duga pauza , nisam ziher, ali ako je puna stimulacija, ond bi trebala imat pauzu od 5-6 mj. Tako mi je dr . racunala na Sv. Duhu.

To su ti možda rekli zato što si mlada, ako jesi pa računaju da imaš vremena, a žele ti uštediti postupke i raširiti iz kroz vrijeme. Ako si preko 37, onda je to bezobrazno što su ti rekli.
    Pauza od 3 mjeseca je i više nego dovoljna. Dakle, kad dođe menga, još 2 ciklusa pa se kreće opet. Teoretsi, 4 postupka godišnje stigneš napraviti, više od toga ja ne bih jer ipak treba tijelu i da se oporavi.

Tada sam imala 37 god.. sada punih 39. Jer kao da se obnovi zaliha jajnih stanica. Amh mi je oko 23 bez obzira na godine. Zadnji postupak mi je bio prirodni, svejedno su mi uvalili estrofem, ja to nisam znala da moze bez toga. Kad sam zadnji puta bila kod ginice maternica normalna, po  danima ciklusa debel kako treba.  

16.02.2022.- termin curica 💞
    17.02.2022 došla moja Maza❤

06. Prosinac 2020. 21:21

Ana26

Ana123456 U biti, ja sam bila u samoizolaciji kad sam zvala VV pa su mi rekli da se javim ovaj mjesec. Neki dan sam zvala da pitam jel rade oko Božića i rekli su da su tada na godišnjem.
    I ja sam imala asimptomatski.
    Pa to mi je baš bezveze što ne daju 2mj,pa nismo zarazne,a svakako moramo imati negativan nalaz kod prve folikulometriie. Samo mi još treba da mi ne daju ni u 1 mj,a u 2 mj mi nalazi istječu. Javi mi ako šta saznaš.

I meni je baš bezveze to da se ne smije 2 mjeseca ići u postupak,pogotovo kod asimptomatskih jer nakon 10 dana nebi trebali biti zarazni..
    Javit ću sve novo što saznam  ..
    Nadam se da ćeš uspit na postupak u 1 mj🙏

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    06. Prosinac 2020. 21:30

Tigrica

MTB

Tigrica

Seny

MTBbas sam tako i planirala pararelno uz postupak raditi i na bebici prirodnim putem zato sam se i odlucila napraviti prohodnost.

Zar se toliko dugo ceka za postupak da mislis da bi tek u 3.mj mogla dobiti termin na KBC-u Ri? Reci mi molim te, da li je izmedju dva postupka potrebna odredjena pauza i ako da, koliko ta pauza treba trajati?

Ovisno u kakvom si postupku bila. Coomifen -tablete mislim da nije duga pauza , nisam ziher, ali ako je puna stimulacija, ond bi trebala imat pauzu od 5-6 mj. Tako mi je dr . racunala na Sv. Duhu.

To su ti možda rekli zato što si mlada, ako jesi pa računaju da imaš vremena, a žele ti uštediti postupke i raširiti iz kroz vrijeme. Ako si preko 37, onda je to bezobrazno što su ti rekli.
    Pauza od 3 mjeseca je i više nego dovoljna. Dakle, kad dođe menga, još 2 ciklusa pa se kreće opet. Teoretsi, 4 postupka godišnje stigneš napraviti, više od toga ja ne bih jer ipak treba tijelu i da se oporavi.

Tada sam imala 37 god.. sada punih 39. Jer kao da se obnovi zaliha jajnih stanica. Amh mi je oko 23 bez obzira na godine. Zadnji postupak mi je bio prirodni, svejedno su mi uvalili estrofem, ja to nisam znala da moze bez toga. Kad sam zadnji puta bila kod ginice maternica normalna, po danima ciklusa debel kako treba.

I sa 37 godina ne bih čekala 6 mjeseci, kamoli sa 39.
    Nakon 2 ciklusa odeš na pregled i oni vide jesi li se oporavila ili možeš krenuti.

