Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • maja555
    23. Rujan 2020. 13:13

Ivanaxx

PiPi

Ivanaxx

Sretno svima i ja kažem 😂
    Sutra mi je punkcija i lagano umirem od straha jer svi pričaju da jako boli, dosta trpim, ali me svejedno baaš strah..
    E i netko je prokomentirao da nema neko bajno iskustvo sa splitskim privatnicima, zbog čega, jel postoji neki konkretan razlog, za nekoga posebno ili za sve. Ja sam u st privatno, ali sam tek ušla u cijelu priču pa nemam na osnovu čega niti steći dojam niti imam nekoga za usporedbu.

Ako idete u privatnika onda Ce te dobit inekciju tako da vas nece volite punkcija

Idem, super onda, nadam se da će bit ok. E a netko je spominjao za privatnike u st da nisu baš, zna li itko o tome više, je li stvar da su manje stručni ili samo temperamentni? Jer ako je ovo drugo baš me briga, istrpila bi i najvećeg morona za svoju bebu, samo nek zna šta radi. Doduše moj dr je stvarno normalnog ponašanja, a djeluje i stručno pa sad…

bila sam privatno u cito, nije bilo boli tijekom punkcije. Što se tiče osoblja i odnosa prema pacijentu sve pohvale, sestre su brižne, doktor je isto ok. Nikakvo trumatično iskustvo. 

Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
    2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
    03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
    05/19 fet, beta 0 polik.Cito
    **od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
    23.01.21. AIH

• Piky
    23. Rujan 2020. 13:21

Samara

Ja sam pila shatavari 3 mj uz folnu i vitamin D i dobili smo super js. Blastice odlicne i vrlo dobre

Jesi ih pila u tabletama ili

🙋‍♀️32 🙋‍♂️44
    Dijagnoza: idijopatska neplodnost,nalazi super.
    3/2020 insem. - stigla M
    7/2020 prirodni, štop, jedan fulikul prazan
    9/2020 klomifen, štop, punkcija 15.9/ 1j.s, transfer 17.09, beta 5.10
    Beta
    19 dt 2233.1,21 dt 3133.6
    20.10 srce kuca, 27.10 nema srčane reakcije missed AB. 😭
    04/2021 stimulirani, bemfola I orgalutran. 3 fulikula vodeća (anestezija) 8 jajnih stanica, 5 se oplodilo, 5 blastica. 4 smrznuta
    26.04 ET, 10.5 beta

23. Rujan 2020. 13:23

Ivanaxx u koga si u postupku? ma nema se ništa loše reć za splitske privatnike, ne sumnjam u njihovu stručnost, ali sam baš u privatnika imala dojam kao da je na sve "kao na traci", a ne u bolnici. Uspjet će tebi sad pa da nećeš ni imat s čim uspoređivat

iris_iris
    23. Rujan 2020. 13:25

Nikitta naravno da kod svake operacije postoji rizik, mi smo možda malo naivno uletjeli u to jer je to bila "samo laparoskopija, 3 točkice i gotovo", pa eto nije bilo tako. Tako se poklopilo taj dan, 100 sitnica, nestalo struje u jednoj sali, pomaknule se operacije, sestra išla zadnja od svih taj dan umjesto druga, itd... žao mi je što sam te sad zabrinula, ali ne brini, tvoja operacija će biti na najvišoj razini, ova je trebala biti rutinska. Ne mogu ti poslati pp, tj ne znam kako. 
    Što se tiče LDN, odnosno toga da same spominjemo svojim doktorima što bi možda mogle probati, ja svako toliko dođem s novim popisom koji provjeravam kod doktorice  ja sam na SD. 

MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
    MM: blaga asthenozoo
    MPO od 7/20
    10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
    6xET - beta 0,
    3xneg. aspiracija,
    1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
    iris676.iris@gmail.com

Samara
    23. Rujan 2020. 13:25

Folna i vitamin D u tabletama od Solgara, a shatavari je prah. Ima u bio&bio, tvornici zdrave hrane i sl trgovinama

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

iris_iris
    23. Rujan 2020. 13:30

Nikitta

Samo da napomenem za cure s endometriozom - guglajteldn naltrexone, ildn naltrexone endometriosis, ima hrpa toga.

Ok! Hvala! A Resveratrol jesi kad probala koristiti? 

MPO od 7/20
    6xET - beta 0,
    3xneg. aspiracija,
    iris676.iris@gmail.com

23. Rujan 2020. 13:47

Bozma

Ivanaxx u koga si u postupku? ma nema se ništa loše reć za splitske privatnike, ne sumnjam u njihovu stručnost, ali sam baš u privatnika imala dojam kao da je na sve "kao na traci", a ne u bolnici. Uspjet će tebi sad pa da nećeš ni imat s čim uspoređivat

Daj Bože haha, ja sam u Šparca i dojam mi je ok stvarno. 

• PiPi
    23. Rujan 2020. 13:59

maja555

Ivanaxx

PiPi

Ivanaxx

Sretno svima i ja kažem 😂
    Sutra mi je punkcija i lagano umirem od straha jer svi pričaju da jako boli, dosta trpim, ali me svejedno baaš strah..
    E i netko je prokomentirao da nema neko bajno iskustvo sa splitskim privatnicima, zbog čega, jel postoji neki konkretan razlog, za nekoga posebno ili za sve. Ja sam u st privatno, ali sam tek ušla u cijelu priču pa nemam na osnovu čega niti steći dojam niti imam nekoga za usporedbu.

Ako idete u privatnika onda Ce te dobit inekciju tako da vas nece volite punkcija

Idem, super onda, nadam se da će bit ok. E a netko je spominjao za privatnike u st da nisu baš, zna li itko o tome više, je li stvar da su manje stručni ili samo temperamentni? Jer ako je ovo drugo baš me briga, istrpila bi i najvećeg morona za svoju bebu, samo nek zna šta radi. Doduše moj dr je stvarno normalnog ponašanja, a djeluje i stručno pa sad…

bila sam privatno u cito, nije bilo boli tijekom punkcije. Što se tiče osoblja i odnosa prema pacijentu sve pohvale, sestre su brižne, doktor je isto ok. Nikakvo trumatično iskustvo.

Ja sam isto u cita i jako sam zadovoljna je da je dikad ko na trci al s obzirom kolko im ljudi dode tamo sa istim problemima kao i mi nije ni cudno

iris_iris
    23. Rujan 2020. 14:07

Nikitta

Iris_iris ovdje nažalost nema opcije slanja privatnih poruka, ali evo, ja ću najvjerojatnije doznat ime kirurga s kojim Ćorić operira, pa ću ti samo napisat ime, ti ćeš reći je li taj okej (to će značit da nije taj od tvoje seke). Nadam se da je ona sada dobro.

Dogovoreno, kad nešto saznaš prokomentiramo. Seka je dobro, oporavila se skroz, fizički, a sve više i psihički. Hvala ti i sretno! 

MPO od 7/20
    6xET - beta 0,
    3xneg. aspiracija,
    iris676.iris@gmail.com

23. Rujan 2020. 14:14

Sad sam i sebi dosadna, ali može li ovulacija nastupit i prije '36 sati od štoperice', jer mene sad baš jako bole jajnici, i ne žalim se radi boli nego me strah da je to to, a rečeno je da on mora apstinirati 3 do 5 dana prije, znači danas ne bismo smjeli, a kako je više folikula ako prsnu neće htjeti sigurno ujutro napraviti inseminaciju i dok dođemo doma bit će kasno.. Ovo je tooočno osjećaj koji uvijek imam kad mi je ovulacija, a ako prsnu prije ništa od ivfa, a sumnjam da će dr dopustiti iui. Negdje sam pročitala da su 3 folikula maksimum za to, negdje čak i 2

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.