https://ibb.co/HBkQLWM
Sad sam isla ponovit😂😂
Ne smijem ja njih imat doma moj Boze.. Sad jos 7 dana do bete.. Nema kod tog testa veze jutro vecer prvo ili 51 pisanje…
Ovo je predivno za vidjet, svaki put je sve tamnija 😊🎊🎉! Samo neka tako nastavi 🙏🙏🤞🤞🍀🍀!
🙋♀️ 34- sve ok
🙋♂️36- Asthenoteratozoospermia
06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
07./2020. - ET, beta - 0.6
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
06./2021. - došla je predivna curica ❤
Imamo 7 🐧
Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!
Sad sam i sebi dosadna, ali može li ovulacija nastupit i prije '36 sati od štoperice', jer mene sad baš jako bole jajnici, i ne žalim se radi boli nego me strah da je to to, a rečeno je da on mora apstinirati 3 do …….
Ne brini za folikule, to smo sve tu u jednom pitale, hoce li puknut prije. Nece, sigurno primas orgalutran pa nema sanse da puknu. I ja sam kod njih bila 2 postupka i moram priznat da mi je tamo bilo najbolje. Dr Š mi je radio drugu punkciju, nista nisam osjetila. Embriolog isto super, sutradan te nazove i sve objasni. Pusta Olivera dok je punkcija, pjevuse. Vec sam bila pisala, u Cito mi se nije svidjalo sto embriologa nikad nisam ni vidila ni cula, ma nije mi toliko ni do embriologa, ali eto da mi je bar doktor ili netko rekao 2-3 rijeci kakve su stanice, kakvi su embriji. To kad ides prvi put ti ne znaci nista, ali kad iza sebe imas toliko neuspjelih trasfera to ti znaci da mozes odlucit sta dalje.
Lucija07 znala sam ja da ces ti njega pisnit prije 😁
Hvaalaaa, bila sam tolko zabrinuta je li sad sve propalo, a jedva dobijem folikule, kamoli js.
Hvala do neba na utješnom odgovoru ♥️
Želim ti svuuu sriću i uspjehe za dalje, nisam još popratila tko se sa čim bori, ali cilj nam je isti 💕💕💕
https://ibb.co/HBkQLWM
Sad sam isla ponovit😂😂
Ne smijem ja njih imat doma moj Boze.. Sad jos 7 dana do bete.. Nema kod tog testa veze jutro vecer prvo ili 51 pisanje…
Ovo je predivno za vidjet, svaki put je sve tamnija 😊🎊🎉! Samo neka tako nastavi 🙏🙏🤞🤞🍀🍀!
Svaki Fet je uspjesan zar ne😂🙏🙏
Tako ce i tvoj🌺🤞
Bozma mogu li znati o kojem dr Š pricas? Šparac?
Maja555 mislim da si pogrijesila,mislim da Mršić nigdje privatno ne radi...
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
miss1502, da, Šparac, iako ja nisam njegov pacijent, ali bio mi je na punkciji jednom i nekad na pregledu. I nije se maja zabunila, Mršić radi privatno, kad sam bila u Cito čula sam da je dole, a ja sam jednom bila kod njega u Obada.
Miss1502 bila sam jucer kod njega na pregledu u cito, a prije toga sam bila u Obada kod njega i to lani u 10.mjesecu.
Tako da radi radi i to duze vrijeme. U cito ti je utorkom.
Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
05/19 fet, beta 0 polik.Cito
**od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
23.01.21. AIH
Znate kako sam do sad uvijek rekla da nista nisam osjećala.. E pa danas me 2 puta tako dolje probadalo da sam mislila da cu procurit.. U biti nije osjećaj kao dolaze a menga vec.. Ne znam uopce kako to nazvati.. Nesto se 'kuhalo' trajalo u dva navrata desetak min i onda sta luda ja napravila... 3 test danas 😂😂😂
Danas mi 6 dan morule ili 5 dan blastice..
Ima li ludjih od mene ovdje??
Ispunila sam svoju kvotu nemam vise testova cuvala sam ga za jutro😂😂😂
Znate kako sam do sad uvijek rekla da nista nisam osjećala.. E pa danas me 2 puta tako dolje probadalo da sam mislila da cu procurit.. U biti nije osjećaj kao dolaze a menga vec.. Ne znam uopce kako to nazvati.. Nesto se 'kuhalo' trajalo u dva navrata desetak min i onda sta luda ja napravila… 3 test danas 😂😂😂
Danas mi 6 dan morule ili 5 dan blastice..
Ima li ludjih od mene ovdje??
Ispunila sam svoju kvotu nemam vise testova cuvala sam ga za jutro😂😂😂
😂😂😂😂 sad se probaj strpit do bete! Ako ikako bude islo 😂😂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Bas tamni! 🤗
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Sortiraj odgovore
Najstariji