💔💔💔

06. Prosinac 2020. 21:37

Ljutopile🐥

LUCIJA007

Ljutopile
    Ne znam jesi li sve postupke iskoristila preko hzzoa? Ne mogu oni tebe zbog tog odbiti u bolnici, eventualno ti mogu predlozili da idete van na postupak s PGD-om pa vam HZZO tu nesto sufanicira ali ne smijes imati sve postupke iskoristene, a na vama je zelite li to ili ne.. To je isto kao trudnica zeli li ili ne raditi dodatne pretrage u trudnoci… Na njoj je da odluci, oni samo predloze…
    I teoretski ti ni ne moras rec da ste uopce radili kariogram 🤷‍♀️ ako nesto ne bude u redu iako to cisto sumnjam da ce tako biti…

Je, bas sam luda, pere me takvo neko stanje. Nisam uopce isla u bolnicu jer vremenski to trenutno ne mogu priustiti zbog posla. Oboje imamo glupe smjene na poslu, ustvari nemamo smjene. A i ako krenem u bolnicu to bi bio zagreb, skepticna sam prema splitu.

Niti jedan privatnik te zbog tog sigurno ne bi odbio a niti te uopce trazio kariogram kao uvjet za postupak.... 

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    06. Prosinac 2020. 21:43

Upravo naručili svu silu dodataka prehrani 
    Morala se tući sa MM da ne uzmemo onaj čitavi paket za neplodnost od Radoševića, previše mi je to para. 

💔💔💔

Lucyinthesky
    06. Prosinac 2020. 21:51

MTB

Morala se tući sa MM da ne uzmemo onaj čitavi paket za neplodnost od Radoševića, previše mi je to para.

Neka, tako treba 💪
    Kod nas od danas ukinuto sve osim najnužnijeg što moram, a ako od ovog ništa ne uspije, niš, idemo stanice i spermiće bildat opet.
    Vjerujem da su ovi svi suplementi pomogli.

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    06. Prosinac 2020. 21:56

Lucyinthesky

MTB

Neka, tako treba 💪
    Kod nas od danas ukinuto sve osim najnužnijeg što moram, a ako od ovog ništa ne uspije, niš, idemo stanice i spermiće bildat opet.
    Vjerujem da su ovi svi suplementi pomogli.

Pa da, ja sam od transfera ukinula sve, i neću ponovo piti do nakon završetka ove priče.
    A onda krećem s bildanjem.
    Vjerujem da sve to pomaže za opće stanje organizma, neće odmoći i stanicama.
    Naručila matičnu mliječ, D vitamin u spreju, shatavari, ulje noćurka i ulje crnog kima.
    Ostale dodatke prehrani imamo još od prije pa ćemo nadopunjavati kako ih trošimo.
    Imaš neku preporuku? 

💔💔💔

manemoj
    06. Prosinac 2020. 22:00

MTB

Tigrica

MTB

Tigrica

Seny

Tada sam imala 37 god.. sada punih 39. Jer kao da se obnovi zaliha jajnih stanica. Amh mi je oko 23 bez obzira na godine. Zadnji postupak mi je bio prirodni, svejedno su mi uvalili estrofem, ja to nisam znala da moze bez toga. Kad sam zadnji puta bila kod ginice maternica normalna, po danima ciklusa debel kako treba.

I sa 37 godina ne bih čekala 6 mjeseci, kamoli sa 39.
    Nakon 2 ciklusa odeš na pregled i oni vide jesi li se oporavila ili možeš krenuti.

Slažem se. Kakvih 6 mjeseci.. meni je odmah u ovom ciklusu rekao da mi jajnici izgledaju kao da ni nisu bili u stimulaciji. Pretpostavljam da je to jer mi se čini da je Rekovelle blaži. Ja u startu nisam imala puno stanica pa možda i to ali bez obzira. 6 mjeseci mi djeluje baš bas predugo 

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.